קניתי מחשב לא מזמן ואני רוצה לקנות כרטיס מסך עכשיו רוב כרטיסי המסך
מתחברים על pcie איך אני אדע אם יש לי חיבור כזה?
פשוט הייתי בצבא והייתי מנותק הרבה מאוד זמן מכל השידרוגים שנעשו ב3 שנים האחרונות
קניתי מחשב לא מזמן ואני רוצה לקנות כרטיס מסך עכשיו רוב כרטיסי המסך
מתחברים על pcie איך אני אדע אם יש לי חיבור כזה?
פשוט הייתי בצבא והייתי מנותק הרבה מאוד זמן מכל השידרוגים שנעשו ב3 שנים האחרונות
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
קשור גם ספק ועוד פרטים,
תן את המפרט המלא, מהם השימושים, מה גודל המסך ומה התקציב לכרטיס מסך.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
וספק כוח? בכל זאת לא יווצר צוואר בקבוק או משהו, ואם הכרטיס מתאים לצרכים שלך אז מצויין, רק תבדוק לי את החברה של הספק + הספק
בטוח יש לך PCI-E אבל לא שווה ליקנות 9500 אים הצרכים שלך הם גיימינג
תביא תקציב ושימושים של המחשב ונביא לך כרטיס הכי מישתלם
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
מ א ו ש ר
פתח את דלת המארז, סתכל על הספק שמה יש מדבקה מודבק ורשום לך דגם + שם + כל מיני הספקים
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 15-06-2009 בשעה 23:03.
זה לא יחזיק לך כרטיסים חדשים כמו 9600 ומעלה
וכמעט בטוח שהוא לא יחזיק לך 9500 חכה לעוד תגובה
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
מ א ו ש ר
טוב אני חושב שאתם טועים הספק יחזיק את הכרטיס רק בתנאי שהוא לא דורש מתח נוסף מהספק כך ש 9500 כן יעלה יופי על המחשב עם הספק הזה.
ואני חייב לשתף אתכם במשהו אני עכשיו צל לקוח ויש לו מחשב עם ספק כמו של הבחור הזה וכרטיס מסך X1950PRO ותאמינו או לא זה רץ אומנם לא מחזיק מעמד במשחקים וקרוב לוודאי שזה ימות עוד שבוע אבל עדיין זה שורד!
בקיצור יום טוב חברים.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!