קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יש בעיה כללית בשרת שלי ***דחוף***
    על ידי rafi0017 בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-02-2010, 12:57
  2. בעיה כללית במשחקים
    על ידי icethug בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-01-2010, 01:06
  3. בעיה חמורה במחשב! הוא נתקע לגמרי אחרי כמה זמן
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:32
  4. בעיה באימיול שקשורה גם למחשב
    על ידי Ch3MiCaL בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 18:31
  5. יש לי בעיה כנסו..
    על ידי EviL BunnY בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:29
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[בעיה] באסה כללית..

ברירת מחדל [בעיה] באסה כללית..

אני צריך קורס קיץ כתנאי לעלות ליב',
    הקורס עלה לי 400 ש"ח שממש לא היו לי בתכנון לבזבוז כזה.
    אין חברה, הקבוצת חברים שלי דיי מתפרקת.
    אני מרגיש כזה שאני פשוט בין עבודה, שינה וסתם לרבוץ בבית.

פשוט באסה כללית כזאת ועוד הוצאתי רישיון לפני פחות משבוע הייתי אמור להיות שמח עד השמיים.. אבל לא.

אני חייב לעבוד כדי לממן את הנסיעה לאילת עם כל החברים, אבל באותו זמן אני גם בקושי מבלה איתם.. הידידות שלי בכלל נהיו זונות.. כל פעם שאני עושה משהו קטן הן מתבכיינות וכל פעם שאין לי מצברוח לדבר הן מחליטות שאני מנייאק.

לא יודע פשוט בא לי לחזור להיות רגיל ושמח...

Help Me [:?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

קודם כל אני יגיד לך שאתה במצב כל כך מצויין שאתה בכלל לא יודע את זה,אתה סתם מנסה להסתכל על הדברים הקטנים הרעים שקורים לך,מחבר אותם ביחד ויוצא לעצמך תחושה רעה,רק בגלל העובדה שאתה לבד ומחפש איזה רגש כלשהו אז אתה עושה את זה בצורה אוטומטית (כן כן אולי נשמע כמו פסיכולוגיה בשקל אבל זה מה שאני חושב).

בכל מקרה אם אתה עדיין רוצה פתרונות לבעיות:
    1.הקורס זה משהו שההורים אמורים לשלם עליו,במקום זה תבקש כסף מההורים לאילת (כמובן שאתה תשלם על חלק גדול מההוצאות בנוסף ).

2.חברים שלך מרגישים גם את אותו ניתוק שאתה מרגיש ובדיוק כמוך לא אומרים כלום לגבי זה אחד לשני,פשוט תתקשר אליהם ותקבעו לעשות משהו,לשחק כדורסל או כדורסל או סתם לקרוא לחבר לבוא אליך...

3.תגיד תודה שיש לך עבודה אני מכיר כל כך הרבה אנשים שמנסים למצוא ולא מצליחים וחלק אחר שעובדים בשכר מינימום ועובדים קשה...

4.תעיף BITCH SLAP לידידות האלה רק רוצות את הטובה שלהן,תישאר אדיש אליהן ואל תעשה להן טובות אתה גבר לא הזונה שלהן.

5.תראה טלטביז,ברגע שתראה את התינוק בתוך השמש (כמה שזה מטריד) אתה תהיה שמח...

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    קודם כל אני יגיד לך שאתה במצב כל כך מצויין שאתה בכלל לא יודע את זה,אתה סתם מנסה להסתכל על הדברים הקטנים הרעים שקורים לך,מחבר אותם ביחד ויוצא לעצמך תחושה רעה,רק בגלל העובדה שאתה לבד ומחפש איזה רגש כלשהו אז אתה עושה את זה בצורה אוטומטית (כן כן אולי נשמע כמו פסיכולוגיה בשקל אבל זה מה שאני חושב).

1.הקורס זה משהו שההורים אמורים לשלם עליו,במקום זה תבקש כסף מההורים לאילת (כמובן שאתה תשלם על חלק גדול מההוצאות בנוסף ).

2.חברים שלך מרגישים גם את אותו ניתוק שאתה מרגיש ובדיוק כמוך לא אומרים כלום לגבי זה אחד לשני,פשוט תתקשר אליהם ותקבעו לעשות משהו,לשחק כדורסל או כדורסל או סתם לקרוא לחבר לבוא אליך...

3.תגיד תודה שיש לך עבודה אני מכיר כל כך הרבה אנשים שמנסים למצוא ולא מצליחים וחלק אחר שעובדים בשכר מינימום ועובדים קשה...

4.תעיף BITCH SLAP לידידות האלה רק רוצות את הטובה שלהן,תישאר אדיש אליהן ואל תעשה להן טובות אתה גבר לא הזונה שלהן.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

שונא אותו הוא מניאק
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

משתמש משקיע האוואטר של שלומי.
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    18
    נקודות
    898
    משפט מחץ
    החיים הם כמו בולבול. פשוט, רגוע ונע בחופשיות ובדרך כלל נשים הן אלה שעושות אותו קשה.

נקחת את המילים פשוט,
    תקשיב לבן אדם .

אז חזור להיות רגיל ושמח ....קח לך חופש מכל החרא הזה באמת קח לך חופש מעבודה חופש מחברים וצא לישון אצל דודוים חברים רחוקים או סבא וסבתא תרחק מיכולם לפחות לשבוע תעבו על עצמך קצת אתה והשקט שלך ותחזור תראה שהכל יהיה שונה...
    כשתחזור לעניין החבים שהלכ מתפרק גם לי זה קרה אז החלטתי לקחת הלכ בידיים הקמתי אחד אחד וקבעתי איתם ליציאות קטנות כאלה קטנות וכפיות ולאט לאט אתה כבר תראה איך זה בא מהם ככה שהקשר יתחזק לגבי ידידות תלמד כלל הדב הכי טוב שבחורה עוהש לך צרות זה לקחת ממנה פסק זמן גם אם זה לחודש קח מהן פסק זמן בלי כל הבולשיט הזה של ההתבכיינויות אתה תראה אךי כבר באותו רגע אתה תתחיל לשמוח ..וכמו שאמרתי אחרי שתיקח תחופשה הזתא מכולם כדי להיות עם עצמך תחזור ותראה שהכל יההי שונה לגמרי !!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,695 | הודעות: 8,174,282 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect