מייקל אואן כבר שחקן די ותיק והספיק לעשות הרבה בקריירה שלו, בן היתר להיות אחד הסמלם של ליברפול, הקבוצה השנואה ביותר נראלי של אוהדי מנצ'סטר. עכשיו, הוא חצה את הכביש ליריבה, איך הוא יתקבל ביונייטד, ובמשחקי חוץ בליברפול לדעתכם?
מייקל אואן כבר שחקן די ותיק והספיק לעשות הרבה בקריירה שלו, בן היתר להיות אחד הסמלם של ליברפול, הקבוצה השנואה ביותר נראלי של אוהדי מנצ'סטר. עכשיו, הוא חצה את הכביש ליריבה, איך הוא יתקבל ביונייטד, ובמשחקי חוץ בליברפול לדעתכם?
|
|
ביונייטד יקבלו אותו בזרועות פתוחות אני חושב.
הוא התבזבז בניוקאסל[אני צודק?] ויונייטד אופצייה מצוינת עבורו להחיות את הקריירה שלו.
רק שלא ייפצע שוב.
אואן שחקן טוב מאוד, אני חושב שהוא ישתלב עם פרגי, בכל מקרה אני חושב שיונייטד צריכים להחתים כשרונות צעירים כי אין להם שחקן כשרוני כמו רונאלדו שעזב (אולי רק נאני) אבל זה לא מספיק.
אואן שחקן טוב, פשוט עם כל הפציעות בשנים האחרונות הוא פשוט לא מצא את עצמו, מקווה שפרגי יחזיר אותו לסורו כי זה מה שפרגי יודע לעשות וזה מה שמגיע לאואן.
הוא היה חלוץ מדהים (באמת מדהים) עד לפציעה.
מאז נראה כאילו עבר זמנו והוא לא יוכל לשחזר את היכולות
יכול להיות שאני טועה
נראה מה יקרה שנה הבאה, אני לא מאמין שפרגוסון הביא אותו סתם
לדעתי הוא יהיה שחקן נחמד דווקא, הוא ישחק עם רוני בחוד...
אני חושב שפרגי הביא אותו כמחליף לטבז, אחד כזה שעולה בכל משחק נותן שער ולא בוכה על כך שהוא לא פותח. יש ליונטייד כבר שני חלוצים פותחיים (רוני וברבאטוב)
נערך לאחרונה על ידי shimo0n; 06-07-2009 בשעה 13:47.
CR7 The Best In The World