לידידה ממש טובה שלי יש עוד קצת יותר מחודש יומולדת ואני צריך רעיונות למה אני יכול לקנות לה, בקיצור למי שיש רעיונות שיכולים לעזור לי יתקבלו בברכה![]()
לידידה ממש טובה שלי יש עוד קצת יותר מחודש יומולדת ואני צריך רעיונות למה אני יכול לקנות לה, בקיצור למי שיש רעיונות שיכולים לעזור לי יתקבלו בברכה![]()
נערך לאחרונה על ידי SoulMan; 10-07-2009 בשעה 10:54.
|
|
איזה דובי גדול עם הקדשה שלך? (מה הגיל שלך?)
ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
אבל לא אנחנו ....אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
![]()
''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''
אה נכון אנחנו בני 16
יפההה אהבתי מאוד ת'רעיוןןןןןןן
עוד?![]()
אממ קודם כל העיקר שזה יהיה הקדשה מקורית שלך ולא קנוי מוכן!!
מממ מראה שהיא קופסה כזאתי של תכשיטים,ואפשר לשים בה גם את התמונה של הידידה שלך ועליה תכתוב הקדשה?
ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
אבל לא אנחנו ....אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
![]()
''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''
איזה רעיונות יש לבחור ..שפיצון ...!!!!
הביא לך אחהל רעיון !!!!!!
טוב דבר ראשון גם אני הייתי הולך על הקטע הזה של ההקדשה כי זה יחודי ולא סתם קנייה כדי לצאת לידי חובה, ואני בטוח שהיא תראה את זה באותה צורה !!
דבר שני ואם אתה כבר מחליט לקנות משהו אז נסה לברר מאחת החברות שלה מה היא אוהבת במיוחד או אם יש משהו שהיא רוצה ולא קנתה עדיין זה כבר החבורת יספרו לך ..
בהצלחה!
אישית לדעתי,זה חלק גדול מהכיף לגלות לבד מה הבחורה אוהבת...
בכל מקרה סתם רעיון שצץ לי לראש,ראיתי באינטרנט שאפשר לשים תמונה כמו שיש על הקיר,רק שתהיה תמונה משני הצדדים.
קיצר בצד אחד שים לה איזה משהו של בנות,פוני או משהו כזה
בצד השני תמונה שלך בבוקסר עם ידיים על המותניים וחיוך ענק ודבילי...
ותתלה לה את התמונה על הצד של הפוני...אם אתם ידידים הרבה זמן זה יכול להיות ממש מתנה קורעת מצחוק עשיתי את זה עם מישהי והיא ממש התלהבה XD
מכונת עינוג חשמלית![]()
נערך לאחרונה על ידי keddan; 12-07-2009 בשעה 15:43.
ואיי אתה הולך לעשות את זה ?!
כזה מגניב שאנשים אשכרה עושים תרעיונות המשוגעים שלי
תספר פה אחר כך איך היא הגיבה !
ו "תמיר אתה החיים שלי" תאמיני לי שבחורות מעריכות הרבה יותר מתנות מתחשבות על פני דובי עם לב ופרח...