הכל התחיל כשחברים שלי הכירו לי את הבנות שהם מסתובבים איתם.. ואז הייתה אחת מתוכם שהייתה די שקטה וזה.. ואז אחרי חודש ככה היא שלחה לי בקשה לאישור באיי סי קיו והתחלנו לדבר.. היינו מדברים על הכל! ועם הזמן גם היינו מדברים יותר ויותר.. היינו מגיעים לשיחות של 5-7 שעות ביום!
וככה היינו מדברים איזה חודש עד שהתחלתי להיתקרב אליה יותר.. ולאט לאט התקרבנו יותר ויותר עד שאחרי כמה שבועות הלכתי לים עם חברים וגם הבנות באו.. והיא הייתה שם.. ולקראת סוף היום חיבקתי אותה ואמרתי לה שאני אוהב אותה.. וככה גם היא ולבסוף נהיינו חברים.. והרגשתי בעננים.. וכל היום היינו ביחד ושנינו היינו מאושרים והיה מושלם!
ואז אחרי כמה ימים דיברתי איתה והתברר שהיא משלימה חומר לשנה הבאה.. אז לא דיברנו כמעט שבועיים מאז שנהיינו חברים ואם היינו מדברים אז גג 15 דקות.. וגם אז שמתי לב שהיא מדברת פחות.. ופחות מראה אהבה אבל התעלמתי..
ואז אחרי כמה ימים כל החברה נפגשנו בקניון והיא גם באה.. אבל אז שמתי לב שהיא לא מחזירה לי אהבה כמו שאני מראה לה ופחות מדברת.. ואני יספר לכם עוד משהו, היה קטע שהיא הלכה עם חברות לקנות משהו.. ואז אחרי שעה כבר הלכתי לחפש אותה עם חבר שלי ואז ראיתי אותם ביחד.. והתחלנו להיתקדם והיא הלכה יד ביד עם ידידה שלי שהיא גם חברה שלה, וחבר שלי אומר לה כזה " שמעי לא נעים חבר שלך פה ואת לא מתייחסת!? " והיא המשיכה ללכת.. וככה הוא אמר לה עוד פעם אבל היא לא התייחסה והמשיכה ללכת.. ואז שיצאנו החוצה וכל החברה התחילו להיתקדם לכיוון התחנה אז הלכתי איתם והיא נשארה מאחורה ודיברה עם חבר שלי.. ואז אחרי כמה זמן התברר שהיא רוצה להיפרד ולא יודעת איך להגיד לי את זה.. וכולם אמרו לה להגיד לי את זה בפנים.. וגם היא לא אוהבת כמו שאהבה פעם..וגם הלימודים מפריעים לה ועוד כמה דברים ובסוף היא הלכה והשאירה אותי ככה עם סימן שאלה והלכה בלי לדבר איתי אפילו.. זאת אומרת שאת כל זה הבנתי מחברים שלי ולא ממנה ישירות..
ואז הייתי פגוע ממנה.. וכולם ניסו להרגיע אותי ואמרו לי שזה פשוט בגלל הלימודים.. ושהיא עדיין אוהבת אותי..ובגלל שאני חבר ראשון שלה.. ובגלל שאחת הידידות שלי עשתה לה שטיפת מוח כדי לסכסך בינינו כי היא אוהבת אותי ובגלל שהיא ילדה ביישנית ולא רצתה לפגוע בי אז היא לא העזה להגיד לי את זה בפנים.. וזה אחד הדברים העיקריים שכעסתי עליה..!!
אבל לבסוף אמרתי לעצמי שאני יכול לסבול את זה.. ושאני ימשיך הלאה.. אבל עדיין רציתי לפגוש אותה ולסגור איתה את זה פנים אל פנים..!
ועבר בערך שבוע מאז ולא נפגשנו.. וחברה טובה שלה דיברה איתי ואמרה לי שהיא עדיין אוהבת אותי ושהיא ילדה ביישנית ושקטה והיא לא רצתה פשוט לפגוע בי וזה .. ושאחת הבנות באמת בילבלה לה את המוח כדי לסכסך בינינו ואז היא הייתה מבולבלת והיא מצטערת שהבנתי את זה ככה ועוד כמה סיבות אבל עדיף להשאיר את זה ככה או לגמור את זה בטלפון כי פנים אל פנים לא נראה לה שזה יקרה.. ואז בדיוק שדיברנו בטלפון אז חברה שלי התקשרה אליה והיא שמה אותה על רמקול והתחילה לדבר.. ואז באיזה שהוא קטע חברה שלי עושה לה כזה .. " כןן דיברתי עם ****** ( שם של חבר שלי ) והוא מזה חמוד.. וגם ההוא חמוד ועוד כמה דברים בעניין.. ואז שהיא ניתקה ידידה שלי אמרה לי שהיא מצטערת ששמעתי את זה.. והיא תדבר עם חברה שלי דחוף וכו'..
בקיצור אני עכשיו יותר פגוע מאז.. כי לא האמנתי שהיא תעשה לי קטע כזה אחרי שרק נפרדנו! כי חשבתי שאמת אכפת לה.. אבל מתברר שלא.. וגם אחרי כל מה שהיא אמרה לי שהיא עדיין אוהבת אותי וסיכסנו בינינו והיא לא דיברה איתי כי לא רצתה לפגוע בי..וכו'..
אז אני ממש מצטער על המגילה שכתבתי לכם פה.. אבל פשוט עשיתי את זה ארוך רק כדי שתבינו בערך באיזה קשר היינו
אז מה אתם חושבים שאני צריך לעשות עכשיו!? לדבר איתה? לא לדבר איתה.. להישאר ידידים ? לא להישאר ידידים.. ??
תודה גדולה מאוד לעוזרים!

ציטוט ההודעה

הילה אני אוהב אותך