|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לאיש למעלה יש פשוט שני דיסקים קשיחים ולך אחד...
ואם את מתכוונת לכתפתור שלא אפשרי ללחוץ עליו פשוט תסמני את הכונן ואז תראי שאפשר ללחוץ עליו.
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 12-06-2009 בשעה 12:40.
.....
נערך לאחרונה על ידי - Shirel -; 13-06-2009 בשעה 20:27.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
היסתדרת?
יש לי 2
ולא, מקודם סתם לחצתי על כל מיני דברים בתוכנה וזה הראה שזה מתקין ת 2nd hard drive HD129 ואחותי סגרה תתוכנה ואין לי מושג מה עשיתי חחח
יש עוד תוכנות שמשחזרות קבצים שנמחקו מהמחשב? המחשב לא עבר פירמוט והתמונות נמחקו לפני 3-4 חודשים..
נערך לאחרונה על ידי - Shirel -; 14-06-2009 בשעה 00:07.
מ א ו ש ר
אני לא בטוח שניתן לשחזר לאחר תקופה כזאת ארוכה כי כנראה כבר נכתב על המקומות האלו.
בכל מקרה מה הבעיה לתת לתוכנה הזאת לסרוק את כל הדיסק הקשיח שלך ולמצוא לך את התמונות?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
נערך לאחרונה על ידי - Shirel -; 14-06-2009 בשעה 00:36.
מ א ו ש ר
אצלך יש אחד בגלל שיש לך רק הארד דיסק אחד..
אין קשר בן כונני C וD לבין כות הדיסקים הקשיחים שיש לך במחשב..
תסמני את מה שיש לך ה 1ST HARD DRIVE ותמשיכי את המדריך בדיוק אותו דבר:|
מ א ו ש ר
שמעי לדעתי הבעיה שלך היא שאת לא יודעת להישתמש בתוכנה..
אז בואי נשנה גישה
http://www.recuva.com/
תוכנה חינמית לשיחזור מערכת..
נסי אותה אני מקווה שיהיה לך יותר קל ותצליחי לשחזר את התמונות אפילו שכבר עבר המון זמן מאז
מ א ו ש ר
עד חמישה פירמוטים זה בחלומות הרטובים שלהם שלא נדבר שאת כבר כתבת על הקטעים האלה.
תראי זה שהוא מראה לך את הקבצים שכבר קיימים זה רגיל את פשוט לא ביקשת ממנו שיתחיל לעבוד על הדיסק שלך ושיתחיל לסרוק אותו ולכן הוא מראה לך רק את הקבצים שקיימים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
http://www.recovermyfiles.com/
נסי את זאת (לא חינמית.. אני מאמין שאם תחפשי תמצאי קראק..)
מה שכן יכול להיות שגם פה התמונות יהיו קטנות כיוון שהתמונות שנשארו הן טומבניילס (סמלונים של התמונות שמשמים את וינדוס לעשות PREVIEW בתיקיה (כלומר שתוכלי לראות את התמונה בקטן לפני שאת פותחת את הקובץ))