יש לי בעיה רצינית, אני כל הזמן חרמן! ממש כל הזמן! ואני עוד לא בגיל של להשיג זיון אז אני עושה ביד כל הזמן, אין יום שלא עשיתי ביד יותר פחות מפעם אחת, אני לא יודע מה לעשות עם זה אני פשות חרמן על כל מה שזז(ה)!
יש לי בעיה רצינית, אני כל הזמן חרמן! ממש כל הזמן! ואני עוד לא בגיל של להשיג זיון אז אני עושה ביד כל הזמן, אין יום שלא עשיתי ביד יותר פחות מפעם אחת, אני לא יודע מה לעשות עם זה אני פשות חרמן על כל מה שזז(ה)!
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח
יש לנו את אותה הבעיה הדרך הכי טובה היא..... להמשיך להביא ביד החרמנות עוברת עם הכאב ביצים בבוקר סמוך על מילה שלי...
אז תפסיק, או שמא תחכה לכאב ביצים.
אז צא לזיין אחי ..כולם אומרים לך להפסיק אני בדעה של זיין וספק את עצמך ...(לא אל תזמיןזונה) כן..תכיר מישהי זורמת ..לא בעיה למצוא
נערך לאחרונה על ידי keddan; 28-06-2009 בשעה 22:44.
תפסיק ואם אתה לא מצליח תחתוך אותו חח סתם אחי תנסה להימנע מומלץ פעמיים בשבוע
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח
בסופו ל דבר אתה לא יכול לעשות כלום כי אתה אפס או אים אתה רוצה אתה יכול להיות 1-