אני לא יודע איך מעלים ומה הדרך הכי מהירדה
אני לא יודע איך מעלים ומה הדרך הכי מהירדה
|
|
פשוט תוריד דברים , הכי מומלץ פריליץ' אם יש , ואז פשוט תשאיר את זה במחשב ותמשיך להעלות במשך כמה חודשים עד שיהיה לך רטיו טוב , ואז תמחק ותוריד עוד חבילת פריליץ' (זה לא ישפיע על הרטיו שלך רק שתדע כי זה פריליץ' כלומר אתה מוריד וכמות ההורדה לא נחשבת רק ההעלאה)
:דירוג: Torrenter :דירוג:
לך תקנה או תפרוץ טרמינל ותעלה חח השיטה הכי טובה..
תאמין לי אל תשים על מה שאומרים לך אם אומרים לך לך תפרוץ , זה משהו דפוק ופתטי , אתה יכול לעשות מחיבור הבית שלך פשוט הדבר העיקרי כמו שMORDOCH אמר , אל תזייף תאמין לי זאת השיטה הכי טובה , כי אפילו עכשיו עובדים (אני חושב שרוב האתרים) כמה אתרים שאני יודע על סוג קוד חדש שאם תזייף אפילו 1מגה אתה עף מהאתר , וזה הדבר הכי טוב...
א. כותרת - תתקן ותקרא חוקים
ב. הדרך הכי טובה להעאלות את הראטיו היא reseed, כלומר להוריד טורנט מסוים מטראקר אחד, ולהעאלות אותו לטראקר שני, וככה ההורדה שלך לא תיחשב בטראקר השני, רק ההעלאה.
האליפות חזרה הביתה אל הכרמל! אז בוא נגיד תודה לאל! שהאליפות ירוקה!
לא לא XD בטח כן אני צודק עם זה , אני עושה זאת בעצמי ,
התכוונתי פתטי לפרוץ , לאחרונה הישראלים פשוט פורצים לחשבונות של אנשים אחרים , וזה מה שהתכוונתי שהוא פתטי שהם אפילו לא יכולים להשיג לבד ופשוט גונבים לאנשים אחרים תוך כדי פריצה...
טוב בא נעשה לך סיכום קצר של מה שנאמר כאן.
השיטה הטובה ביותר היא להוריד מאתר ציבורי טורנט ופשוט לשתף אותו לטראקרים הפרטיים שלך.
עוד שיטה היא עם טרמינל (לא טוב כי עולה הרבה), אתה יכול לקנות ממישהו העלאה ע"י טרמינל עם נק'/כסף.
שיטה שלישית, היא פשוט להוריד קיבצי טורנט (בעיקר פרקים של סדרות) שבדיוק יוצאים בטראקר ולהשאיר אותם מס' ימים בשיתוף.
samer20070 - בקשר למה שאמרת על זה שטראקרים עובדים על שיטה שתזהה זיוף, ביננו זה לא יעזור כי פשוט ימציאו תוכנה חדשה שתעקוף את זה :/