אל תעשה טעויות כאלה.
אל תעשה טעויות כאלה.
נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 02-07-2009 בשעה 14:00.
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
|
|
אין פרופיל 21 רפואי, פרופיל פוסל רפואי הוא 24. פרופיל 21 הוא פרופיל פוסל שירות נפשי.
האתר שנתת הוא אתר של משתמטים שמלמד מלש"ב איך להוריד פרופיל.. גועל נפש
נערך לאחרונה על ידי ozbeno; 29-06-2009 בשעה 01:49.
חחחח !
ויש 21 רפואי וגם 21 נפשי (יש לי חבר שלא גוייס על 21 רפואי כי יש לו משהוא בדרכי השתן שחכתי מה..)
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
בואנה יא חתיכת אידיוט!!! מה אתה בכלל מפרסם את זה?!
אם אתה לא רוצה להתגייס אז על תכנס לפרומים של צבא!!!!!!
לך לך יא משתמט מניאק!!!!!!!
ואטרף, תעשו טובה ותורידו את ההלאה הזה ואת התגובות. אנחנו לא צריכים משתמטים כאן!!!!!
איני מבין למה אתה כזה מתקיף את פותח אשכול ובנוסף מנבעל את פייך!!!
אני כאחד שרוצה לעשות קרירייה צבאית בכל מחיר, מאוד מופתע מהכתבה הזאת כיוון שבדיוק כמו שכתוב כל הזמן אמרו לנו דברים בשקר ואיני מתכוון להשתמט מהצבא או משהו כזה בעקבות כך.
אך, אני רואה שהצבא משקר כדי להשיג מעומדים וזה ממש לא הגון ולא פייר!!! {רק אם הכתבה נכונה!!!}
לצנזר, לערוך, להשעות.
בושה שנותנים פה בפורום במה לזונות שמעודדים השתמטות
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
באמת תוריד את זה כבר!!!
איכס איזה אתר מגעיל....באלי לתת לה בעיטה לפנים לזאתי שרשמה את זה...
"אינני מוכנה לקחת חלק בארגון אשר מבצע פשעי מלחמה שגובים את חייהם של אלפי חפים מפשע, ארגון אשר בשם ההומניזם והדמוקרטיה כופה עלי ועל בני גילי להקריב מחיינו ואת חיינו למען שקט מדומה, שקט שלא יבוא עד שישראל תחליט לוותר על מדיניות המלחמה ולפנות לכיוון השלום. לכן, כצעד קטן להפסקת מעגל הדמים, אני מסרבת להתגייס לצבא."
כוסשלאמאממאאממאמא שלה שרמוטה שמרתי עליך 3 שנים כמו כלב.... -סליחה על הקללות לא מסוגל להתאפק במקרים כאלו-
בוא אני יחתוך לך את הרגליים ויהיה לך פרופיל בדיוק בשביל להשתמט
חדל אש! חח