קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] הטוב בסדרה – רובוטריקים 3 – ביקורת סרט
    על ידי Erik Lamela בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-07-2011, 22:03
  2. ביקורת
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-09-2005, 19:47
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

[ביקורת] רובוטריקים 2. גרוע או זוועה?

משתמש מתקדם האוואטר של Ŧerran
    שם פרטי
    עוז
    לייקים
    0
    נקודות
    92

ברירת מחדל [ביקורת] רובוטריקים 2. גרוע או זוועה?

ביקורת משחק: רובוטריקים 2

לאחר שהסרט הקודם שבר את הקופות, המשחק הראשון נכשל כמו תאום רשע. הגיע הזמן שוב להפוך לרובוטים \ מכוניות \ חייזרים, ולהכשל בזה

כמו כמעט כל סרט הוליוודי גדול ושובר קופות שמכבד את עצמו, גם הסרט השני של "הרובוטריקים" מלווה במשחק וידאו משלו, שיוצא בערך לכל דבר שמתחבר לחשמל או מופעל על-ידי סוללות.
    מקובל במקרים הללו שהמשחק נשאר בצל אחיו הגדול שעל מסך הקולנוע, ורק פוגע לו במוניטין ומקבל ציונים נכשלים בביקורות. המשחק הנוכחי לא סוטה מהכלל הזה- להפך, הוא מקיים אותו באופן מדוקדק.
    "רובוטריקים: נקמתם של הנופלים" הוא גם משחק ההמשך למשחק "הרובוטריקים" המחורבן הקודם (ציון 51) שיצא במקביל לסרט הקודם. כמו קודמו, זהו משחק יריות מגוף שלישי בו תשחקו את אחד מהרובוטריקים או מה"שקרניקים", בשמם העברי המוזר.
    לסרט הקולנוע יש כמה מעלות, למשל מייגן פוקס. למשחק המבוסס עליו אין. בעצם, אני חושב שנהניתי יותר לצפות בתהליך ההתקנה שלו מאשר לשחק בו ממש.

הטוב
    • לכל רובוטריק יש כוחות מיוחדים משלו
    • כח אש הרסני
    • מולטיפלייר מהנה
    הרע
    • בינה מלאכותית מטומטמת
    • באגים שמונעים לסיים משימות
    • דיבוב מזעזע
    • שליטה לא נוחה
    • חוזר על עצמו
    • שני הקמפיינים דומים עד מאוד
    והנערה
    • מייגן פוקס – צריך להסביר ?
    אביזר נלווה

איך אמר מנכ"ל חברת Tigon, היוצרת של משחקי Riddick? "בהוליווד מתייחסים למשחקים מבוססי-סרטים כמו שהם מתייחסים לאביזרי שיווק נלווים". זה בדיוק מה שהמשחק הזה צריך להיות, באותה קטגוריה כמו חולצות עם הדפסה של אופטימוס פריים ובובות פלסטיק קטנות של מגטרון. צריכים לחלק אותו ביציאה מהקולנוע לאנשים שבאו לראות את הסרט, בוודאי ובוודאי שלא לדרוש עליו מחיר גבוה מזה של כרטיס קולנוע.
    המשחקיות הבינונית לא שופרה מאז הכותר הקודם, הדיבוב עדיין צולע, הבינה הלאכותית נוראית, ובאופן כללי זהו מוצר סוג ב'. אני מבין שחייבים לשחרר משחק יחד עם הסרט כדי להכניס עוד כסף, אבל למה הוא צריך להיות כך כך גרוע?
    המשחק "וולברין" (ציון: 80) הראה לנו שזה אפשרי בהחלט להשקיע במשחק מבוסס-סרט, ומשחקים טובים מהסוג הזה הם כבר מזמן לא יצורים מהאגדות. חבל שמרבית המפתחים ממשיכים להוציא כותרים לא גמורים ולהסתמך על השם שמופיע על האריזה כדי למכור אותם.
    זה מטוס! זו משאית! לא, זה רובוט בגובה שש קומות!

תהרגו אותי, אבל אני לא מבין איך אופטימוס פריים, שבמצב "רובוט" מתנשא לגובה עצום, הופך לתא קומפקטי של משאית סטנדרטית? ועוד עם ריפוד?
    כן, המשחק נותן לכם לשנות צורה בכל רגע שתבחרו לאותו כלי טיס או רכב אליו משתנה הרובוטריק שלכם. אליה וקוץ בה, שינוי הצורה עצמו מסובך ולא נוח. אין כפתור ייעודי לכך, כך שתצטרכו להחזיק את ההדק הימני בשלט, המשמש במקרה גם ככפתור הירי שלכם, ורק אז לבצע היפוך.
    לא רק זה, מיידית לאחר שינוי הצורה תתחילו להסוע, בלי אפשרות לשלוט במהירות, כך שבהרבה מצבים תמצאו את עצמכם מחבקים קיר של בניין במקום לברוח מהרובוט הענק שרוצה לעשות מכם גבינה שוויצרית- שזו הסיבה שהפכתם לרכב מלכתחילה...
    הרובוטריקים שיכולים להפוך לכלי טיס מועילים יותר, אך גם אותם תצטרכו להפנות לעבר שמיים פנויים כדי להמנע ממכשולים. אגב, לנסוע ברחבי העיר יכול להיות מאוד מעיק והרבה יותר איטי מאשר לרוץ ולקפץ על גגות הבניינים- שאני חייב לציין, מחזיקים מעמד יפה מאוד תחת משקל של כמה עשרות טונות של פלדה שנוחתים עליהם ללא הרף.
    צריך לשדרג את הרובוט

