קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. LINK 1 |Battlestations Pacific 2010
    על ידי cfthr 2010 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-04-2010, 23:44
  2. [הורדה]Battlestations: Pacific|1 LINK
    על ידי יהונתן בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 19-05-2009, 14:23
  3. [הורדה]Battlestations: Pacific|2009-DEMO|1 LINK
    על ידי יהונתן בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-05-2009, 19:22
  4. [שוחרר]Battlestations Pacific (c) Eidos Interactive - RELOADED
    על ידי Maryum375 בפורום משחקים כללי
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-05-2009, 22:45
  5. [כתבה]Battlestations: Pacific
    על ידי MartiNi בפורום משחקים כללי
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-05-2009, 18:44
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[ביקורת]Battlestations: Pacific

  1. #1
    משתמש כבוד
    תאריך הצטרפות
    08/2007
    גיל
    32
    הודעות
    17,176
    לייקים
    62
    נקודות
    239
    מין: זכר

    ברירת מחדל [ביקורת]Battlestations: Pacific



    המלחמה באוקיינוס השקט נמשכת, עם משחק פעולה איכותי שיעניק לכם את הפיקוד על צי שלם של אוניות ומטוסים

    Battlestations: Midway היה הפתעה נעימה לפני שנתיים. הוא שילב בצורה מהנה שליטה בכלי טייס רבים, מספר סוגי אניות וצוללות – וגם קצת טקטיקה. למרות הממשק המסורבל מעט הוא הביא את הסחורה. השנה מגיע אלינו Battlestations: Pacific, ממשיך דרכו. אם BS: M התמקד בקמפיין על קצין אמריקאי צעיר מפרל הרבור ועד מידווי (נקודת אמצע הדרך במלחמה), כאן לוקחים את זה הלאה ממידווי ועד הסוף היפני המר בצד האמריקאי, ואילו הקמפיין הנוסף מתאר מציאות יפנית אלטרנטיבית של יפן כמנצחת הגדולה.
    יש תמורה בעד האגרה



    כלקח מהמשחק הקודם, המערכה לשחקן יחיד הוארכה ומספקת חוויה ראויה הפעם, גם אם רמת הקושי אינה מדהימה (שיחקתי כמעט חצי מהמערכה ברמת הקושי האמצעית וסיימתי את כל המשימות בניסיון ראשון).

    משימות הקמפיין "תפורות" בקצותיהן על ידי סרטים בעלי פרזנטציה נאה ואיכותית, עם סאונד גרוע להפליא. המשימות עצמן אינן מחוברות לקמפיין, וכך רמת ההזדהות אינה גבוהה. זה קצת חבל, כי המשימות באמת מעניינות ומגוונות מאוד: באותה משימה משלבים קרבות אויר, הפצצת אוניות והגנה על אחרות. המשימות של האוניות מרגישות מעט דלות ואיטיות יותר, ולוקח זמן עד שמגיעים למשימות המשלבות כלים אוויריים וימיים, שם גם מופיע האלמנט הטקטי.

    בסה"כ יש תמורה בעד האגרה, והשליטה בכלים בהחלט שופרה. המטוסים נותנים תחושה אמינה למדי, בהתחשב שמדובר בטיסת אקשן ולא בסימולטור. מגוון המטוסים עצום, מתחיל במטוסי הקרב הזריזים ומסיים במפציצים הכבדים דוגמת ה-B-25 "מיטשל" שטסו להפציץ בלב טוקיו. דבר מגניב למדי הוא מטוסי הקמיקזה, שמאפשרים צלילה במהירות מסחררת אל תוך אוניות האויב.


    השליטה באוניות מעט פחות מהנה כי הן מטבען איטיות יותר, אך הארסנל ההתקפי המרשים מאפשר לקפוץ בין הנשקים השונים ולהתאים אותם לאירוע (תקיפת אוניות או הגנה ממטוסים למשל). תוספת מוערכת נוספת היא היכולת לכוון את הפגיעה אל אחד ממנגנוני האוניות (מנועים, נשק, מחסנים) וכך להוסיף את היכולת לנטרל ספינות בכדי לעצור אותן ולטפל בהם בניחותא. מאידך, חבל שהשליטה הטקטית באמצעות המפה אינה נוחה ונעימה כשאר המשחק. היא נשארה דומה ברמתה לכותר הקודם בסדרה, וחבל.
    קרבות ענק





    Battlestations: Pacific מאפשר כאמור "קפיצה" בין הכלים השונים (וגם בין עמדות) כך שניתן לבחור את המקום בו נועיל, נקפוץ לכלי הקרוב ונמשיך לתת בראש. זה שומר את רמת העניין במשחק ומאפשר עוד יותר גיוון. בזכות תכונה זו, משימות מרובות אוניות וצוללות אינן איטיות ומשעממות עד כדי-כך.

