למשל אפשר ללקחת סיגריה ולרוקן אותה מטבק ואח''כ שהיא ריקה אפשר להכניס חשיש עם טבק הכוונה את אותו הפעולה של הג'וינט רק במילוי סיגריה מוכנה שרוקנתי זה עובד או סתם חרא?
למשל אפשר ללקחת סיגריה ולרוקן אותה מטבק ואח''כ שהיא ריקה אפשר להכניס חשיש עם טבק הכוונה את אותו הפעולה של הג'וינט רק במילוי סיגריה מוכנה שרוקנתי זה עובד או סתם חרא?
|
|
King
אחי איך תוציא את הטבק בלי לקרוע תסיגריה? ואחרי שקרעת אותו איך תכניס את החשיש? תחשוב קצת תחשוב..
אבל מה שאפשר לעשות אתה יכול לקנות ריזלות ופשוט מאוד למלא אותם. לא כזה סיבוך.
המלך חזר
אתה מתכוון ריקות מה זה רזילות? וחוץ מזה בטח שאפשר להוציא את הטבק בלי לקרוע את הסיגריה ראיתי מישהו עושה את זה בלי לקרוע וזה לא איזה ביג דיל רק השאלה אם זה טוב יותר מנייר גלגול של ג'וינט זה מה שרציתי לדעת
אבל אני יגיד לך את האמת אני לא מרגיש את הסאטלה בסיגריה בכלל אני מרגיש את זה 10 דקות וזהו אני וזה מדכא אותי רצח מאשר להיות במצב רוח עם סוטול עדיף כבר אני ינסה בבאנג אני לא מבין למה זה לא משפיע לי בסיגריה ואני הלכתי לפי המלצות שאכטה עברתי שאכטה עברתי ועדיין זה לא זה![]()
חחח באמאשלי ניהיה פורום סמים
צודק להבא נדבר רק על שחמט וסדרות טבע
^^
חחח איזה קרוע באמא שלי...
אתה יכול אבל אתה תרגיש משהו שונה בעישון כי זה נייר גלגול שונה ופילטר שונה
קיצר עזוב שטויות רק מרלבורו אדום
אחי אין מצב שאתה מרגיש את זה רק ל10 דקות זה רק מתחיל אחרי איזה 10 דקות (טוב נו קצת הגזמתי אבל אתה מבין למה אני מיתכוון)אממ נסיתי לשים קצת יותר חמור פחות טבק?
ומזה ניסיתי את כול ההמלצות איך אתה מעשן?
ולגבי באנג אחי אני לא ניסיתי אף פעם לא יודע למה פעם זה היה פחד אבל עכישו פשוט נוח לי עם גוינט ככה בכיף אפילו שהרוב מישתמש במכשיר..
עזוב לי קשר לכמה זמן בכלל אמורים להרגיש את הסטלה יותר משעה ?כמה אתה מרגיש .?
בטח אחי..
אנ ילוקח בוא נגיד באיזה 1 2 וגם שאני חוזר הביתה (5 ו6) יש לי את זה קצת פחות אבל עדיין בוא נגיד ככה גם אחרי ה4 -3 שעות של אחרי יש לי עדייין חזקה רצח..
אולי ביגלל שדוחסים הרבה חומר תמיד אז נישאר לי ליותר זמן אחי..
אוליאתה לא מעשן כמו שצריך..
מאיפה באו כל הנרקומנים האלה![]()