קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ]פריקה] תקופה מגעילה + משהו שכתבתי , בת 15
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 13-07-2008, 10:25
  2. משהו מסובך - כנסו בבקשה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-12-2007, 18:20
  3. הרבה זמן לא פירסמתי פה משהו שכתבתי..כנסו תגיבו
    על ידי black tear בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 26-09-2007, 01:57
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

[פריקה] משהו שכתבתי... || קשר מסובך.. כנסו...

ברירת מחדל [פריקה] משהו שכתבתי... || קשר מסובך.. כנסו...

08.02.09

שנתיים

המבט שלה. העניים היפות , השפתיים המדהימות , הידיים, הקול, הגוף שלה וכל חלק חלק בגופה שאתה לא יכול לשכוח. השם שלה, שתמיד עולה לך בראש, הפנים שלה, שאתה תמיד נזכר בהן והכאב שלך שתמיד מתרוצץ בלב ולא יוצא ..
    ונכון שהיית רוצה יום אחד, רגע שייתן לך לאהוב אותה, שנייה להרגיש קרוב אליה. ונכון שהיית רוצה את הזמן לומר לה את כל הרגשות שלך ולעשות בה מה שבא לך- לחבק אותה ולספר לה הכל. לספר לה כל מה שעברת בגללה ובשבילה, מה שעשית בשביל לשמוע את קולה ולראות את פניה. לספר לה על כל דמעה ודמעה ולהסביר לה שיש בתוך תוכך לב שעצוב, כי הוא בודד...
    אבל איפה כל הכוח הזה לומר ולהסביר לה את זה ?! איפה האומץ לתפוס את עצמך? הכל חלום אחד גדול חלום שלא יתגשם... נכון (?) ..
    כואב אה .. כואב לך לדעת שיש משהו שמפריד בניכם ואתם לא יכולים להיות ביחד, למרות שאתה יודע שיש לה קצת רגשות אלייך. המשהו הזה כ"כ פעוט בשבילך אבל בשבילה זה קשה, זה גדול . כואב לך להתאהב במישהי שנתנה לך להתאהב בה, שאולי רצתה את זה כ"כ, אבל פתאום היא לא יכולה...
    זו הבעיה שלי וכל הכאב שלי נמצא בהפרש של שנתיים. שנתיים שמפריעות לי להיות מאושר. הבחורה שאני אוהב בת 18 וזה כואב כ"כ לשמוע את המשפט: "עוד שנתיים הייתי חוטפת אותך .." ואתה יודע וגם היא יודעת שהיא מרגישה אליך משו ורוצה, אך היא לא יכולה ואתה לא יכול לשכוח.
    אז מה עושים? איך מתגברים? איך אפשר לצאת מזה?! :\
    אם מישהו נתקל כבר בקשר כזה אז הוא יודע מה זה לשכוח, ויודע שזה לא קל. אז אל תציעו לי את זה, כי זאת לא תשובה .. פשוט תעמידו את עצמכם בכאב כל כך עצום ותבינו שלא הכל בחיים ורוד... לצערנו...
    אז מה שנותר להרים את העיניים למעלה, להביט לשמיים לראות את הקדוש ברוך הוא ולהתפלל שיהיה טוב.
    אבל אני מבטיח, אני עוד אחזור... גדול יותר, טוב יותר, בוגר יותר והכי חשוב... אוהב יותר. גם אם לא תרצי אותי, גם אם תשכחי, אני לא שוכח ואני לא ישכח, אני אוהב אותך.

בתקווה שאותה אחת תקרא את זה..
    הילד שקטן ממך בשנתיים. =\
    לא נראה לי שצריך לפרט עוד על המקרה שלי... =\

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אתה כתבת? 0.0?

ממש יפה..

-תגיד לה שלאהבה אין אין גיל... זה כול מה שאני יכול לומר..

