1. רונן בא למוטי חבר שלו עם מלא שריטות על הפנים.מוטי שואל אותו מה קרה? אז רונן אומר קברתי את חמותי.
מוטי שואל : נוו וו ? מה זה קשור לשריטות? רונן אומר : היא התנגדה
2.נשוי בן 30 שומע דפיקות בדלת, הוא ניגש, פותח את הדלת ורואה חבר שהיה לו בצבא ולא נפגשו כבר 10 שנים ואיתו כלב, שניהם ישבו וצחקו וסיפרו אחד לשני כל מה שעבר עליהם ובינתיים, הכלב הרס את כל הבית, קרע את הכורסאות, לכלך את הוילונות, שבר את המחשב, כשהחבר עמד ליד הדלת לפני שהלך, אמר לו, אני ממש שמח שבאת, אבל אם תוכל בפעם הבאה לא להביא איתך את הכלב שלך, אז ענה לו החבר : זה לא כלב שלי בכלל, הוא שכב פה בכניסה כשהגעתי, חשבתי שהוא שלך.
3.חייל ודוס עומדים בטרמפיאדה בשעת לילה מאוחרת, התקופה הייתה תקופת חורף והקור בחוץ היה עז, גשם חזק התחיל וגם רוחות, לפתע הגיחה מכונית משום מקום ועצרה להם המסכנים, נהג המכונית, הסכים להעלות רק את החייל, הדוס הרטוב ניגש לאדן חלון אותה המכונית, ואמר לנהג : אבל למה אתה לוקח רק אותו ומשאיר אותי פה לבד בלילה ? ענה לו נהג המכונית : כי הוא משרת אותי ומשרת את המדינה שלי ! אז הדוס הסתכל עליו ואמר : נו, אבל אני משרת את השם ! אז הנהג אמר לו : אז שהשם ייקח אותך !
4.קניבל מגיע לחנות מיוחדת ורואה מוח של אשכנזי ב-100 שקל ומוח של כורדי ב-3000 שקל, ושואל, איך זה שהמוח של הכורדי כל כך יקר ? אז עונה לו המוכר, אתה יודע מכמה כורדים היינו צריכים להרכיב אותו ?
5.פרסי אחד שוכב בחדרו גוסס כשנותרו לו עוד דקות ספורות לחיות, לפתע הוא מריח ריח של תבשילים נפלאים וקורה אליו מהר את הבן שלו, מגיע אליו הבן ושואל אותו : אבא מה אתה רוצה ? אז הפרסי עונה לו : לך תביא מאימא קצת אוכל שיהיה לי לטעום בפעם האחרונה, הבן חוזר כעבור רגע ואומר לו : אימא לא מסכימה לתת היא אומרת שזה לשבעה..
6.נוצרי מוסלמי ומרוקאי נכנסים לירושלים בפעם הראשונה שלשתם הולכים להתפלל באותו המקום, לפתע שומע הנוצרי קול.. אני רוח רפאים בעלת עין אחת ! הוא מפחד, ובורח משם, המוסלמי מתפלל ובעודו מתפלל שומע קול רועם : אני רוח רפאים בעלת עין אחחחת !!! הוא קם תופס תרגליים שלו ובורח כל עוד נפשו בו, המרוקאי מתפלל בינתיים ופתאום הוא שומע קול באמצע התפילה : אני רוח רפאים בעלת עין אחת !!! אז המרוקאי צועק : וואלה אם לא תסתמי תפה אני עוד רגע מוציא לך גם תשניה !!
7.שנייים נשואים לפולניות מגיעים לשמיים אחרי שהם נפטרו ועומדים אחד אחרי השני, מגיע הראשון והמלאך גבריאל אומר לו : אתה הולך לגיהינום, אז האיש אמר לו : אבל למה, הרי הייתי נשוי לפולניה כל החיים שלי וסבלתי, אז גבריאל בודק במחשב ואומר לו : נכון, כיפרת על החטאים בזה שגיהינום היה לך כבר למטה, אתה תלך לגן עדן. השני מגיע וגבריאל אומר לו שהוא הולך לגיהינום אז האיש השני אמר לו : אבל למה, הרי אני התחתנתי עם פולנייה ואחרי זה התגרשתי ממנה והתחתנתי עוד פעם עם פולנייה וסבלתי כפליים. אז גבריאל ענה לו : אתה הולך לגיהינום, כי טיפשים הולכים לגיהינום !
8.מרוקאי אחד עולה לאוטובוס מוציא סכין ומאיים על הנהג שלא ייסע עד שהוא לא ירד וצועק לתוך האוטובוס : מי זה שמעון ? מי זה שמעון ? תענו לי עכשיו לפני שאני באמת מתחיל להתעצבן, מי זה שמעוווון ?! כורדי אחד באוטובוס הרים את היד, המרוקאי בא תפס אותו לקח אותו הוציא אותו החוצה, קרע אותו במכות ואז הלך, הכורדי כולו מלא סימנים כחולים ודם עולה בחזרה לאוטובוס וכולו צוחק, אז שואלים אותו הנוסעים למה הוא צוחק, אז הכורדי ענה להם : עבדתי עליו, אני בכלל לא שמעון..
9.שני אמריקאים וכורדי נתפסים על אונס קטינה ונאשמים ומקבלים עונש מוות, וניתנת לכל אחד אפשרות בחירה בקשה אחרונה, ומציעים להם, או תלייה או ירייה בראש, או זריקה, האנגלי והאמריקאי מבקשים שניהם ירייה ומתים במקום והכורדי מבקש זריקה, איך שהוא מקבל את הזריקה הוא נקרע מצחוק, המוציאים לפועל המומים מסתכלים עליו ושואלים אותו למה אתה צוחק, הוא אומר להם : שמתי קונדום !



ציטוט ההודעה