מעבר לחוסר הטעם בשינוי צורה, גם למתקפה מטווח קצר, כלומר קרבות אגרופים, אין שום שימוש. ברגע שתחחילו להכות ברובוט אויב הוא פשוט ישנה צורה, יברח למרחק של כמה מאות מטרים וימשיך לירות בכם. הוא יעשה בדיוק את אותו דבר גם אם תירו בו, דרך אגב. פשוט יפסיק לתקוף אתכם לחלוטין, יזוז לקואורדינטה אחרת ורק אז ימשיך במתקפה.
    בנוסף לכך, הבינה המלאכותית לא מסוגלת להתחיל מהלכים ולא לסיים אותם עד הסוף. למשל, אם תתחילו לטפס על בניין, ואחד מאוייבכם יחליט לטפס אחריכם, תוכלו בקלות לקפוץ למטה ולירות בו ללא שום התנגדות בעודו מנסה להמשיך לטפס עד לקצה. גם אם תפילו אותו מהקיר בעזרת אגרוף הוא ינסה שוב להתחיל בטיפוס כמה פעמים, עד אשר הבינה תתאפס על עצמה. מלבב.
    עלילה? משימות? לא כאן

מעבר לסרטון הפתיחה, הרבה עלילה לא תמצאו כאן. את רוב סצינות המעבר תבלו בצפייה במגטרון או בסטאר-סקרים בעודם עומדים מול אותה הולוגרמה של כדור הארץ, רק בצבעים שונים, כי שום דבר לא אומר "רוע" כמו צבע אדום על רקע אפל. אין שום התקדמות לעלילה, שום התפתחות.
    כל משימה תשלח אתכם למקום אחר, או אף לאותו מקום מפעם לפעם, והמשימה שלכם תמיד תהיה אחד ויחידה – להרוג את כולם. גם אם ההגדרה הרשמית של המשימה היא אחרת – עדיין תצטרכו להרוג את כולם בדרך. אין שום גיוון, איך הגיון במשימות ואין דברים לעשות בנוסף.
    כמובן שהמשימות עצמן גם בעייתיות ומלאות בבאגים. ישנן משימות שייתקעו באמצע ותצטרכו להתחיל אותן מההתחלה ולקוות שהפעם תתחמקו מהבאג. לדוגמא, במשימה אחת קיבלתי הוראות להגן על שיירה של משאיות בעודן עושות את דרכן מנקודה אחת לשנייה. בעודי מתגונן מפני גלים של אוייבים נוכחתי לדעת כי אחת מהמשאיות נעצרה אי שם באמצע דרכה וסירבה להתקדם הלאה גם כאשר לא היה שום דבר חי על המפה חוץ ממני. עד כמה חי שרובוט ענק יכול להיות, כמובן.
    Microsoft Sam

כן, כן, ככה נשמע הקול של אופטימוס פריים במהלך המשחק. אני מבין שהוא אמור להשמע כמו רובוט, אבל גם לזה יש גבול. הדיאלוגים עצמם משעממים למכביר, ויסתכמו ב-"אוי לא! האוטובוטים תקפו אותנו שם! בואו נלך ונהרוג אותם גם שם!".
    מייגן "השווה בנשים" פוקס ושאיה "הגמלוני" לה-בף, כוכבי הסרט, אמנם מדבבים את דמויותיהם שלהם, אך אין זה מספיק כדי להעלות ציון למשחק. במיוחד כשדמותה של מייגן נראית כה מזויע. מבאס תחת.
    הפיצוץ הגדול בתעשייה

סרטו החדש של מייקל ביי מתפאר בפיצוץ המבויים הגדול ביותר שידע העולם, כיאה לסרטיו מלאי האקשן. הכותר הממוחשב גם הוא מלא בפיצוצים, עצמים נשברים ומהומות, אך אלה אפילו לא מגרדות את הקרסוליים של הסרט. מעבר לחוויה הויזואלית האפרורית, האפקטים של אש ועשן חובבניים, ונראים זהים לחלוטין חוץ מהצבע. הקטעים היחידים שעוד איכשהו נראים סינמטיים הם מהלכי הסיום של הרובוטים.
    הרובוטים עצמם דווקא נראים סביר, והם היחידים. הדמויות האנושיות, אפילו הראשיות, נראות מזוויע. הרחובות נוראיים וכלי הרכב נראים כמו קופסות פוליגונים. מעבר לכך, יש במשחק כמות עצומה של אוטובוסים. אני מבין שבסרט הקודם היה קטע מגניב עם אוטובוס, אבל לא צריך להגזים.
    יחד עם זאת, המשחק לא שומר על קצב רענון יציב, וקצב הפריימים לא פעם ירד אל מתחת לעשרים FPS. מכיוון ש- Crysis מצליח לרוץ על המחשב שלי ביותר מעשרים פריימים, אני לא מבין איך כותר מחופף וחסר חשיבות שכזה מרשה לעצמו להכביד על המחשב שלי.
    אונליין משובח