Ori
    אורח

דבר ראשון אחי... ואוו!!!
    יש לך כושר כתיבה מדהים... לא יוצא לי להגיד את זה הרבה אבל באמת שאם ההיתי עכשיו לידך ההית לוחץ לך את היד...
    עכשיו בנוגע לבעיה שלך
    אוקי אני מבין שאתה בן 16 והיא בת 18 (נכון?) עכשיו הבעיה היחידה שאתה מציין היא שהיא לא רוצה לצאת עם מישהו שצעיר ממנה בשנתיים במיוחד חתך הגיליים הנוכחי (גיל ההתבגרות)... למרות שהיא אוהבת אותך..
    אוקי כמו שזה שמעלי אמר תלך אליה ותגיד לה שהאהבה מהסוג הזה מנצחת כל מכשול ואין טעם לענות את עצמכם ולהירתע מקשר..
    ד"א הקשר לא חייב להיות מיני בהכרח עצם זה שתהיו ביחד זאת כבר התחלה משם תקחו את זה לאן שמתאים לכם..

God defend me from my friends ; from my enemies I can defend myself
    שם פרטי
    גל
    לייקים
    3
    נקודות
    186

אולי זאת רק סיבה בשבילה כדי שלא תהיו ביחד? כי כמו שאתה מבין, לאהבה אין גיל ואני מכיר מלאא זוגות שיש בניהם הפרש גילאים של שנה-שנתיים וזה שטויות, מתגברים על זה.
    תדבר איתה, אם זה באמת חשוב לך.
    צבא עושים באהבה, או לא עושים בכלל.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Aviv.E צפיה בהודעה
    האם יש קונספירציה בפורום משוב שבו "אתם" [ מי שעונה שם הרוב ] החלטתם לענות את המשתמשים בכך שתעלו את הצפיות ולא תענו .. ?

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

תבין שבחורות בגיל הזה מחפשות מישהו שיותר גדול מהן ,בגלל ביטחון עצמי וראיית עולם ובכלל הם מהווים יותר אתגר בשביל אותן בחורות והם יותר בוגרים.

אתה עוד תצחק מבדיחות מפגרות ותתנהג בצורה ילדותית (כמו כמעט כל אחד אחר בגיל שלך)
    בחורה מחפשת מישהו בוגר שיוביל אותה ויגרום לה לרגש כל פעם מחדש.

אז בנינו זה לא משנה בן כמה אתה,אם אתה מתנהג כאילו אתה הבחור היותר גדול פה זה מה שאתה תשדר לה וזה מה שהיא תקלוט ממך והפרש הגילאים לא ישנה...

אבל היא כבר מכירה אותך,אז תנתק קשר לתקופה מסויימת ואחר כך תחזור אליה ותראה לה שהשתנית.

הצעד הראשון להשיג אותה : אל תשלח לה את זה.
    לא לא.. בעצם הצעד הראשון להשיג אותה: תפסיק להיות הומו.
    לא סליחה, הצעד הראשון: תהיה גבר כוסעמק
    קח את כל זה כצעדים ראשונים

משתמש כבוד האוואטר של Joni
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    500

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    הצעד הראשון להשיג אותה : אל תשלח לה את זה.
    לא לא.. בעצם הצעד הראשון להשיג אותה: תפסיק להיות הומו.
    לא סליחה, הצעד הראשון: תהיה גבר כוסעמק
    קח את כל זה כצעדים ראשונים
    חשבתי על זה דיי הרבה עכשיו , והגעתי למסקנה שיש מצב שצריך להחליף בין שלב 1 ו2 תקן אותי אם אני טועה.
    בברכה, Joni

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    50

באימא שלי גולדסטאר אתה תמיד מביא את העצות הכי מפגרות ולא קשורות..

ברירת מחדל כנסו...

