נמאס לכם למזער את המשחק רק בשביל לדבר עם חבר?
נמאס לכם לשאול את חבריכם באיזה משחק הם משחקים במקום לראות באיזה משחק הם משחקים?
אתם צריכים את Xfire.
שם התוכנה: Xfire \ אקס פייר.
ייצרנית: Viacom.
סוג התוכנה: תוכנת מחשב.
אתר התוכנה: http://www.xfire.com/
-------------------------------------------------------
התוכנה
Xfire, תוכנה המאפשרת לשוחח עם אנשים (כמו במסנג'ר, למשל) בזמן משחק ללא כל הפרעה ותומכת במעל ל-1000 משחקים. השימוש העיקרי בתוכנה הוא השיחה עם אנשי קשר כמובן, ושיתוף קבצים שלעתים מאוד נחוץ בזמן משחק. התוכנה בעלת אינספור אפשרויות ואופציות שמקלות מאוד על התהליך ובסופו של דבר מאפשר למשתמש בה לדבר ולשחק בו-זמנית. בין אפשרויות התוכנה ניתן למנות חיפוש שרתים ברשת, צילום תמונות/סרטונים מהמשחק ועוד, ובכך עוזרת למשתמש במשחק ללא כל קשר למסרים המידיים. בכל התחברות לתוכנה, היא מציגה דו"ח מצב על אותו היום (מי הצטרף לקלאן של מי, במה הוא שיחק וכמה זמן וכו'). בכל פעם שאיש קשר ברשימת החברים שלך מתחבר/מתנתק התוכנה מתעדכנת ומודיעה למשתמש על כך. עוד ברשימת אנשי-הקשר התוכנה מאפשרת לראות באיזה משחק כל משתמש משחק ובאיזה שרת נמצא (וכן מידע על אותו השרת כגון פינג, אילו עוד שחקנים משחקים בו וכדומה), אופציה זו מקנה את האפשרות להיות בקשר עם החברים גם במשחק עצמו וגם בשיחה. אפשרות נוספת היא גילוי קשר מסוים (דיבור, משחק משותף) בין שני חברים ברשימת אנשי הקשר. כמו שאתם ודאי מבינים, התוכנה אינה חוסכת כל אינפורמציה מהמשתמש. השיחה בזמן משחק מתבצעת באמצעות מיקרופון או בצ'אט, לפי בחירתכם. בצ'אט ניתן לדבר במסרים מידיים כשאתה בתוך המשחק. כמו-כן, התוכנה תומכת גם ב-Teamspeak. עם התקנת התוכנה, היא מבצעת סריקה במחשבך ומזהה את כל המשחקים המותקנים על המחשב ובונה רשימה מאורגנת של כל המשחקים לפי סדר. ניתן להיכנס אל כל משחק ישירות דרך התוכנה. בנוגע לממשק התוכנה, ישנה אפשרות שינוי סקינים (ערכות נושא) למראה טוב יותר של התוכנה.
המיוחד בתוכנה
-התוכנה מותאמת בצורה מדוייקת לגיימרים, יש כל מה שגיימר צריך.
-התוכנה עצמה חינמית ולא צריכים לשלם עבורה.
-יש מעל ל-11 מיליון רשומים לXfire.
חוות דעת אישית
אני משתמש בתוכנה המון זמן, אני פשוט משתמש בה כל יום, אני מחובר כל הזמן ומדבר עם חברים כל הזמן, לפעמים במיקרופון ולפעמים סתם בצ'אט. לכל מי שאוהב לדבר בזמן משחק ונמאס לו למזער ולהפסיק את המשחק רק כדי לדבר, אני ממליץ על התוכנה הזו בחום, אני אישית מאוד נהנה ממנה.
מערכות הפעלה
ויסטה, XP או 2000.
סיכום
התוכנה שכל גיימר צריך להשתמש בה, תוכנה מושלמת למשחקים ולגיימרים.
מומלצת ביותר.
הורדת גירסאת הניסיון של התוכנה
התוכנה חינמית ואין צורך לשלם עבורה.
http://media.xfire.com/xfire/client/...ller_33914.exe