    המשחק הטקטי, המשלב את הכוחות השונים יחד עם אסטרטגיה גלובלית, נותן אספקט נוסף של עומק ומאפשר ניהול נוח של קרבות מרובי-יחידות, תוך שאנו מוזמנים בכל עת לצלול אל הכלי בכדי לתת את הערך המוסף שלנו. ברגעים הראשונים קרבות הענק קצת מרתיעים, אבל זה עובר מהר וקל להישאב לתוכם ולזרוע הרס וחורבן ברמות אפוקליפטיות.

    כל זה במערכות לשחקן יחיד. גם האון-ליין השתפר מהותית ביחס למשחק הראשון, וכולל חמישה מצבי משחיק שונים ומרובי אפשרויות. נזכיר את "מצור" כמשחק יותר פעלתני, בו השחקנים משחקים עבור נקודות גם אם הם באותו צד, ואת "לכידת איים" כמוד טקטי גדול מימדים שמשלב אקשן התקפי והגנתי כאחד. כמובן שה-Deathmatch לא קופח עם "Duel" – קרב בין שחקנים שמשתמשים ביחידה זהה ומנסים לשרוד.






    חוויה מקיפה ומשתלמת



    הגרפיקה של Battlestations: Pacific איכותית ונאה, גם אם האיים נראים קצת סתמיים. ההשקעה במים ובתנאי מזג האוויר מרשימה למדי. הסאונד סביר ותו לא, וזה קצת חבל במשחק עם מימדים כאלה. והכי טוב – אפשר לדחוף את הגרפיקה אל הקצה גם על מחשבים בינוניים.

    בסך הכל מדובר בחוויה מקיפה ומשתלמת. זה בדיוק המשחק שקודמו היה אמור להיות, וטוב שהוא בכל זאת הגיע עכשיו. כל מימדי החוויה מושקעים דיים, ואין תחושה שמשהו נכנס שם כלאחר יד. רמת הקושי הסבירה מאפשרת השתלטות מהירה על רזי המשחק, ותבטיח שעות רבות של הנאה איכותית. לחובבי הז'אנרים מהם הוא מורכב, או לאלה שמחפשים אקשן קליל ועשוי היטב ביום קיץ חם ומיבש – נסו את Battlestationsacific ולא תתאכזבו.

    בעד
    גיוון רב ביחידות ובמשימות
    המון תוכן ומצבי משחק – תמצאו את עצמכם חוזרים לקרבות שוב ושוב
    גרפיקה איכותית

    נגד
    רמת הפיקוד הטקטי עדיין לא עומדת בציפיות
    אל תצפו לסימולטור, זהו משחק פעולה לא מאוד עמוק
    סאונד בינוני, דיבוב גרוע

    ציון-84

    זהו הציון של גיימר.

    ניראה משחק חמוד מאוד, מה דעתכם?

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתקדם האוואטר של orieli9
    תאריך הצטרפות
    05/2009
    הודעות
    754
    לייקים
    0
    נקודות
    169
    משפט מחץ
    אני יושב ועלייך חושב. על מי את יושבת כשעליי את חושבת?
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    המשחק לא משהו, לא אהבתי אותו

  4. #3
    משתמש ותיק האוואטר של .Or.
    שם פרטי
    אור
    תאריך הצטרפות
    07/2008
    גיל
    29
    הודעות
    6,469
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    נראה טוב...



  5. #4
    משתמש מתקדם האוואטר של space077
    שם פרטי
    ישי
    תאריך הצטרפות
    01/2008
    הודעות
    606
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Warcraft PROLAR
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    משחק חמוד ביותר ^^

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,967 | הודעות: 8,173,554 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect