קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות] כללי
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-08-2007, 14:10
  2. בדיחות|כללי
    על ידי Killer_MaN בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-08-2007, 09:21
  3. [בדיחות] -כללי
    על ידי AmIr4EvEr בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 18-06-2007, 15:31
  4. [בדיחות] כללי
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-04-2007, 03:14
  5. בדיחות כללי
    על ידי PinkMist בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 22-12-2006, 14:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[בדיוחות]אחלה בדיחות! [כללי]

משתמש משקיע האוואטר של Avi1000R
    שם פרטי
    AVI
    לייקים
    3
    נקודות
    652
    משפט מחץ
    תעשו חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא יוצאים בחיים

Smile [בדיוחות]אחלה בדיחות! [כללי]

יום אחד החליטה האישה לקפוץ לביקור אצל הזוג השכנים החדש שרק עבר לשכונה.
    בזמן הביקור היא שמה לב לתופעה מאוד מוזרה - הבעל ניקה את הבית, בישל את האוכל וכיבס את הבגדים המלוכלכים.
    "איך גרמת לו לעשות את כל עבודות הבית?", שאלה האישה את השכנה שלה.
    "אמרתי לו שאם הוא לא יעשה את הכל", ענתה לה השכנה החדשה, "אין לו מה לבוא הביתה!"
    והיא המשיכה, "ביום הראשון לא ראיתי אותו, ביום השני לא ראיתי אותו ביום השלישי לא ראיתי אותו וביום הרביעי הוא בא וביצע את כל העבודות."
    כשהאישה חזרה לביתה מהשכנים החדשים, היא החליטה לנסות את זה ואמרה לבעלה, "אם לא תעשה את כל עבודות הבית, אין לך מה לבוא הביתה."
    ביום הראשון היא לא ראתה אותו, ביום השני היא לא ראתה אותו, ביום השלישי היא לא ראתה אותו וביום הרביעי ירדה לה הנפיחות בעין, והיא ראתה אותו...
    ---------------------------------------------------------------------
    איש אחד נסע במכונית כשלפתע הוא ראה גמד לבן שמנפנף לו בידיים שיעצור את האוטו שלו.
    האיש היה במצב רוח טוב באותו היום לכן הוא החליט לעצור.
    כשפתח את החלון אמר לו הגמד, "אני הגמד הלבן, אני הומו, אני מכוער ואתה תזכור אותי."
    האיש לא הבין מה רצה ממנו הגמד הלבן, וממשיך לנסוע.
    בהמשך דרכו הוא ראה עוד גמד הפעם בצבע אדום, ושוב הגמד סימן לו לעצור.
    הוא היה במצב רוח טוב באותו היום לכן הוא החליט לעצור.
    כשפתח את החלון אמר לו הגמד, "אני הגמד האדום, אני הומו, אני מכוער ואתה תזכור אותי."
    האיש לא הבין מה רצה ממנו הגמד האדום והמשיך בנסיעתו.
    לאחר מספר דקות של נסיעה רגועה הוא ראה עוד גמד שמסמן לו לעצור, הפעם זה היה גמד בצבע כחול.
    האיש התעצבן על הגמדים, עצר את האוטו, פתח את החלון ואמר לגמד הכחול, "אני יודע, אני יודע, אתה הומו, אתה מכוער ואני אזכור אותך."
    הגמד הכחול הסתכל עליו במבט מופתע ואמר לו, "רשיונות בבקשה..."
    אוטובוס נוסעים יצא מהתחנה ואיש שמן אחד התחיל לרוץ אחריו כמו מטורף.
    האיש, תוך כדי ריצתו, היה נופל על הרצפה מהמכנסיים שהחליקו לו כל הזמן, אך הוא כל פעם קם וממשיך לרוץ אחרי האוטובוס הדוהר.
    את הנוסעים באוטובוס המחזה מאוד שעשע. ובחורה אחת אפילו פתחה את החלון וצעקה לו, "אדוני תפסיק לרוץ אתה הורג אותנו מצחוק!", והמשיכה לצחוק עליו יחד עם שאר הנוסעים.
    האיש שהיה כבר חצי חנוק צעק לה בחזרה, "כולכם תמותו, כולכם תמותו - אני הנהג..."
    איש אחד צלצל הביתה באמצע יום בעבודה שלו כדי לשאול את אישתו מה היא מכינה לארוחת הערב.
    "הלו", נשמע קול עדין של ילדה קטנה.
    "שלום מותק, זה אבא", הוא אמר, "אמא נמצאת קרוב לטלפון?"
    "לא, אבאל'ה. היא למעלה, בחדר השינה, עם הדוד פרנק."
    אחרי רגע קצר של מחשבה האב אמר לילדה, "אבל מותק, אין לך דוד בשם פרנק."
    "בטח שיש לי, והוא למעלה, בחדר השינה, עם אמא."
    "בסדר, אז הנה מה שאני רוצה ממך שתעשי. תניחי את השפופרת, רוצי למעלה, תדפקי על הדלת שלהם, ותצעקי לאמא ולדוד פרנק שהמכונית שלי כרגע נעצרה מחוץ לבית."
    "בסדר, אבאל'ה!"
    כמה דקות לאחר מכן, חזרה הילדה הקטנה לטלפון. "עשיתי מה שביקשת ממני, אבאל'ה."
    "ומה קרה?"
    "אמא קפצה מהמיטה בלי בגדים, ורצה במעגלים כשהיא צורחת לכל עבר, ואז היא התחלקה על השטיח וריסקה את הראש שלה על הרצפה. הייתי אומרת שהיא מתה."
    "אלוהים! ומה עם דוד פרנק?"
    "הוא זינק מהמיטה בלי בגדים כשכולו מפוחד, וקפץ מהחלון אל תוך הבריכה. הוא בטח שכח שבשבוע שעבר אתה הוצאת את כל המים מהבריכה כדי להכניס מים נקיים. הוא נפל עם הראש על תחתית הבריכה, והייתי אומרת שגם הוא מת."
    הייתה הפסקה גדולה, בזמן שהוא עיכל את כל הסיפור ואז הוא אמר לילדה, "רגע אחד, אין לנו בריכת שחיה... לאיזה מספר הגעתי???"
    חוקר אחד אהב לטייל ביערות שונים בעולם, לעקוב מרחוק אחר שבטים שונים ולתעד את מעשיהם.
    המעקב האחרון לפני מותו עסק בשבט קניבלים, הוא תעד את מעשיהם במשך יותר מחודש.
    יום אחד, טייל החוקר באמצע בית קברות, שנחשב לאדמה קדושה של אותו השבט כשאחד הקניבלים הבחין בו ולאחר מספר דקות ראה מרחוק עשרות לוחמים קניבלים רצים לכיוונו.
    באותו הרגע חשב לעצמו החוקר, "הם בטח התעצבנו שאני דורך על האדמה הקדושה שלהם, הם בטח יאכלו את כל הבשר שלי ומהעצמות יעשו קישוטים. אלוהים, אני בטוח מת."
    פתאום, ללא כל אזהרה, ירדה מהשמיים קרן אור הישר על החוקר ונשמע קול עז, "אתה עדיין לא מת! כשהקניבלים יתקרבו, תרים אבן וזרוק אותה על מנהיג השבט."
    החוקר המפוחד לא ידע מה לעשות אך כיוון שלא הייתה לו בררה הוא ביצע את ההוראות.
    כשנעמדו הקניבלים מולו, בעוד הם מזמרים שירי מלחמה, הרים החוקר אבן וזרק אותה בכל כוחו על מנהיג שלהם. באותו הרגע כולם השתתקו, המנהיג התמוטט ונפל על הארץ שם הוא שכב ללא כל רוח חיים.
    לפתע, שוב ירדה מהשמיים קרן האור על החוקר ושוב נשמע הקול העז באומרו, "עכשיו אתה בטוח מת..."

-----------------------------------------------------------------------------------
    חמור אחד הלך ביער פתאום הוא רואה חיה הוא שואל את החיה איזה חיה אתה? אז החיה עונה לו: אני כלב זאב. החמור עונה לו: איך אתה גם כלב וגם זאב? הכלב זאב עונה לו: כי אמא שלי היתה כלב ואבא שלי היה זאב. אאאאאאא ענה החמור והמשיך ללכת. פתאום ראה החמור עוד חיה הוא שאל אותה איזה חיה אתה? החיה עונה: אני דוב נמלים אז החמור אומר: מה!!!??? איך!
    [למי שלא הבין את הבדיחה זה אומר אמא שלי הייתה דוב ואבא שלי נמלה= אחת המצחיקות]
    -------------------------------------------------------------------------
    פעם אחת היו 3 ערפדים ואבא.
    האבא הכריז: מי שמביא לי הכי הרבה דם הוא החכם והנבון ביותר במשפחה!!!
    הערפד הראשון הולך חוזר עם דם מסביב לפה, האבא שואל אותו: מאיפה הדם? הערפד עונה: מהעכבר בפינה.
    הערפד השני הולך חוזר עם דם על הלשון, האבא שואל מאיפה הדם? הערפד עונה: אתה רואה את הפרה שם ממנה הדם.
    הערפד השלישי הולך חוזר עם דם על כל הפרצוף, האבא אומר: יופי בני, אתה החכם והנבון במשפחה אבל מאיפה הדם? הערפד עונה: אתה רואה את הקיר הזה? האבא עונה: כן, למה? הערפד עונה אני לא ראיתי אותו!!!

מקווה שלא עברתי על החוקים, זה אשכול ראשון שלי בהומור וצחוקים.
    נערך לאחרונה על ידי Avi1000R; 01-07-2009 בשעה 17:37.

=-O

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של איחון
    שם פרטי
    איחון
    לייקים
    86
    נקודות
    369
    משפט מחץ
    לה לה לה לה .

נחמד ביותר.
    "חמור אחד הלך ביער פתאום הוא רואה חיה הוא שואל את החיה איזה חיה אתה? אז החיה עונה לו: אני כלב זאב. החמור עונה לו: איך אתה גם כלב וגם זאב? הכלב זאב עונה לו: כי אמא שלי היתה כלב ואבא שלי היה זאב. אאאאאאא ענה החמור והמשיך ללכת. פתאום ראה החמור עוד חיה הוא שאל אותה איזה חיה אתה? החיה עונה: אני דוב נמלים אז החמור אומר: מה!!!??? איך!
    [למי שלא הבין את הבדיחה זה אומר אמא שלי הייתה דוב ואבא שלי נמלה= אחת המצחיקות]"

חרוששששששששששששש!!!

​אני אוהב אותך הדם שלי ירוק !

^קרדיט לHasee ​על הלמעלה^

משתמש מכור
    שם פרטי
    אופק
    לייקים
    6
    נקודות
    68

חח תודה אחי =]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,369 | הודעות: 8,198,962 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect