קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]כמה זמן בערך אתם משחקים ביום אחד?
    על ידי runescape בפורום RuneScape
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-02-2010, 21:55
  2. דיון| 50 ראפר או סתם אחד שחושב שהוא קול?
    על ידי שחר מרציאנו בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 03-02-2008, 19:24
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 10-04-2007, 21:13
  4. [פרסום] 60 בגדי ים ביום אחד- רותם סלע בביקיני :]
    על ידי Shobi Dobi בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 06-02-2007, 15:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[דיון] 158 צ'יטרים ביום אחד או אצבע קלה על ההדק?

SteelSeries
    שם פרטי
    r0i coheN
    לייקים
    5
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    willson. #1

ברירת מחדל [דיון] 158 צ'יטרים ביום אחד או אצבע קלה על ההדק?

כדאי דווקא להתחיל בשורות מתוך התקנון של Vgames:
    "אתר Vgames רשאי להרחיק משתמש זה או אחר מהפורום, גם ללא נתינת סיבה".

שורה אשר למעשה כפי שהיא אומרת מהווה אישור חוקי ואתי להרחקת כל משתמש מהקהילה ללא כל צורך בהסברים או סיבה.

רלוונטי? נכון? מוביל להרחקות המוניות? כל התשובות נכונות?

אז נכון שתמיד אומרים ש - Vgames הוא גוף כלכלי שלמעשה לא חייב לאף אחד כלום אך גם זה נכון חלקית כאשר מוגדר בחוק שעסק לא יכול לבצע כל סלקציה בנוגע לקוחות במקרים מסויימים אך מעבר לנושא החוקי קיימת הבעיה האתית כאשר Vgames מהווים כיום את הקהילה המרכזית ולמעשה אולי היחידה שפעילה באופן מלא.

המשחק CS כבר מזמן מהווה לרבים מהשחקנים מעבר לסתם משחק אלא תרבות חיים מסויימת שאותה דווקא מעודדים ב - Vgames והוא מקור הפרנסה שלהם - תרבות זאת היא למעשה תרבות הגיימינג עם כל הסובב את זה.

לא מדובר רק במשחק עצמו אלא בחברויות שנוצרות בקהילות השונות, המירק, כאלה שנפגשים לעיתים בבתים פרטיים לבוטקאמפ, צפייה במשחקים בינלאומיים ועוד.

בנוסף, קיים האלמנט הכלכלי. המשחק עולה לכל משתמש כסף (וזאת ללא התחשבות בכסף שמסביב כאשר ישנם כאלה שקונים אוזניות, עכבר פאד וכו לא זולים שמיועדים אך ורק למשחק עצמו).

לדעתי, באצבע קלה על ההדק, מנהלי קהילת CS את האפשרות ל - 137 שחקנים להמשיך ולהיות חלק מהתרבות הזאת (ולא רק חלק מהמשחק) תוך שימוש בחוק דרקוני עליו כתבתי בפתיחה.

כן! אני בעד תפיסת צ'יטרים ואם היתה אפשרות לעשות יותר (כמו לקנוס או לא יודע מה) הייתי בעד גם לעשות יותר אך השימוש הציני במשפטים גבוהים כגון "צ'יטר הוא תמיד צ'יטר" או "אם יש סימנים לצ'יטים סימן שאתה צ'יטר" הם רק מעטה הגנה לקלות שבה לעיתים לוקחים החלטות בנוגע להרחקות שחקן.

אם להשתמש בשפה מהעולם הפלילי, כפי שהתבטא פעם אחת ממנהלי הקהילה, שצ'יטים הם כמו סמים, ממכרים וקשה להגמל מהם אז מתן באן מהווה למעשה עונש מוות בעולם הגיימינג.
    מדינות רבות מתנגדות לעונש מוות מסיבה אחת והיא על מנת למנוע שלאחר מאות שיוצאו להורג בגלל שהם באמת אשמים שלא יקרה שאחד שיוצא להורג יתגלה אחר כך כחף מפשע.

בדקתי את הנושא על מנת לוודא שאין "טעויות בזיהוי" ואכן, המורחקים הורחקו על פי הכללים ועל פי קוי היסוד שהגדירו ב - Vgames לא פעם ולא פעמיים אך הוויכוח הוא האם השיטה וקווי היסוד האלה הם נכונים וטובים וכמובן היכן שיקול הדעת?

על פי שיטתם, יוצר הסרטון של המשחק בין קבוצת eSrael לבין קבוצת PCW הדנית במסגרת משחקי גביע אירופה של ClanBase צריך לקבל הרחקה מויגיימז כי הרי על מנת להדגיש את השימוש בצ'יטים בקבוצה הדנית, הוא השתמש בצ'יטים בעצמו. על הדרך אולי כדאי גם להרחיק את מי שפרסם את הסרטון? (אגב, אני גם פרסמתי קישור לסרטון).
    או מקרים באים אני אישית יודע על מנהלים בקהילה עצמה שהשתמשו בצ'יטים על מנת לבדוק דברים כאלה ואחרים שלא תמיד נוגעים לקהילת Vgames באופן ישיר.

