איך מעלים קבצים בטורנט?
איך לעשות RESEED?
אני רוצה להתחיל לעשות אבל אין לי מושג איך עושים..
נגיד הורדתי קובץ מטראקר אחד...
איך את אותו קובץ אני מעלה לשני שזה יעשה לי RESEED!!
איך מעלים קבצים בטורנט?
איך לעשות RESEED?
אני רוצה להתחיל לעשות אבל אין לי מושג איך עושים..
נגיד הורדתי קובץ מטראקר אחד...
איך את אותו קובץ אני מעלה לשני שזה יעשה לי RESEED!!
|
|
אתה בודק קודם כל שבטראקר השני יש את אותם קבצים, ופשוט מוריד את הטורנט מהטראקר שאתה רוצה לעשות reseed לאותה תקייה שבה כבר קיימים הקבצים.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תודה..
רק איך מעלים?
בישביל להעלות בד"כ אתה צריך מהירות העלאה של 100 MBit.
זה אומר שאתה צריך סרבר.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
דבר ראשון זה חייב ליהיות אותו קובץ (יכול ליהיות שזה אותו קובץ אבל מי שהעלה אותו לטורנט האחר שאתה מוריד / מעלה ממנו, הוא שינה משהו אפילו אם זה קטן ואז אתה חייב לעשות את אותו שם.
אבל אישית אני אומר לך אפילו אם אתה חושב שזה אותו קובץ ואתה רואה שיש שם אחר אז אולי לא שווה ההורדה...
אחרי שאתה מוריד ואתה יודע שזה אותו שם והכל, אתה מוריד את אותו הקובץ מהטורנט שאתה רוצה לעשות אליו ריסיד, ופשוט שומר אותו באותו מקום של הקובץ שהורדת.
כמו שאמרו לך אתה צריך לברר מראש ששני הקבצים:
1. בדיוק באותו הגודל
2. בדיוק אותו מס RARים.
3. שכל הRARים שווים בגודלם בשני הקבצים.
4. בדיוק אותם הקבצים (קבצי NFO וכו')
איך לעשות RESEED:
1. תבחר קובץ שברצונך לעשות עליו RESEED.
2. תברר ע"פ הדברים לעיל שהקובץ תואם בטראקר שברצונך לעשות אליו RESEED.
3. תוריד את הקובץ.
4. לאחר סיום הורדת הקובץ לך לטראקר שעליו ברצונך לעשות RESEED ותוריד ממנו את הקובץ טורנט התואם.
5. בטורנט יטען ל-100% מיידית ויתחיל במאלכת ההעלאה.
בהצלחה.
לאחר שביררת הכל
נערך לאחרונה על ידי theidan; 26-06-2009 בשעה 03:18.
אלברט איינשטיין
קיבלת תשובה, אפשר לנעול?