מממ אז ככה..
    היא אמרה לי שאני בוגר יותר מאיזה 10 "גדולים" שהיא יצאה איתם.. ואני גם מרגיש שאני מתנהג באופן בוגר.. ואפילו שולט באקט המיני (כן כן.. :|) ממש מתפקד כמו שצריך... הבעיה זה כנראה שאכפת לה מה יגידו... בגלל זה הקשר שלנו היה אינטימי שלושה חודשים ז"א לא אמרנו ולא סיפרנו ליותר מדי אנשים... וכנראה שזה יותר מדי קשה לה..

לא נשכח ונזכיר.. - היא כוסית אבל משו מפחיד

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אז תעיף לה כאפה ותראה לה מי הבוס פה,היא לא המחליטה היחידה בקשר הזה הכוח אמור להיות אצלך אתה פה הגבר למרות שהיא יותר גדולה ממך.

תראה לה שזה בעצם בושה בשבילך להיראות איתה בציבור ובגלל זה היא כמו ילדה קטנה תעשה דווקא וכן תרצה להיראות איתך בציבור,מוח של אישה חחחח מנסיון זה עובד.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

וואי GOLDSTAR הרגת אותי מצחוק איזה תגובות...
    טוב SNOPKIN מה זה אמור להביע?! מה נראה לך השיטות האלה עובדות? אולי יש מצב שהן עובדות אבל רק כשנמצאים עמוק בתוך קשר ואתה שוביניסט מהדור הישן (מניסיון) אבל סתם כך אי אפשר לגשת ככה ובד"כ נשים בוגרות יותר בתקופה הזאת של חייהן מגברים בני גילן ולכן זה לא בדיוק יעבוד.
    לבחור עם הבעיה הייתי במצב שלך (אני בן 28) ואכן זה קשה וכואב לי עוד היה חצי שנה של חברות לפני הזריקה הפתאומית ועוד בגלל חבר שהיה גדול ממני בשנתיים, בקיצור עזוב זאת היתה הפעם הראשונה שלי עם מישהי רצינית (או לפחות כך חשבתי). אבל משהו אחד למדתי זה שאל תטרח לנסות זה רק ידגיש שאתה ילד ולא אדם בוגר, אל תנסה להחזיר אותה! חלק מהעניין בתנאי הקרב האלה שאתה מתאר הוא, להמשיך הלאה היא כבר תעשה את הצעד חזרה במידה ובאמת השפעת עליה. אבל אם היא תראה שאתה רודף זה פשוט יבריח אותה יותר היא תרגיש לחוצה ותתחרט על זה שהיא יצאה עם מישהו קטן ממנה כי הוא לא מסוגל לקחת פרידה כמו גבר ולהראות שזה לא מזיז לו את הביצה השמאלית. אני יודע שזה נשמע מוזר מה שאני אומר אבל מניסיון עם נשים זאת הדרך הנכונה לעבוד אחרי תקופה מסויימת של כמה חודשים בלי טלפונים מצידך (אם היא מתקשרת אין בעיה להיות אדיב ונחמד עד כמה שאפשר אך לא להשתפך ולהראות שהיא ריסקה אותך) או "פגישות מקריות" אתה סתם מרים טלפון במין אדישות כזאת שואל מה המצב ומה היא עושה וזהו מנתק בלי לדבר על הנושא הכאוב הזה, אם היא שלך היא תבוא בריצה ואתה כבר תשים לב לטלפונים ממנה ואם לא אתה תראה שהיא פשוט לא תטרח להתייחס יותר.
    אני יודע שזה קשה ואני לא צריך לתאר לעצמי מה אתה עובר שלא נדבר על הלילות שאני יכול לתאר לך מה אתה עובר בהם אבל זאת הדרך שעובדת בנושא שלך קח את זה ותבצע את זה אם היא שלך היא שלך ואם לא אז לא אל תוריד מעצמך בהתרפסות ורדיפה כי נשים אולי אוהבות חיזורים אבל כאן זה לא עניין של חיזור זה עניין של החלטה ורצון להיות איתך או לא, אז לכן דרך הפעולה היא שונה.
    יום טוב ומקווה שעזרתי...
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 02-07-2009 בשעה 19:46.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    טוב SNOPKIN מה זה אמור להביע?! מה נראה לך השיטות האלה עובדות? אולי יש מצב שהן עובדות אבל רק כשנמצאים עמוק בתוך קשר ואתה שוביניסט מהדור הישן (מניסיון) אבל סתם כך אי אפשר לגשת ככה ובד"כ נשים בוגרות יותר בתקופה הזאת של חייהן מגברים בני גילן ולכן זה לא בדיוק יעבוד.
    לבחור עם הבעיה הייתי במצב שלך (אני בן 28) ואכן זה קשה וכואב לי עוד היה חצי שנה של חברות לפני הזריקה הפתאומית ועוד בגלל חבר שהיה גדול ממני בשנתיים בקיצור עזוב זאת היתה הפעם הראשונה שלי עם מישהי רצינית (או לפחות כך חשבתי) אבל משהו אחד למדתי זה שאל תטרח לנסות זה רק ידגיש שאתה ילד ולא אדם בוגר אל תנסה להחזיר אותה חלק מהעניין בתנאי הקרב האלה שתה מתאר הוא להמשיך הלאה היא כבר תעשה את הצעד חזרה במידה ובאמת השפעת עליה אבל אם היא תראה שאתה רודף זה פשוט יבריח אותה יותר היא תרגיש לחוצה ותתחרט על זה שהיא יצאה עם מישהו קטן ממנה כי הוא לא מסוגל לקחת פרידה כמו גבר ולהראות שזה לא מזיז לו את הביצה השמאלית אני יודע שזה נשמע מוזר מה שאני אומר אבל מניסיון עם נשים זאת הדרך הנכונה לעבוד אחרי תקופה מסויימת של כמה חודשים בלי טלפונים מצידך או "פגישות מקריות" אתה סתם מרים טלפון במין אדישות כזאת שואל מה המצב ומה היא עושה וזהו מנתק בלי לדבר על הנושא הכאוב הזה אם היא שלך היא תבוא בריצה ואתה כבר תשים לב לטלפונים ממנה ואם לא אתה תראה שהיא פשוט לא תטרח להתייחס יותר.
    אני יודע שזה קשה ואני לא צריך לתאר לעצמי מה אתה עובר שלא נדבר על הלילות שאני יכול לתאר לך מה אתה עובר בהם אבל זאת הדרך שעובדת בנושא שלך קח את זה ותבצע את זה אם היא שלך היא שלך ואם לא אז לא אל תוריד מעצמך בהתרפסות ורדיפה כי נשים אולי אוהבות חיזורים אבל כאן זה לא עניין של חיזור זה עניין של החלטה ורצון להיות איתך או לא אז לכן דרך הפעולה היא שונה.
    יום טוב ומקווה שעזרתי...
    פששש ממש מדריך כתבת פה אשרייך!

