בוקר טוב ,
שוטטתי להנאתי בין האשכולות , ושמתי לב שכולם מסתבכים פה דווקא עם החלק הכי קל , הפתיחה .
אז בשביל מה משלמים לי ? (איזה משלמים לי , ברזל האטרף האלה )
החלטתי לתת לכם כמה דרכים , טיפים ועצות , כדי שתפסיקו לזיין לי תמוח בפרטי.
אני אתן כמה פתיחים ואפשרויות פתיחה , לאלה שמתעקשים או שהתשובה שאני אוהב לתת "זה לא מה שאתה אומר , זה איך שאתה אומר " (שד"א 100% נכונה ) מעצבנת או לא עוזרת מספיק למתחילים (מה שיכול להיות נכון , יש אנשים שקשה להם להתחבר לתאוריה ולבצע אותה ) .
טוב , אני ואור הולכים ברחוב . בדיוק חזרנו מהמכון , וראינו את משה שכרגיל עדיין בתכנית מסה , למה ? חגים הוא אומר...לכו תבינו.
לפתע מבין רעש הצופרים של המכוניות וההמולה , קופצת לה בלונדינית מטריפה :} (שימו לב - בלונדינית כבר הפך לתיאור של בחורה כוסית...מוזר אה ? )
מה עושים ? ? ?
1. פתיח ישיר - פתיח ש"חושף את הקלפים שלכם". בלי לבלבל תמוח , בלי שטיקים ובלי טריקים. אתם באים , ואומרים לבחורה שהיא מדליקה בעיניכם. אחד הפתיחים האהובים עלי .
" שלום , יש לי שאלה , את פנויה ? " עד עכשיו אחוזי הצלחה מדהימים יש לי ככה..כמובן לא משנה מה אתה אומר כאן , הקטע שזה פתיח ישיר . בפתיחים האלה , וגם בשאר , אבל במיוחד פה , שפת גוף והבעות פנים הם קריטיות ביותר. אם תפקששו עם השפת גוף (תבואו עם שפת גוף סגורה ) או לא תחייכו ותהיו במצב של "פאן וכיפיות " לא ילך לכם , אני מבטיח.
2.פתיח עקיף - פתיח שכביכול מסתיר את זה שהיא מדליקה אתכם , אתם פותחים בשאלה כמובן , בלי לתת לה לדעת שאתם מעוניינים בה .
דוגמא -
"סליחה , איפה עובר קו 75 ? "
" את יודעת ? את הבחורה ה25 שעוברת פה בדיוק עם אותו תיק! מה הקטע עם התיקים האלה ?! אולי כדאי שאני אשיג לי אחד , זה הדבר הבא!"
3. פתיח שהוא לא מילולי , גם אחד האהובים עלי.
ואו , אל תעשו את זה עד שאתם מגיעים לרמה דיי גבוהה. (מצד שני אם יש לכם ביצים , תנסו למה לא ? פשוט מי שחלש , לא יילך לו . )
אלה הפתיחים הכי מצחיקים שיש , הכי מטורפים שיש , והכי קשים לביצוע .
עשיתי את זה כמה פעמים. אתה הולך , נעמד מול הבחורה , ומחייך \צוחק צחוק קל...זה משגע אותן אתם תראו...היא תסתכל על עצמה ותגיד מה?! מה ?! חחחחחחחחח זה כל כך גדול אני נזכר בזה וצוחק...
אני אוהב לשים את היד על הפה ולגחח כזה...
ואז כבר היא פותחת "מה קרה ?! " "מה מצחיק אותך? " " נמרח לי האיפור!? "
עוד פתיח כזה...מישהי עוברת מולכם , אתם מסמנים לה לנקות כזה ליד הפה...היא תשאל אתכם מה יש לכלוך משהו לא יודע...ותמשיך ...
תשאל אם עבר...לא עדיין יש לך לכלוך..הינה תני לי ... תעבירו לה יד ליד הפה כאילו תנקו לה( חיוך חובה ) "האמת שאין לך כלום אבל את ממש מתוקה ..הייתי חייב" חחח תראו תתגובה שלהן...
פתיח של Neil Strauss ... אמן מוכר בכל העולם...פתיח ק-ט-ל-נ-י .
עוד לא התמזל מזלי לנסות אותו , אבל שיצא לי אני יעשה...סתם כי אני תמיד שוכח ממנו.
לוקחים חתיכת נייר טואלט , מגלגלים אותה , באים לסתם בחורה , מצביעים כזה על השיער שלה כאילו אתם רוצים להוציא לה מהשיער משהו ..תשלבו כזה מבט של "יש לך משהו בשיער " ושימו תחתיכת נייר ביד , ואז תגעו לה בשיער כאילו אתם מוציאים תחתיכת נייר משם , ושימו לה את החתיכה ביד.
אחרי 2-3 דקות תחזרו שוב , אותו דבר ,נייר ביד ואתם עושים כאילו אתם מוציאים לה חתיכת נייר מהשיער.
אחרי 2-3 דקות , אתם עושים את זה שוב , הפעם אתם מוציאים לה את כל הגליל ושמים לה אותו ביד.
או שהיא תרביץ לכם או שהיא תצחק למוות...זה ענק
שאלות \ תלונות \ דוגמאות נוספות... תבקשו , אם יהיה לי מצב רוח אני יעזור .
1o1x .

.
" חחח תראו תתגובה שלהן...
ציטוט ההודעה