וואי GOLDSTAR הרגת אותי מצחוק איזה תגובות...

טוב SNOPKIN מה זה אמור להביע?! מה נראה לך השיטות האלה עובדות? אולי יש מצב שהן עובדות אבל רק כשנמצאים עמוק בתוך קשר ואתה שוביניסט מהדור הישן (מניסיון) אבל סתם כך אי אפשר לגשת ככה ובד"כ נשים בוגרות יותר בתקופה הזאת של חייהן מגברים בני גילן ולכן זה לא בדיוק יעבוד.
לבחור עם הבעיה הייתי במצב שלך (אני בן 28) ואכן זה קשה וכואב לי עוד היה חצי שנה של חברות לפני הזריקה הפתאומית ועוד בגלל חבר שהיה גדול ממני בשנתיים, בקיצור עזוב זאת היתה הפעם הראשונה שלי עם מישהי רצינית (או לפחות כך חשבתי). אבל משהו אחד למדתי זה שאל תטרח לנסות זה רק ידגיש שאתה ילד ולא אדם בוגר, אל תנסה להחזיר אותה! חלק מהעניין בתנאי הקרב האלה שאתה מתאר הוא, להמשיך הלאה היא כבר תעשה את הצעד חזרה במידה ובאמת השפעת עליה. אבל אם היא תראה שאתה רודף זה פשוט יבריח אותה יותר היא תרגיש לחוצה ותתחרט על זה שהיא יצאה עם מישהו קטן ממנה כי הוא לא מסוגל לקחת פרידה כמו גבר ולהראות שזה לא מזיז לו את הביצה השמאלית. אני יודע שזה נשמע מוזר מה שאני אומר אבל מניסיון עם נשים זאת הדרך הנכונה לעבוד אחרי תקופה מסויימת של כמה חודשים בלי טלפונים
מצידך (אם היא מתקשרת אין בעיה להיות אדיב ונחמד עד כמה שאפשר אך לא להשתפך ולהראות שהיא ריסקה אותך) או "פגישות מקריות" אתה סתם מרים טלפון במין אדישות כזאת שואל מה המצב ומה היא עושה וזהו מנתק בלי לדבר על הנושא הכאוב הזה, אם היא שלך היא תבוא בריצה ואתה כבר תשים לב לטלפונים ממנה ואם לא אתה תראה שהיא פשוט לא תטרח להתייחס יותר.
אני יודע שזה קשה ואני לא צריך לתאר לעצמי מה אתה עובר שלא נדבר על הלילות שאני יכול לתאר לך מה אתה עובר בהם אבל זאת הדרך שעובדת בנושא שלך קח את זה ותבצע את זה אם היא שלך היא שלך ואם לא אז לא אל תוריד מעצמך בהתרפסות ורדיפה כי נשים אולי אוהבות חיזורים אבל כאן זה לא עניין של חיזור זה עניין של החלטה ורצון להיות איתך או לא, אז לכן דרך הפעולה היא שונה.
יום טוב ומקווה שעזרתי...