אני רוצה לקנות הזמנה בכסף אמיתי ל-ftn.
מאיפה אני יכל לקנת?
תודה יום טוב.
אני רוצה לקנות הזמנה בכסף אמיתי ל-ftn.
מאיפה אני יכל לקנת?
תודה יום טוב.
|
|
אתה בטוח שאתה רוצה?
האתר לא כזה טוב....
אם אתה רוצה, תחפש פורומים של שיתוף קבצים, ותגיד שאתה מוכן לקנות הזמנה.
נ.ב- אתה חייב פאיפאל.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
נמאס כבר מהדבר הדפוק הזה בטורנט ליץ שאחרי שהורדתי טורנט אני צריך להשאיר אותו שנה על המחשב בגלל שאני רוצה לשמור על רטיו גבוהה.
תוכל לתת לי המלצה לפורום שיתוף בפרטי?? (אתר מחול או מהארץ??)
תודה
אז תהיה תורם ב-TL וככה לא תצטרך לדאוג לרטיו....
זה מוריד שם בצורה ממש גרוע.
חוץ מזה להיות תורם בטורנט ליץ זה ממש יקר.
דיברתי על האתרים שstakadishdish אמר שאין להם רטיו (אתרים פתוחים).
ויש לך מושג מאיפה אני יכל לקנות??
אה, טעות שלי.
בקשר לקניית משתמש/הזמנה.
דבר ראשון תנסה ללכת למירק שלהם, אבל נראה לי שהם לא מוכרים שם הזמנות, וגם צריך להיות משתמש כדי להיכנס למיק אם אני לא טועה, בקיצור וותר XD
יש הרבה פורומים שסוחרים בטראקרים כגון FTN.
יש למשל את:
http://www.torrentinvites.org/
אתה יכול גם לגגל: Trade FtN
שמע, אני מדבר על אתרים פרטיים בלי רטיו.
יש אחד שאומרים שהוא ממש טוב, עם pre יותר טוב משל TL, בלומר תוכל לבפר לך אותו בקלות.
https://pretome.net/
הוא פתוח עכשיו להרשמה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
יכול להיות שהוא טוב יותר בחלק מהדברים בפרה-טיימס שלו, אבל אני מתאר לעצמי שב TL יש הרבה יותר טורנטים להורדה + מהירויות יותר טובות.
אין אתר שהוא יותר טוב מTL כרגע.
אולי SCT, אבל הוא לא פתוח לישראלים, ככה שצריך סרבר, שעולה הרבה.
תאמין לי אפשר לתפוס שם מהירויות גבוהות, והרבה אומרים שהוא עדיף על FTN.
מה שהכי טוב שם שאין לך רטיו באתר.
אתה יכול למחוק את הטורנט אחרי 4 ימים, לא משנה מה היה הרטיו שם.
אלברט איינשטיין
יש לי SCT והוא פתוח רק לישראלים שהיו רשומים לפני השינוי הזה.
SCT לפי דעתי לפחות הוא האתר הטוב ביותר שיש היום מבחינת טראקרים, יש שם פשוט כל מה שאתה צריך וגם כשיש סידר 1-5 יש מהירויות גבוהות מאד.
כשהיה לי FTN בעבר לא התלהבתי ואפילו בקושי נכנסתי לאתר, רוב החומר שלהם מאוחסן כחבילות גדולות שלפי דעתי זה לא אידיאלי כ"כ. בקיצור אם אתה מחפש איכות - SCT או TL אם אתה מחפש חיים קלים יותר FTN (חשוב לציין שהמהירויות בFTN גם כן טובות, אבל כשאני הייתי חבר שם האתר בקושי זז, לעומת TL וSCT שהאתר פשוט רץ).