![]()
בשבוע הבא ויאה יוכרז כשחקן ריאל מדריד
לפי דברי חואן קרוז סול "ויאה רוצה לשחק בריאל מדריד ואני מבין את זה"
http://www.marca.com/2009/06/11/futb...244721993.html
___
![]()
בשבוע הבא ויאה יוכרז כשחקן ריאל מדריד
לפי דברי חואן קרוז סול "ויאה רוצה לשחק בריאל מדריד ואני מבין את זה"
http://www.marca.com/2009/06/11/futb...244721993.html
___
נערך לאחרונה על ידי FireF0x; 12-06-2009 בשעה 18:51.
מפקח קטגוריית סקס וארוטיקה לשעבר!
לשעבר -Revolution-
|
|
חבל אני אוהב את השחקן הזה הייתי רוצה לראות אותו בבארסה
[CENTER]
מעולה סופסוף יש חלוץ ברמה כי אני מאמין שראול לא ישחק הרבה עונה הבאה.
שחקן תותח ממש יתאים לריאל
תתחיל איתה זרוק לה מילה
אל תתבייש היא אישה רגילה
תתחיל איתה היא מסתכלת
היא רוקדת ושוב משתוללת
תתחיל איתה ואל תאכזב
היא יודעת אתה עוד אוהב
תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב
זה אומר שפורלאן נשאר באתלטיקו יששששששששש
קרא חוקי חתימות
גם קקה וגם ויאל מאיפה המנהל מפליץ תכסף שלו בשביל לקנות אותם.
לחופש יש תאריך:
23.10.15
ואי ואי איזה קבוצה מפחידה באמא שלי
ראול ישחק מה אתה דואג, בלי ראול כל הכוכבים לא שווים שקל, כמו תמיד מאחורי החלוץ ככה יהיה ההרכב
רונאלדו צד ימין, קאקה בשמאל , ראול מאחורי החלוצים , חלוצים : ואן ניסטרלוי וויה התותח . צריך עכשיו קשר אחורי ברמה גבוהה שמעתי צ'אבי אלונסו יש מצב יבוא שזה החתמה מעולה יכולה להיות ... וזהו חסר בלם אחד ומגן שמאלי משו טוב...
והכסף הזה מהלוואות מהבנקים שהקבוצה לוקחת, ומחזירים את זה תוך שנתיים שלוש מזכויות שידור וכל מיני פרסומות
כל הכסף מקופת המועדון וגם הבנקים נותנים הלוואות שלקבוצות אחרות לא בטוח היו נותנים בגלל שזאת ריאל. ומי שחושב שפרז מטומטם שהוא קונה כ"כ הרבה כוכבים הוא טועה. ריאל תחזיר את כל הכסף תוך שנה שנתיים ממכירת חולצות , כרטיסים וכו'. עכשיו הם רק צריכים לקנות את צ'אבי אלונסו כדי ללכת בכל הכוח על כל התארים
קרא חוקי חתימות
אני מעדיף את קאקה על הספסל מאשר שיחק קשר שמאלי הוא חייב לשחק באמצע כ-פלמייקר הוא עשה את זה במילאן הוא עושה את בנבחרת ואין סיבה שהוא לא יעשה את זה במדריד, ריאל צריכה עוד שחקן הגנה או שניים(יש כבר את גאריי) כי פפה לא יחזור למשחקים הראשונים שמעתי שיש מו"מ עם מאיקון ואם זה יקרה ראמוס יעבור לשחק כבלם ויהיה לנו קו הגנה חזק ויציב כמו שאירופה אוהבת.
תפסיקו כבר להיות כלכליסטים ולהיתעסק בכיס של פרז. השגנו ת'כסף הזה ביושר ובתארים,ריאל מדריד היא אחת הקבוצות העשירות בעולם(כן כן יותר עשירה מהסיטי), ובנוסף ריאל מלווה כספים מבנק סאנטנדר שזה אחד הבנקים הגדולים בעולם.
CR7 The Best In The World
אני מקווה שהם לא יפלו כמו פעם שהם הביאו כל כך הרבה כוכבים וכל אחד חשב שהוא הכי טוב
יש להם סגל מצויין השנה ברמה של טריפל ולא פחות מזה !
ראול יצטרך לפתוח כמה משחקים על הספסל אבל אני מאמין שהוא לא יעשה מזה עניין גדול, אני מאמין שימצא דרך להשיתחל להרכב הראשון [פציעות,רוטציות וכו'].
CR7 The Best In The World