הקלטתי קובץ גדול בעזרת SANSA CLIP 4GB. הקובץ בגודל 1.9GB. אני רוצה לסנכרן אותו בחזרה למחשב כדי לשמור אותו ומקבלת הודעה Not enough storage is available to complete this operation, (במחשב שלי יש מספיק) יתכן וזאת בעיה בנגן?
אשמח לפתרון,מיכל
הקלטתי קובץ גדול בעזרת SANSA CLIP 4GB. הקובץ בגודל 1.9GB. אני רוצה לסנכרן אותו בחזרה למחשב כדי לשמור אותו ומקבלת הודעה Not enough storage is available to complete this operation, (במחשב שלי יש מספיק) יתכן וזאת בעיה בנגן?
אשמח לפתרון,מיכל
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ערכתי כותרת, אנא הקפידי על זה.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש לך שני כוננים במחשב? לאיזה מהכוננים ניסית להעביר את הקובץ? על איזה כונן מותקן וינדוס? כמה מקום פנוי יש על הכונן של וינדוס?
כיצד ניסית לסנכרן את השיר חזרה למחשב?
נסי פשוט להיכנס לסמלון של הנגן במחשב שלי ולגרור משם את הקובץ
יש לי שני כוננים , על שניהם יש יותר מ3 GB פנויים. ניסיתי להכנס דרך המחשב שלי ולגרור הקובץ....קיבלתי את אותה הודעה
Not enough storage is available to complete this operation
מיכל
מ א ו ש ר
הסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שהסנסה פשוט לאתומך בהעברת קבצים גדולים כל כך כי המערכת קבצים שלו לא תומכת בקבצים כאלה גדולים. ובמקרה הזה אין מה לעשות..
אני אנסה לחפש לך פיתרון אחר אבל לא הייתי מ0תח תקוות