לא מזמן חבר שלי זרק מחשב וביקשתי ממנו שיביא לי את הכונן .
הכנסתי אותו למחשב וז אומר לי אם אני רוצה לפרמט ואני עושה כן
ואחרי שעה הוא אפילו לא זז לי
מי שיכול לעזור אני מודה לו מרשא
לא מזמן חבר שלי זרק מחשב וביקשתי ממנו שיביא לי את הכונן .
הכנסתי אותו למחשב וז אומר לי אם אני רוצה לפרמט ואני עושה כן
ואחרי שעה הוא אפילו לא זז לי
מי שיכול לעזור אני מודה לו מרשא
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
דיסק קשיח אתה מתכוון?
ואם כן, אז עכשיו חיברתה אותו, ולא שכחתה לגמפר? שיהיה אחת על MASTER והשני על SLAVE?
שמתי גאמפר ושיהיה SLAEV ואני נכנס למחשב שלי והוא לא קולט שיש לי כונן נוסף
תודה רבה על העזרה
מישהו יכול לעזור לי בבקשה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ספר לי איך מחוברים הרכיבים שלך בתוך המחשב מי מחובר למה בכבל ה IDE?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
לא הבנתי אותך, תסביר לי בבקשה בצורה יותר מובנת
מ א ו ש ר
יש את כבל ה IDE (הכבל הרחב) ואליו מחוברים בד"כ דיסקים קשיחים או כוננים אופטיים אז רציתי לדעת מי מחובר לאן ואפילו אתה יכול לצלם לי את המחשב שלך מבפנים זה מאוד יהיה יעיל (רק תסמן לי מה הדיסק החדש ומה הדיסק שלך וכמובן אם יש כונן אופטי איך הוא מוגדר וכו')
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
יש לי שני קבלים בלוח אם ואחד הוא ליד השני, אחד מהם מחובר לישן (עובד) ואיתו הCDROOM והחדש הוא מחוב לידו אבל עם קבל נפרד ששולח אותו ישר ללוח אם (לא עובד)
מ א ו ש ר
ואיזה סוג הדיסק הקשיח? אם הוא WD תוציא את הג'מפר אם הוא של חברה אחרת תגדיר אותו כמו שכתוב על המדבקה שלו בתור MASTER או דיסק יחיד ולא SLAVE.
רק שתדע WD עושים קצר בבקר IDE בגלל ג'מפר כשהוא כונן יחיד על הכבל אז לכן אתה חייב לנתק את הג'מפר כדי שהמחשב יעלה.
ועוד דבר אם זה WD ועדיין בלי ג'מפר יעשה לך קצר תבדוק את הכבל כלומר תנסה להחליף עם כבל IDE אחר אם יש לך תשתדל שהוא יהיה 80 גיד.
יום טוב
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
יש לי שאלה האם אני יכול לחבר את הקבל IDE של הכונן שעובד עם הכונן שלא עובד או שזה יעשה לי בעיות כי זה על אותו קבל? (כי יש לי שתיים ואולי אחד לא עובדכמו שאמרת)
מ א ו ש ר
אני לא מבין מה השאלות האלה? הסברתי לך מה לעשות בוא נתחיל מזה שתתן לי תשובה אם זה עובד ואחרי שנראה שהדיסק הקשיח תקין ועובד בקונפיגורציה שאמרתי אז נוכל לדבר על חיבורים אחרים אבל קודם כל נתחיל במשהו.
מקווה לתשובה במהרה.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!