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    לבחור עם הבעיה הייתי במצב שלך (אני בן 28) ואכן זה קשה וכואב לי עוד היה חצי שנה של חברות לפני הזריקה הפתאומית ועוד בגלל חבר שהיה גדול ממני בשנתיים, בקיצור עזוב זאת היתה הפעם הראשונה שלי עם מישהי רצינית (או לפחות כך חשבתי). אבל משהו אחד למדתי זה שאל תטרח לנסות זה רק ידגיש שאתה ילד ולא אדם בוגר, אל תנסה להחזיר אותה! חלק מהעניין בתנאי הקרב האלה שאתה מתאר הוא, להמשיך הלאה היא כבר תעשה את הצעד חזרה במידה ובאמת השפעת עליה. אבל אם היא תראה שאתה רודף זה פשוט יבריח אותה יותר היא תרגיש לחוצה ותתחרט על זה שהיא יצאה עם מישהו קטן ממנה כי הוא לא מסוגל לקחת פרידה כמו גבר ולהראות שזה לא מזיז לו את הביצה השמאלית. אני יודע שזה נשמע מוזר מה שאני אומר אבל מניסיון עם נשים זאת הדרך הנכונה לעבוד אחרי תקופה מסויימת של כמה חודשים בלי טלפונים מצידך (אם היא מתקשרת אין בעיה להיות אדיב ונחמד עד כמה שאפשר אך לא להשתפך ולהראות שהיא ריסקה אותך) או "פגישות מקריות" אתה סתם מרים טלפון במין אדישות כזאת שואל מה המצב ומה היא עושה וזהו מנתק בלי לדבר על הנושא הכאוב הזה, אם היא שלך היא תבוא בריצה ואתה כבר תשים לב לטלפונים ממנה ואם לא אתה תראה שהיא פשוט לא תטרח להתייחס יותר.
    אני יודע שזה קשה ואני לא צריך לתאר לעצמי מה אתה עובר שלא נדבר על הלילות שאני יכול לתאר לך מה אתה עובר בהם אבל זאת הדרך שעובדת בנושא שלך קח את זה ותבצע את זה אם היא שלך היא שלך ואם לא אז לא אל תוריד מעצמך בהתרפסות ורדיפה כי נשים אולי אוהבות חיזורים אבל כאן זה לא עניין של חיזור זה עניין של החלטה ורצון להיות איתך או לא, אז לכן דרך הפעולה היא שונה.
    יום טוב ומקווה שעזרתי...
    תגובה לעניין.. ממש תודה
    לא דיברתי איתה פעם אחת מאז רק מזל טוב ביומולדת שלה וזהו... אולי זה יותר מזה שאני קצת חסר בטחון לבוא ולדבר איתה אבל אין ספק שאתה צודק.. בנתיים אני כבר לא מדבר איתה איזה חצי שנה =\\ מממ וזהו אני צריך לעבור הלאה.. אין ספק שזה אחד הדברים היותר טובים שהיו לי בחיים.. התאהבתי פעם ראשונה אהבה אמיתית והכל לא כמו כל השטויות האלה.. זכיתי לעשות דברים מעניינים עם כוסית בת 18.. לפחות זה גם יהיה נקודת אור בקורות חיים שלי חחח ממשיכים הלאה..
    עכשיו יותר קל... אני פשוט צריך את הדרך הטובה ביותר לשכוח... ממש כמעט ולמחוק..

