יש לי בעייה במחשב שחלק מהחלון שהיה באותו חלק של המסך נתקע ואי אפשר להוריד אותו רק עם ריסטרט
תמונה מהפינה השמאלית העליונה של המסך (רק שם זה קורה):
בבקשה תעזרו לי אני כבר משתגע מזה!
![]()
יש לי בעייה במחשב שחלק מהחלון שהיה באותו חלק של המסך נתקע ואי אפשר להוריד אותו רק עם ריסטרט
תמונה מהפינה השמאלית העליונה של המסך (רק שם זה קורה):
בבקשה תעזרו לי אני כבר משתגע מזה!
![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה תמיד קורה רק שם? כמה זיכרון מערכת יש לך? ואיזה כרטיס מסך אתה מחזיק? באיזה מערכת הפעלה אתה משתמש?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
רק שם
זכרון מערכת זה הRAM? אם כן יש לי 4GB והXP מזהה 3.25
HD4870
XP PRO SP3
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לפי דעתי אתה צריך פירמוט והתקנה זה נראה כמו באג במערכת ולא כמו בעיה חומרתית.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
פרמוט...!
על זה?
REPAIR אולי יכול לעזור?
מ א ו ש ר
אתה יכול לנסות...
מאז ומתמיד זה היה?
יכול להיות "באג" במערכת ההפעלה.
נערך לאחרונה על ידי -Dor-; 07-07-2009 בשעה 00:48.
מאז שפרמטתי לפני בערך חודש
לפני זה הייתה לי אותה מע' הפעלה מאותו דיסק ולא היה את זה
נערך לאחרונה על ידי Maryum375; 07-07-2009 בשעה 02:33.
מ א ו ש ר
לא קשור לפעמים בהתקנה של מערכת הפעלה נגרמים באגים בכתיבת הקבצים לדיסק הקשיח.
יש הרבה שחושבים שברגע שהותקנה מערכת הפעלה אז היא תקינה לחלוין לפעמים זה לא נכון לפעמים ישנם קבצים פגומים שצריך להחליף לפעמים ישנם רשומות רג'יסטרי שצריך לתקן ולא ניתן בלי להתקין את המערכת מחדש ואז נוצרות בעיות מוזרות שחושבים שהן וירוסים וכאלה אז אין מה להתרגש פרמט תתקין ואני בטוח שזה לא יחזור (אני מקווה)
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אני לא אפרמט את המערכת שלי על מרובע בפינה של המסך כמה שזה לא יעצבן
זה פשוט לא שווה את העבודה של להתקין את כל הדרייברים והתוכנות אחרי זה...
REPAIR לא נראה לך שיעזור?
נערך לאחרונה על ידי Maryum375; 07-07-2009 בשעה 04:37.
מ א ו ש ר
אתה מתכוון REPAIR בעזרת הדיסק התקנה? אם כן אז כן זה יעזור אבל אם אתה מתכוון לאיזה סוג של שיחזור למצב קודם אני לא חושב וגם לא ממליץ!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!