המחשב שלי נהיה איטי אחרי כמה דקות לאחר ההדלקה זה קורה במשחקים ואפילו באינטרנט בבקשה עזרה![]()
המחשב שלי נהיה איטי אחרי כמה דקות לאחר ההדלקה זה קורה במשחקים ואפילו באינטרנט בבקשה עזרה![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה המפרט?, איזה משחקים? איזה תוכנות כבדות מותקנות על המחשב אשר עלולות להכביד?
בכל זאת, ממליץ לך לעשות סריקה עם אנטי וירוס, SPYBOT וCCLEANER, יש מדריכים בתת פורום
*ערכתי לך כותרת, פעם הבאה ינעל.
תודה אחיואני ילמד לפעם הבאה בקשר לכותרת
המחשב לא חדש וזה פתאום ככה בכל פעם וזה בכל המשחקים כמו:סאן אנדרס לאחר שאני מדליק את המחשב המשחק רץ ופתום הוא נהיה איטי אם תקיעות וזה ועשיתי סריקה לא מצא כלום
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אולי היתחממות אפילו שזה נראה לי קצת מוזר.
תוריד EVEREST ותפעיל משחק.. ברגע שהמחשב מתחיל להיות איטי תכווץ תמשחק ותכנס ל EVEREST ותגיד לי מה הטמרפטורה של המעבד ושל הכרטיס מסך
Motherboard 40 °C (104 °F)
CPU 41 °C (106 °F)
SAMSUNG SP0802N 27 °C (81 °F)
שניהיה איטי
מ א ו ש ר
נראה לי שהלוח שלך מזייף בטמפרטורות אתה יכול להגיד לי מה דגם הלוח שלך?
זה נשמע כמו THROTTLING אבל צריך להיות בטוחים לגבי זה אז אני אגיד לך להוריד את תוכנת ה EVEREST ואז שם תבחר ב TOOLS ובתפריט שיפתח תבחר ב SYSTEM STABILITY TEST ובחלון שיפתח תלחץ על START ותתן לה לרוץ איזה רבע שעה ותגיד לי אם אתה רואה את האיטיות הזאת שאתה מדבר עליה ואם כן צלם לי את המסך של התוכנה ותעלה לי את זה לכאן.
מחכה לתשובה
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
אני מתכוון למעלה בשורה העליונה של החלון ב EVEREST
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אתה יכול לתת לי הורדה של התוכנה כניראה שהורדתי גרסא ישנה יש לי את הHOME EDITION ואין בה את הTOOLS בבקשה תן לי קישור להורדת התוכנה![]()
מ א ו ש ר
יש לך בנעוץ.
וגם תחפש בגוגל everest ultimate
מ א ו ש ר
אתה לא ענית על שום דבר ממה ששאלתי ובנוסף הבאת תמונה שאי אפשר לראות בה כלום תביא אותה בגודל מלא ותעשה רבע שעה לא שתי דקות
דבר שני רציתי לדעת אם היתה את אותה תופעה כשהפעלת את התוכנה או שהמחשב עבד כרגיל תוך כדי השהתוכנה עובדת?
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
שהתוכנה פעלה המחשב היה איטי ככן ותגיד לי איך מותאים את דגם לוח האם??
נערך לאחרונה על ידי itaimp3; 21-06-2009 בשעה 14:30.