תודה על התגובה =]

משתמש כבוד האוואטר של Joni
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    500

ציטוט נכתב במקור על ידי maorz צפיה בהודעה
    תגובה לעניין.. ממש תודה
    לא דיברתי איתה פעם אחת מאז רק מזל טוב ביומולדת שלה וזהו... אולי זה יותר מזה שאני קצת חסר בטחון לבוא ולדבר איתה אבל אין ספק שאתה צודק.. בנתיים אני כבר לא מדבר איתה איזה חצי שנה =\\ מממ וזהו אני צריך לעבור הלאה.. אין ספק שזה אחד הדברים היותר טובים שהיו לי בחיים.. התאהבתי פעם ראשונה אהבה אמיתית והכל לא כמו כל השטויות האלה.. זכיתי לעשות דברים מעניינים עם כוסית בת 18.. לפחות זה גם יהיה נקודת אור בקורות חיים שלי חחח ממשיכים הלאה..
    עכשיו יותר קל... אני פשוט צריך את הדרך הטובה ביותר לשכוח... ממש כמעט ולמחוק..

תודה על התגובה =]
    עכשיו אנחנו יודעים מי אתה!!!!! !!!!! !!!
    בברכה, Joni

ציטוט נכתב במקור על ידי Joni צפיה בהודעה
    עכשיו אנחנו יודעים מי אתה!!!!! !!!!! !!!

חחחחחחחח לא נורא =]

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,850 | הודעות: 8,173,437 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect