היום כנראה הכי דפוק שלי מכל השנה....
1.בדרך כלל אני מתעורר מהשעון מעורר שלי, אבל משהו אחר העיר אותי היום (17.6.09) מוקדם יותר.... אני ישן כולי מנומנם 45 דקות לפני השעון מעורר ופתאום אני מרגיש דגדוג בצוואר משני מקומות. מיד עפתי מהמיטה לרצפה הדלקתי את האור ואני רואה גו'ק ענק מסתובב לי במיטה . ניסיתי להרוג את המנייאק אבל התחמק לי בחדר....ואני לא רוצה לרסס את החדר כי אז אני צריך להעיף כל דבר בחדר ואין לי כוח. אז יכול להיות שהרגתי אותו , מת איכשהו, נקווה שכן לא בא לי איתו עוד לילה...
2. נתחיל מזה שאתמול (16.6.09) לא באתי לבית ספר בגלל שלא קמתי בזמן וזה מילא שעתיים תגבור בלשון...קיצר ביום הזה בסביבות אחר הצהריים חבר שלי מתקשר אומר לי שאחד בכיתה שהוא מנייאק בן זונה התקשר למספר פלא' שלי כדי לבדוק אם אני בבית וזה בגלל שהמורה המפגרת שמלמדת אותנו יש לה דף קשר שמי שלא מגיע בבוקר היא מתקשרת לבדוק מה שלומו מה קורה וקיצר גם היא בת זונה . הוא אמר לי שהיא נתנה לו תדף קשר הוא התקשר לי לפלא' אין תגובה, אחרי זה החוצפן המזדיין הזה מתקשר אליי לבית למרות שזה לא היה מס' בית זה היה הפלאפון של אימא שלי...הוא מתקשר מעביר למורה ובנתיים המס' אצלו. אני עצבני מהקטע ויום אחרי זה מגיע לבית ספר הוא הבן זונה הזה מגלה שזה המס' של אימא שלי ומתחיל להסתלבט עליי , חטפתי קריזה העפתי לו כאפה ואגרוף בבטן והוא העיף לי אגרוף או כאפה (לא זוכר) לפנים ומזה עכשיו יש לי כאבים באף לא יודע עם זה שבר או משהו אחר..... הייתי צריך לזיין את הבן שרמוטה הזה עד הסוף אפילו שהמורה באה. ועכשיו גם אני יגיד לאימא שלי להחליף מס' וקיצר בעיות....אל תסמכו על המורים ואל תכתבו בדף קשר או משהו את המס' של ההורים שיכול להראות לכל אחד.
3. חזרתי הביתה כולי כועס אבל נרגע...אוכל משהו ונח לי למטה בסלון בחדר שלי לא רציתי בגלל הגו'ק הזה חחח אז אני ישן מתעורר אחרי שעתיים ומגלה שהיד שלי רדומה מתה לא זזה לקח כמה שניות עד שהתעוררה אבל התחושה לא נוחה...
ואחרי שהתעוררתי ראיתי ש 22:30 ואין לי זמן לעשות ספורט כי זה שעה לוקח ואני רוצה לישון אז אכלתי משהו ואחר שאכלתי חשבתי על המכות שרבתי עם הזונה הזה. קיצר אני מתחיל להעיף אגרופים באוויר מתעצבן חושב על זה שאני מעיף לו אגרופים ואז דופק מכה חזקה על השלט של המזגן ששוברת את המסך ס'עממק ערס . הנה תמונה:
*יווו שניה אחרי שאני סיימתי לכתוב לפני התמונה הגו'ק המנייאק הזה קופץ עליי על הגב ואני בלי חולצה מעיף אותו מעלי נופל מהכיסא וסוף סוף מכפכף ת'בן זונה רק הדבר הכי מוזר שהמנייאק יודע לעוףWTF? יש גו'קים שיש להם כנפיים? קיצר הוא מת ואני הולך לישון בסלון עד שאני מרסס או מביא גלאי נגד חרקים או משהו....אין אין איזה יום יאללה. תגיבו מה דעתכם.

WTF? יש גו'קים שיש להם כנפיים? קיצר הוא מת ואני הולך לישון בסלון עד שאני מרסס או מביא גלאי נגד חרקים או משהו....אין אין איזה יום יאללה. תגיבו מה דעתכם.

ציטוט ההודעה

Ani Magniv