אני חושב שאני בין היחידים בקהילה שלא יצא לי להוריד או להתקין צ'יט ולו רק בשביל לראות איך זה. אין כמעט אחד שלא תמצאו אצלו שרידים לצ'יטים או שהוא לא השתמש בכאלה אי פעם בשביל להכין סרט, לראות HKTV או אפילו כשובבות של ילד לנסות כמה דקות של משחק עם צ'יטים וצריכה להיות הפרדה בין כאלה לבין הצ'יטרים הכבדים שמנצלים את הצ'יטים באופן קבוע.

תוכנת הבאסטד היא תכונה מעולה ביסודה ועוזרת במקרים רבים לתפוס את אלה שמנצלים פרצות כאלו או אחרות אך היעילות שלה גבוהה ביותר בטורנירים, כאשר השחקנים הם במספר מצומצם וישנה אפשרות לבדוק כל שחקן ושחקן באופן מלא.

בקהילה המונה אלפי שחקנים היא למעשה דומה לפעולת המשטרה.
    כאשר בית נפרץ, המשטרה לא תגיע למקום אלא אם הוגשה תלונה וזאת למעשה בשל העובדה שלא ניתן להיות בכל זמן ובכל מקום וכך גם בבאסטד, אשר כיום עובדת על אלפי מחשבים וצוות VACT למעשה לא יכול לבדוק את כל הנתונים הזורמים לשרת הבאסטד (למרות שיפור השיטה שאותה לא נפרט כאן).

כמו כן, כל תוכנה בעולם ניתנת בסופו של דבר לפריצה כאשר תמיד יהיה משחק של חתול ועכבר בין הצ'יטרים לבין מפתחי תוכנות האנטיצ'יט ולכן חשוב שהקהילה תהיה מודעת לכך שלא הכל חסום לצ'יטרים אך חשוב שגם הצד השני, המפתחים, ימשיכו הלאה בפיתוח.

אני מקווה שצוות VACT ימשיך את העבודה הטובה אך במקביל אני מקווה לשינוי המדיניות וכי מנהלי הקהילה יזכרו שמאחורי כל חשבון Steam עומד לרוב ילד או נער, שיקול כלכלי וגם שיקול חברתי.

רשימת המורחקים

תגובת מנהל קהילת CS באתר Vgames - גל DXM עקל:
    "אפתח דברי בכך, שאכן יותר נח ויותר פשוט לנו פשוט לומר את המשפט, הקשה, והאגרסיבי הזה שבו צויין שאנו לא חייבים כל דין וחשבון כלפי המשתמשים המוחקים שלנו. אני בטוח שרוב האנשים שקראו את המשפט הזה התאכזבו, הזדעזעו, אבל ההתנהגות של השחקנים "אני רוצה 137 סיבות ל-137 הרחקות" לא הותירה ברירה, לצערי הרב מאד, והוא אכן צער רב מאד.

כמו שבפארק משחקים, ילדים בני 6 ומטה לא יגלשו במגלשה, מכיוון שזה מסכן אותם ומסכן את שאר הגולשים - ככה אנחנו נעשה סלקציה. אומנם כאן, זהו לא "סיכון" ובמיוחד לא סיכון ישיר, אבל זה גורם ועילה לסלקציה רצינית.

בקשר למשפטים שציינת "צ'יטר הוא תמיד צ'יטר" או "אם יש סימנים לצ'יטים סימן שאתה צ'יטר", אנא ממך, רק תראה לי קישור, או כל מקום בו חבר צוות כל שהוא רשם את זה או תמך בזוועה שכזו. אישית, אני אפילו דוגל בכך שאנשים כן מסוגלים להשתנות, כן מסוגלים לעשות את השינוי ולצאת מה"התמכרות". עם זאת, עניין הצ'יטים הוא כה חמור שההרחקה לא תהיה לחודש, חודשיים אלא תהיה לשנה מינימום.

בקראתי את מכתבך, עדיין אני מתקשה להאמין שקישרת בין הרחקה לשנה לבין דין רצח במציאות. למען האמת, אנחנו(מנהל קהילת CS), גם מודעים לעובדה שברגע שהרחקנו 137 שחקנים, סביר מאד להניח שנראה לפחות חצי מהם עם משתמש חדש, כבר מחר אפילו. זה סוג של "קנס", אותו המורחקים קיבלו - ובצדק.

