1.מישהו ניכנס לתוך בר וצועק חיים אשתך בוגדת בך, מרואי שישב במקום קם כולו עצבני שלף סכין והתחיל לרוץ לעבר הבית שלו, בדרך הוא נפגע בתאונה,כשהוא התעורר בבית החולים, הוא חשב לעצמו, אני חייב להיות יותר רגוע בכלל קוראים לי רועי, ואני לא נשוי.
2.באמצע סרט בחור עם עין אחת, פה עקום ושיער עד הרגליים יוצא מהאולם לשירותים, מסתכל על הסדרן ושואל אותו : אתה תזכור אותי ?
3.דוב וארנב מחרבנים ביער, והדוב שואל את הארנב : תגיד כשאתה מחרבן, לא מפריע לך שנדבק לך חרה לפרווה ? עונה לא הארנב : לא, זה לא מפריע, אז הדוב לקח אותו וניגב איתו את התחת.
4.אחד על כסא גלגלים וקבוצת רצי מרתון נמצאים ליד כביש, בחורה כוסית עוברת לידם עם אוטו ואומרת להם מי שיצליח להישאר אחרון אחריי אני אתן לו 3 משאלות, ומתחילה לנסוע, נוסעת מהר יורת ויותר ולאט לאט רובם נעלמים, נשאר רק הבחור עם כסא הגלגלים ועוד שניים, עובר זמן וגם הם לא עומדים בקצב ורק הבחור עם כסא גלגלים נשאר, היא פותחת את הדלת ואומרת לו, כן מה הן 3 המשאלות ? אז הוא אומר לה, הראשונה תשחררי אותי מהאוטו, שנייה תהרגי את מי שקשר אותי לאוטו, ושלוש תרדי לי.
5.בעל חוזר לבית עם מכשיר שמיעה, הוא מדבר קצת עם חברים בטלפון ואחרי זה כשאשתו חוזרת לבית הוא מדבר איתה כל הערב ואומר לה, וואי איזה כיף זה, אני ממש שומע טוב, אז האישה אומרת לו, נו אתה רואה זה מה שאמרתי לך כל כך הרבה שנים, אז הוא אמר לה : אז זה מה שניסית להגיד לי כל הזמן ..
6.מוסלמי שהתאבד מגיע לשמיים, ורואה שם מישהו בחלוק לבן שמגיע אליו, האדון בחלוק הלבן אומר לו, אני משה זה שהביא את התורה מהר סיני, אומר לו המוסלמי : זה כבוד גדול בשבילי, אבל אני מוסלמי, אני רוצה לראות את מוחמד, משה אומר לו שיעלה במעלה המדרגות, הוא עולה ועולה, 500 מדרגות, ובנוסף מגיע לשערים ענקיים שנפתחים לבדם והוא רואה אור חזק שאומר לו, אני הקב"ה, אומר לו המוסלמי, וואי איזה כבוד, אבל אם אני כבר פה אני רוצה לראות גם את מוחמד, אומר לו הקב"ה אתה רוצה אולי קפה ? אז המוסלמי אומר לו שבסדר, אז הקב"ה צועק : מוחמד פעמיים קפה !
תגובות![]()

ציטוט ההודעה