המחשב לא נדלק לי אז פתחתי את המארז לראות מה קורה אין שום ריח של שרוף רק יש אור ליד הלוח אם חוץ מי זה לא נידלק המחשב איך אני יודע מה הבעיה?
המחשב לא נדלק לי אז פתחתי את המארז לראות מה קורה אין שום ריח של שרוף רק יש אור ליד הלוח אם חוץ מי זה לא נידלק המחשב איך אני יודע מה הבעיה?
|
|
הוא לא נדלק או שאתה לא רואה כלום במסך?
אם הוא באמת לא נדלק והמאווררים והחלקים במחשב לא מתחילים לעבוד (פשוט תראה אם המאווררים מסתובבים) אז כנראה הספק הלך.
אם אתה לא רואה כלום במסך אז תנסה לחזק את החיבורים וכדומה... אולי הכרטיס מסך הלך.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תיקנתי כותרת, להבאה הקפד על כך
לא עובד לי כלום המעבררים לא מסתובבים הספק לא עובד כלום לא נידלק וגם לא רואה כלום במסך
נערך לאחרונה על ידי david86; 21-06-2009 בשעה 12:21.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לך לחנות מחשבים שקניתה ממנה תמחשב, הם יוכלו לשלול דברים ואז לדעת מה הבעיה, אבל אם כמו שאתה אומר שהספק לא עובד אז גם דברים אחרים לא יעבדו.
אנא המנעה מדאבלים (שני הודעות ברצף בפחות מ24שעות).
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 21-06-2009 בשעה 13:53.
נגמר לי אחריות אני צריך לדעת מה לא טוב שאני יקנה איך אני ידע מה לא טוב?אתה לא יודע?
מ א ו ש ר
תראה אתה צריך בדיקת טכנאי בכל מקרה כי לדעת מה לא בסדר במחשב זה בלתי אפשרי דרך פורום כי טכנאי יבוא עם כלים כמו ספק או הדלקה ישירות דרך הלוח כי יכול להיות שהבעיה היא בכפתור ההדלקה (דבר נפוץ במארזים של שקל וחצי) או רכיב שמקצר את הלוח וכו' אז בקיצור קרא לטכנאי הביתה או לחבר שעובד בתחום ויכול לבדוק לך את הבעיה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
הכי טוב להזמין טכנאי כמו שאמרו אבל יש משו שיכול ליהיות שזה הסיבה רק אים יש לך מארז ישן
תיראה פו את הבעיה השניה שהוא מציג
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3145758,00.html
יש סיכוי ממש ממש קטן שזה זה אבל מה יש להפסיד???
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
http://img188.imageshack.us/img188/2826/085icm.jpg
לפני שהיה דולק היה ככה מסך כחול איזה שגיעה היא אומרת?