Duke Nukem Forever לא לבד
מסתבר ש-DNF לא היה המשחק היחיד בסדרה שבוטל לאחרונה. הסודות ממשיכים להיחשף
העימות המשפטי בין Take 2 ו-3D Reams חושף סודות מפתיעים, שכנראה לא היינו שומעים עליהם לעולם אילולא פשיטת הרגל המתוקשרת וביטולו של Duke Nukem Forever. אחרי שבשבוע שעבר נודע לנו על גרסת האקס-בוקס 360 של DNF, מסתבר שבמשרדי 2K Games (אולפני הפיתוח של Take 2) כבר החלה העבודה על משחק נוסף בסדרת דיוק ניוקאם, Duke Begins שמו.
כפי שהשם מרמז, Duke Begins היה אמור להיות מעין פרק פתיחה, המחזיר אותנו לימי הילדות של הברון ומבסס את סיפור הרקע שלו. ב-3D Realms טוענים כי לאחר שכבר הסכימו למסור ל-Take 2 את זכויות הפיתוח של המשחק הזה, בוטל הפרויקט במפתיע – בניסיון לכאורה ללחוץ על בעלי הזכויות לוותר על מותג דיוק ניוקאם כולו.
קטונתי מלהבין את התסבוכת המשפטית הזו לעומקה, אך בקצב הזה עוד נגלה שבזמן שכולנו חיכינו (וחיכינו וחיכינו) ל-Duke Nukem Forever, פותחו מאחורי הקלעים עשרות גרסאות שונות ומשונות של המשחק – וכולן לא יראו אור יום עד שהויכוח יסתיים.
(גיימר)






ציטוט ההודעה






