כאשר אני מסיים לעשות SEEDING, אני יכול ישר לסגור את הטורנט? או שאני יכול גם לחכות שוב פעם לאנשים אחרים שיורידו כדי שהרייטינג שלי יצמח?
כאשר אני מסיים לעשות SEEDING, אני יכול ישר לסגור את הטורנט? או שאני יכול גם לחכות שוב פעם לאנשים אחרים שיורידו כדי שהרייטינג שלי יצמח?
|
|
אתה משתמש בטראקר פרטי?
אוקיי, יש לי יוטורנט 1.8.2, אבל אני התבלבתי איפשהו:
יש לי שם טורנט שכתוב בסטאטוס "SEEDING", אבל בצד שמאל ביוטורנט בכללי, יש לי שם את הטבלה שאני יכול לבדוק את הדברים שאני עושה.
כתוב שם למשל
Completed
Downloading
Active
וכו'.
עכשיו השאלה שלי זה יש לי שם טורנט במצב SEEDING, אבל הסימן שלו זה חץ ירוק שעולה למעלה,אבל בטבלה איפה שיש חץ ירוק שעולה למעלה כתוב לידו Completed, אז איך אני יכול באמת לדעת באיזה מצב הטורנט?
אם הוא עם החץ למעלה הוא במצב של סידינג.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
הבנתי, תודה.
שאלה קטנה ואחרונה, כמה זמן לוקח בממוצע זמן של סידינג?
לא הבנתי את השאלה.
אבל אם אתה מתכוון כמה זמן לוקח להגיע לרטיו של 1:1, אז זה תליו במהירות אינטרנט, בד"כ משהו כמו שבוע ומטה למהירות ישראלים ממוצעת.
אם אתה מתכוון לH&R, אז זה בד"כ 72 שעות של סידינג, אבל כדאי לבדוק בכל טראקר.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אם אתה לא מוריד מטראקר פרטי אז אתה לא חייב לעשות סידינג.
אבל אל תיהיה מניאק תעשה, כדי שאחרים יהנו כמוך.
סידינג תלוי במהירות איטרנט שלך ובמס' המורידים שיש לקובץ.
זה דבר שלגמרי אי אפשר לגעת.
יכול לקחת כמה שעות ויכול לקחת כמה חודשים!
אפשר לנעול?