אני אישית אוהב BK ו DL
מה אתם?
אני אישית אוהב BK ו DL
מה אתם?
|
|
מתי שהייתי משחק בזה הייתי אוהב להיות BK
BM..
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
SM הכי סבבה
אני את DL
אוקיי...
BM=חזק רצח-מהיר רצח-עולה רמות לא טוב!!!
הBM הוא נחשב לתופס ספוטים הגרוע ביוצר (אפילו DLתופס יותר טוב)
הוא תופס ספוטים בצורה שאפשר לקייס לו. הוא צהורג 5 מפלצות מתוך 20 שבאות הוא הורג 5 על ההתחלה ואז מחכה שיבואו עוד 15 אליו. מה שטעות כי קוסם יכול לגנו לו אותם.
DL=חזק מאוד -לא ממש מהיר-עולה רמות בסדר הדיאל לא תופס ספוטים בלי סוס או עורב אבל הוא כל יכול לתפוס ספוטים בצורה טובה- לעמוד רחוק מהספוט ולכוון לכיוון שלו מכה כזאתי של אש על האדמה והכולם מתים (הוא הורד עד 10 על ההתחלה.
SM= די חזק-מאוד מהיר-עולה רמות הכי טוב!!
כולם אומרים שאמגי יותר טוב עולה רמות-טעות! לקוסם אין צורך במכוח או חיים רק מהירות ואנרגיה מה שאמגי צריך זה חיים וכוח כי הוא חלש מאוד. אז קוסם די טוב
MG-חלש מאוד (לא מציע לפתוח)-די מהיר-עולה רמות מהר מאוד!!
אמגי הוא כמו קודם ולוחם רק מה קרה שהוא תופס ספוטים יותר טוב משניהם!! אבל!! דמינו אמגי בלי הסקיל של רוחות! הוא ישתמש בסקיל של החרב שבינינו... יכו להיות שלא יהי לא על סקיל.. זה כמו לדיאל תופס ספוטים די גרוע... לא מציע לפתוח בכלל אלה עם כן יש לך כל השחקנים פולים- תעשו אותו. מה ההיתרון בו ובדיאל? הם הופכים לפולים מוקדם יותר מכלך השאר.
ME-חזקה-מהירה-עולה די בסדר..
עכשיו-יתקון שלה שהיא מהירה וחזקה ויש לה חיילים לעזור לה להרוג (אני מדבר בריסט ראשון) ככה קל לה יותר +באפים של כוח והגנה מה שעוזר לה בהמשך מאוד! אבל!!! יש לה חצים לא ANLIMITED!! גם אם יש לה סקיל שעושה שיהיה אין סוף חצים.. נעלם אחרי זמן מה... ככה שלילית לא יכלולה להיות אפקי מה שגרוע מאוד..
מציע לכם לא לפתוח...
אחרי שרשמתי את זה.. תחזבו טוב טוב מה אתם מעדיפים ללכת איתו עד הסוף... עד לפול...
מקווה שעזרתיXD
או ודרך הגב.. אני הכי אוהב ביקי XD סתם מתוך התרגלות שכל ביקי שאני פותח אני עושה פול XD