מה המשחק שגרם לכם להכי הרבה שמחה, מתח, התרגשות או שפשוט נהניתם מכל שנייה של כדורגל?
היו לא מעט משחקים כאלה השנה, אבל מה היה המשחק שבאמת לא רציתם שהמשחק ייגמר?
אתם יכולים לבחור באיזה ליגה שאתם רוצים..
בין אם זה ליגת העל (1:0 חיפה על הפועל, 3:2 חיפה על ת"א, 4:0 הפועל על בית"ר, דרבי ת"א, דרבי פ"ת או כל משחק אחר)
בין אם זה ליגה אנגלית (4:4 ליברפול-ארסנל, 4:1 ליברפול על יונייטד, הדרבי של לונדון,מנצ'סטר,ליברפול או כל משחק אחר)
בין אם זה ליגה ספרדית (סופר קלאסיקו ראשון או שני, ברצלונה נאנסת במסטאייה, ריאל מדריד נאנסת 3:0 במסטאייה, ולנסיה נאנסת בקאמפ נואו 4:0, ריאל מול חטאפה 3:2 ענק, אתלטיקו עם 4:3 ענק על ברצלונה, דרבי מדריד, דרבי ברצלונה, או כל משחק אחר...)
בין אם זה ליגת האלופות (אחת התבוסות של ברצלונה, חצי הגמר בסטמפורד ברידג', הגמר עצמו, ליברפול-ריאל מדריד 4:0, ריאל מדריד-ליברפול 1:0 משער של בניון, יובנטוס-ריאל, או כל משחק אחר)
ובין אם זה משחק מהליגה האיטלקית, צרפתית, גרמנית או כל ליגה אחרת
בקיצור, מה היה המשחק שעשה לכם את העונה הזאת?
שלי:
התלבטתי קשות בין שני משחקים, אתלטיקו מדריד-ברצלונה, ריאל מדריד-חטאפה
מבחינת מרגש, אין ספק איזה משחק היה יותר מרגש, תמיד ניצחון של הקבוצה שלך יותר משמח מאשר הפסד של היריבה, אך במשחק של אתלטיקו-בארסה נהניתי מכל שנייה של משחק, היה משחק מותח עם ניצחון בשניות הסיום, מה צריך יותר מזה?
בקיצור, אתלטיקו מדריד-ברצלונה 3:4 משחק העונה שלי
לא בחרתי בליגת העל כי אין פה רמה למרות שהמשחקים בליגה הישראלית הם אלה שבאמת גרמו לי אושר חח

ציטוט ההודעה