שאלת היכן קווי היסוד ושיקול הדעת שלנו, אז בוא ואבהיר לך כאן ועכשיו, חל שידרוג בתוכנת ה-"Busted" שלנו. השדרוג סינן את כל מי שהשתמש בעבר בצ'יטים, אפילו לרגע קט, ממש לשניה, אפילו לא בשרתי Vgames, אפילו לא פתח את המשחק(CS) - רק את הצ'יט. זו איננה הבעיה שלנו, הוא בחר לפתוח תוכנות שאנו אסרנו על קיומן במחשב בכלל.

תהיה בטוח, שברגע שצ'יט כל שהוא, ימצא אצל מחשב של אחד המנהלים, הוא יורחק מכאן, יטוס מכאן ולא יחזור! כל הרעיון הוא לשמור על כבוד, כללי אתיקה ואפילו מוסר בין שחקנים - כולנו בני אותה רמה שווה: לבנים-שחורים, ישראלים או ממוצא זר, יהודים-נוצרים-מוסלמים, זה לחלוטין לא משנה ולא העניין. במידה ומנהל מסויים השתמש בצ'יט, ואכן זה היה למטרת משחק ולא בדיקות או משהו כזה, אם הוא נתפס ב-"Busted"(אפילו על קובץ .pf) הוא יורחק מכאן - קבל את המילה שלי.

לטענתך, צריכה להיות הפרדה בין האלו שרק מנסים את הצ'יטים, בוחנים אותם ואז מוחקים אותם, לבין הצ'יטרים ה"כבדים", אלו שמשתמשים בהם באופן קבוע. בעניין זה, בוא נסגור ככה: במידה ותמצא אכן דרך, להבדיל ביניהם, נחשוב על כך לעומק. שים לב רק לדוגמה קטנה, מקרה מהיום - בא אלי מישהו, ונשבע בחייו של הוריו, של אלוהים ושל כל מי שרק יכל, הצטער והתנצל ואמר שזה לא יקרה יותר. מה תעשה במצב הזה? איך תחליט? אפילו נוהל אין למצב כזה. ולכן, אנו מעדיפים להשאר ולתמוך באותה העמדה שנקטנו עד כה - הרחקת השחקנים לשנה עם אפשרות עירעור שכמעט ובלתי קיימת.

צוות VACT אכן לא יכול לבדוק את הנתונים של כל אחד ואחד בפרטניות, ולכן יצא שידרוג של התוכנה אשר מקל על הצוות. תהיה בטוח שבהמשך מקרים כאלה על תפיסת 150 במכה עלולים להתרחש - במידה ויש צ'יט שעדיין לא גילינו לדוגמה.

בדברייך על השיקול הכלכלי והחברותי, עלי לציין, שעל הנער או הילד בא השיקול האם להשתמש בצ'יט או לא - זוהי איננה בעייתינו.

אסיים ואומר, שכולנו בעלי מטרה משותפת אחת ויחידה והיא תפיסת הצ'יטרים והרחקתם - למען קהילה טובה יותר. אנחנו אכן יודעים שאלו הם אינם הצ'יטרים האחרונים ובטוח שיהיו ויקומו עוד - חדשים וחזקים יותר. נתמודד גם איתם. למען קהילה טובה יותר.

קרדיט לUNIT101

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של vicon
    שם פרטי
    גבריאל
    לייקים
    27
    נקודות
    169
    משפט מחץ
    Why So Serious?

בקרוב חברה... בקרוב... ויגיימס לא ישלטו על כולכם, אתם פשוט תוכלו לעבור קהילה...
    בקרוב תבינו על מה אני מדבר =]

מנהל האקינג ואבטחת מידע
    משתמש כבוד

שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    95
    נקודות
    200

טיפשים כאלה.
    לא שמעו על anti busted.=-O
    יוסי ברנס | Yossi Baranes
    מתכנת | פיתוח אפליקציות | אבטחת מידע
    HTML.co.il

SteelSeries
    שם פרטי
    r0i coheN
    לייקים
    5
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    willson. #1

באמת טיפשים =/
    אבל לא כולם צ'יט'רים,
    יש שמה כמה אנשים שאני מכי והם לא צ'יטרים.
    ויש עוד הרבה שהם לא צ'יטרים.

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

בסדר מה יש לעשות?

משתמש מתקדם האוואטר של Al3xush
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    50

יאלה חאלס להעתיק כתבות ומדריכים זה מעצבן.

צודק, גם כבר פרצו את בסטד

ציטוט נכתב במקור על ידי vicon צפיה בהודעה
    בקרוב חברה... בקרוב... ויגיימס לא ישלטו על כולכם, אתם פשוט תוכלו לעבור קהילה...
    בקרוב תבינו על מה אני מדבר =]
    בקרוב כולכם תהיו נתונים לכוח גדול ואפל, כוח שישנה את פני האנושות.
    כוח הiGamer

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,547 | הודעות: 8,174,134 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect