מהו הסולו הכי ארוך שאתם מכירים ואוהבים?
שלי:
Metallica - Ride The Lighting
פאקינג סולו ארוך ויפהה
מהו הסולו הכי ארוך שאתם מכירים ואוהבים?
שלי:
Metallica - Ride The Lighting
פאקינג סולו ארוך ויפהה
לחופש יש תאריך:
23.10.15
|
|
Pink Floyd - Shine On Your Crazy Diamond Part 1 + Part 2
^^כנ"ל
חוץ מזה בכל השירי פאוור מטאל כל השיר זה סולו אחד גדול
וגם שירים אינסטרומנטלים זה סולו אחד גדול
אז הסולו שאני הכי אוהב זה של ORION או של KTULU או של TO LIVE IS TO DIE
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
חח איזה אשכול מפגר
מה אכפת מה הסולו הכ ארוך שאתה מכיר...
R.I.P Chuck Schuldiner
מממ לא יכול כרגע לנקוב בשמות , אבל DREAMTHEATER יש להם סולואים ארוכיםםםםםםםםם מאד =]
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
A Merman I Should Turn To של ג'ימי הנדריקס
Light My Fire של The Doors
אני חושבת הוטל קליפורניה של הנשרים הם דופקים שם סולו של 2 וחצי דקות בהתחלת השיר ובסיום השיר גם
msn:metalcore71@hotmail.com
Lynyrd Skynyrd-Freebird
בהופעה חיה
איזה 10 דק' סולו