למרבה ההפתעה, מצב מרובה המשתתפים של המשחק כייפי והזכיר לי מאוד את הקרבות ב-Unreal Tournament. האקשן מהיר, יש הרבה פיצוצים, וכאשר אתם עומדים מול אויב אנושי כל היכולות, היתרונות והחולשות של הרובוטים השונים בהחלט באים לידי ביטוי.
    שילובי כפתורים ושינויי-צורה מהירים ומתוזמנים היטב יכולים להיות ההבדל בין תבוסה לניצחון. אלה דברים שבכלל לא תביאו בחשבון לאורכו של כל הקמפיין, כי הבינה המלאכותית לא תאתגר אתכם כלל.
    חוץ מהפעמים שהמשחק פשוט קפא סתם ככה באמצע האקשן, המולטיפלייר של המשחק התגלה כחלק הטוב היחיד בו.

מייגן פוקס מדברת על התפקיד שלה במשחק. האמת, הסרטון הזה יותר טוב מהמשחק עצמו
    השורה התחתונה

Transformers : Revenge of the Fallen הוא פשוט עוד כותר מבוסס-סרט שלא פותח עד הסוף ונדחף לשוק מוקדם מדי, במטרה לצאת יחד עם הסרט. מנוע המשחק לא גמור, המשימות מלאות בבאגים, עבודת הדיבוב תגרום לכם לכבות את הרמקולים והמשחקיות תשעמם אתכם עוד במסך הטעינה.
    איך אומר אופטימוס פריים? "גיימרים, הזהרו!"
    (ואגב, שמתם לב שאקטיוויז'ן הופכת לאחרונה ליורשת של EA בתור "החברה שהכי מחפשת כסף במקום איכות"?)

משחקיות – משעממת ומלאה בבאגים גרפיקה – בינונית מינוס. הרובוטריקים נראים טוב, הדמויות האנושיות לא סאונד ופסקול – דיבוב מזויע, מוזיקה לא תשמעו טכני – כבד מאוד ולא מצדיק את זה. גם מלא בבאגים אורך חיים – כשבע שעות לכל קמפיין מולטיפלייר – סבבה, אבל לפעמים קופא באמצע
    ציון סופי: 58
    מה חושבים מבקרים אחרים?

IGN - ציון 6.0
    Gamespot - ציון 6.0
    Eurogamer - ציון 4
    GameTrailers - ציון 6.3

- דוגרי, חבר'ה, אתם תהנו יותר ממשחקי הפלאש של הרובוטריקים מאשר מהמשחק הזה

קרדיט (Vgames)

כל מילה בסלע, למה חייבים להוציא משחקים כאלה גרועים, למה? עד וולורין לא שחקתי משחק אחד של שבא מסרט, רק וולורין הצדיק את ההתקנה שלו, למה אני צריך להתקין את הדבר המזוויע הזה במחשב שלי. בקיצור כישלון הגיע הזמן להשקיע במשחקים שבאו מסרטים, כי מגיע להם יותר.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    it's just me
    האוואטר של ๖ۣۜAnton
    שם פרטי
    אנטון
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

כע גם אני לא מבין למה להכין כאלה משחקים מסרחיםםם
    ולמה זה תמיד קורה עם משחקים מהסרטים..

משתמש ותיק האוואטר של .Or.
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

וואו איזה ביקורת רעה...
    רובוטריקים אף פעם לא היו טובים....
    נערך לאחרונה על ידי .Or.; 08-07-2009 בשעה 13:24.

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

דווקא ציונים גבוהים נתנה Vgames..
    אני הייתי מביא למשחק הזה 4 בלחץ, תוך חצי שעה מחקתי את המשחק.

אגב מי שמצליח לזכור את כל המקשים של המתקפות בע"פ פשוט תותח...
    בלתי אפשרי לזכור את כל המקשים של המתקפות בע"פ :\
    נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 08-07-2009 בשעה 13:32.
    The Pod

גם הראשון היה חרא
    ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    א.הלהקה שאני מנגן בה.Green Hax(שינינו את השם)
    מנגנת רוק כבד אינסטרומנטלי עם זמר מעולה.

משתמש משקיע האוואטר של Maryum375
    לייקים
    0
    נקודות
    4,875

בדיוק מתאים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,420 | הודעות: 8,202,013 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect