שלום לכולם!
במדריך זה אני יסביר איך אתם מגיעים למשימה מה אתם עושים בה ואיך אתם מסיימים אותה.
יאללה בלי הרבה דיבורים יאללה לעבודה!
אתם הולכים למשימה שיש לכם מעל הראש ואתם רואים שהMaple Administartor מבקשת ממכם לאסוף 5 אבטיחים.
1)מאיפה אתם משיגים את האבטיחים?
תשובה:
אתם הולכים לMaple Administarator ומבקשים להכנס לאיזור של האבטיחים זה האפשרות האחרונה!
עכשיו אתם נכנסתם אתם נזהרים לא להיפגע מהזאבים שמסתובבים שמה עם נפגעתם מאחד לא משנה MISS או 1 או 14 דמג' שהוא עושה לכם הוא מוציא אתכם מהמשימה לEXIT יש שמה תמיד אנשים שמוכרים את האבטיחים (גם אני עושה את זה מוכר אבטיחים) עכשיו לגנבים זה הכי קל אתם פשוט נכנסים בפנים ועושים DARK SIGHT וזהזאבים לא פוגעים בכם!!!!
למעלה כשעברתם את כל הזאבים יש לכם אבטיח גדול שתלוי עם חבל אתם צריכים להרביץ לו וזה יצא לכם אבטיח 1 כל פעם!.
2)טוב השגתי את האבטיח איך אני יוצא מפה?!
תשובה:
אתם פשוט נפגעים מזאב אחד וזהו! אתם בחוץ עם האבטיח שהשגת
3)אוקיי השגתי 5 אבטיחים לאן אני הולך עכשיו?!
תשובה:
אתם הולכים לAgent E שנמצאת בכל עיר כמעט אתם מבקשים ממנה להכנס לאיזור HQ אחרי שלחצתם אתם נכנסים לאיזור קטן שיש בו 2 NPC"S עכשיו אתם הולכים לAgent E ומבקשים לקבל את הפרסים ואתם מקבלים:
Pink Tube הוא מתאים לזריקת כוכבים להכל אתם יכולים לעשות איתו הכל (אבל זה עם תאריך תפוגה) זה יעלם מתי שהוא
ואתם מקבלים גם 10K EXP .
הנה הגיעה לסיומו המדריך שלי![IMG]http://www.***.co.il/images/smilies2/clap.gif[/IMG]
קרדיטים:
אך ורק לי על ההשקעה!

ציטוט ההודעה