המפיצים של Sins of a Solar Empire ממליצים על מערכת ההפעלה החדשהבניגוד גמור למערכת ההפעלה ויסטה, שלא זכתה להצלחה גדולה בקרב הגיימרים, נדמה שחלונות 7 מעוררת לא מעט התלהבות. חברת המשחקים Stardock, האחראית להפצתם של להיטים כדוגמת Sins of a Solar Empire ו-Demigod, אף הגדילה לעשות - ופרסמה המלצה חד-משמעית לגיימרים: "מהרו לעבור למערכת ההפעלה החדשה".
מנכ"ל החברה, ברד וורדל, מסביר: "אנחנו רוצים שהמשחקים שלנו יראו נהדר על מערכות יקרות, אבל גם שאנשים עם מחשבים חלשים יותר או לפטופים יוכלו ליהנות". חלונות 7 עוזרת לחזון הזה להתגשם בזכות רכיב תוכנה בשם WARP, המאפשר למעבד המרכזי של המחשב לסייע בחישובי DirectX במקרים בהם כרטיס המסך לא עומד בעומס. רכיב אחר של חלונות 7 מבצע את הפעולה ההפוכה, ומאפשר לכרטיס המסך לתמוך במעבד המרכזי.
למרות ההתלהבות, בינתיים ל-Stardock אין כוונה לחייב את הגיימרים להתקין את DirectX 10 או 11. "אנחנו מצליחים להרוויח בזכות משחקי הנישה שלנו, משום שהם מותקנים על מיליוני מחשבים", מספר וורדל. עד שחלונות 7 לא תהפוך לסטנדרט המקובל של התעשייה, החידושים שהיא מביאה עמה הם כנראה לא סיבה טובה מספיק להסתכן.
[גיימר]
אני התקנתי וינדוס 7 על המכונה הוירטואלית
והקצבתי מהמחשב שלי:
1.5GB RAM
35% מהכרטיס מסך שלי (HD4870 152MB)
2 ליבות מהמעבד (Q9550 2.83MH/z)
ו 50GB HDD
לא התקנתי עליו משחקים כי ^^
אבל הוינדוס עבד עליו פשוט פצצה!!
רץ בצורה מטורפת... והוא גם לדעתי הוינדוס הכי יפה שיש
אני מתכוון ממש בקרוב להחליף את המחשב שלי לוינדוס 7
מהה דעתכם?