מישהו יודע של איזה שירות המספר הזה 5551 הם כל שבוע שולחים לי בדיחה ואני כמעט ואני לא כל כך משתמש בפלא ובסוףףףף
חודש יוצ אלי איזה 450-500 שקלללל ואני לא מבין למההההה אני בסלקםםם
מישהו יודע של מי המספר 5551 ?שאני יתנתק.1!!
תודה מראשששש
מישהו יודע של איזה שירות המספר הזה 5551 הם כל שבוע שולחים לי בדיחה ואני כמעט ואני לא כל כך משתמש בפלא ובסוףףףף
חודש יוצ אלי איזה 450-500 שקלללל ואני לא מבין למההההה אני בסלקםםם
מישהו יודע של מי המספר 5551 ?שאני יתנתק.1!!
תודה מראשששש
קרא חוקי חתימות
|
|
זה משהו בפלאפון שלח שאתה עשיתה בפאן אינפו אחי
מן דבר כזה ששולח לך משחקים וסרטטונים ורינגטונים דרך הSMSים.
תתקשר ל*123 (שיחת חינם - בדוק) ותשאל למה זה, ושיבטלו את זה.
תתקשר לחברה שלך, תשאל אותם ותגיד להם שיבטלו לך.
זה מה שקוראים אותו 'ספק תוכן חיצוני' תתקשר לחברה הסלולארית שלך שיבדקו מה זהזה... יחסמו אותך לזה וגם ייתנו לך מספר טלפון שתשמור על קשר עם הספק ותדרוש מהם לבטל זאת...למה אתה שואל? כי במילא חוסמים אותך יעני...
אז בגלל ש: החברה חוסמת הכל טוב ויפה אתה לא תקבל את הSMSים אך עממה...הספק עדיין ישלח לך את הSMS זה שאתה לא מקבל זה לא מבטיח שהם לא יחייבו אותך אח שלו...חוץ מזה אני יודע שבפלאפון בסוף החשבונית יש לך את הטלפון של הספק..חייב להיות משו בסגנון של סלקום...
יואו שמעוווווווווו אני בדקתי עכשיו ב*444 כמה אני חייב ובשיחות רק 6 שקל ובהודעות אני חייב 104 שקלל
ולא שלחתי שום הודעהההההההההההה
והסלקון האלה התקשרתי ל*123 וכל הזמן ''אם אצה מעוניין לקבל שירות ב.... תלחץ על...'' וככה זה שעה
הם לא עולים לקו
קרא חוקי חתימות
דקה אני יתקשר אלייהם ^^
שמעוו עכשיו עוד פעם התקשרתי ולאדע מה עשיתי היה כתוב לי אם אתה רוצה לבטל את שירות סלקום icom
תלחצו אחד וביטלתייייי וקיבלתי הודעה ''בקשתך התקבלה ותטופל תוך 48 שעות''
אבל הבעיה היא שאני לא יודע מה ביטלתי!!!!!!!
מישהו יודע אם עשיתי טעותתת??
קרא חוקי חתימות
תתקשר ל*123 תחכה עד שיענו לך אל תתקשר בערב כי אז יש עומס תתקשר בבוקר ואז יענו לך מהר.
ושתאל אותם הכל.
לא הלצחתי לגלות של איזה שירות המספר הזה![]()
זה איזה חברה שנרשמת אליה סתם כי לא ידעת מזה..