שמעו זה סיפור בבקשה תקשיבו לכל החפירה למה זה בעיה תודה.
אני מסתובב עם בנות שלא מהשיכבה שלי למה כולן חברות של אחותי,אני יורד עם שתיי בנות פעם פעם ככה סתם לחרמן שאחת חברה בין הטובות של אחותי,אני תמיד מסתתר באיזה חור שלא ייראו אותנו כי פעם עשו סיפור ואני לא יודע איך אחותי תגיב ובלה בלה..
הקטע שתמיד שכל השיכבה יורדת אם אחותי בסביבה אני מתבייש לצרפט תחברות שלה או סתם מישהי,ונגיד אני יורד למטה(כל ערב עכשיו בחופש) והיא תמיד מסתובבת עם גדולים בשנה ממנה(בחיים לא הייתה עם חברים שלי) ותמיד היא מסתתרת גם באיזה חור,קיצר אם לא הבנתם הקטע אני לא רוצה להיות חבר של חברות שלה למה הקטע שלי איתן כמו אחיות באמת אני זוכר תמיד הייתי יורד למטה איתן משחק איתן עד כיתה ז' ככהו אז התחילו המיניות שכל אחד זז לקטע שלו,אני פשוט רוצה לדבר איתן לרדת איתן וכל השטויות חאלס לברוח מאחותי ולהיות עם ילדות אחרות.
יש לי ידידה הכי טובה מחרמן כל יום אבל הקטע אחותי קצת יודעת אבל הידידה קלטה שאני מתבייש ממנה נחשו למה בגלל אחותי ופעם היה סיפור עליי ועליה וגם אבא שלי ראה אותנו אמר לי תפסיק להיות איתה ובלה בלה.
קיצר מה אתם חושבים איך אחותי תגיב?איך כדאי לי להתנהג?
זה חשוב אני כבר חצי שנה רוצה לפרסם פה הודעה לא פירסמתי משתיי סיבות:1.לא ידעתי איך עושים משתמש אנונימי חחח וחבר טוב פה עזר לי,2.לא ידעתי אם תעזרו או תצחקו למה אני חושב תזלזלו וזה ממש מציק.
תודה למי שהקשיב לחפירה מת עליכם יאאלה תעזרו אחים

ציטוט ההודעה