לאחרונה הוקם משחק חדש ברשת של ניהול שחקני טניס, כלומר הרשמה לטורנירים, אימונם וכו'.
המשחק מאוד מהנה ובניגוד למשחקי רשת רבים אתה יכול לראות את השחקן שלך משחק במשחק ישר לאחר שרכשת אותו.
יתרון נוסף של המשחק הוא שהוא תורגם לעברית בצורה מלאה על-ידי ולכן הוא קל יותא להבנה וברור הרבה יותר, אך גם כל בעיות או עזרה תכתבו באשכול זה ואני יחזור אליכם בהקדם.
המשחק מעודכן לפי החוקים של איגוד ה-ATP לשנת 2009 ומערכת הדירוג שם זהה אחד לאחד למערכת האמיתית.
במשחק תוכל לנהל שחקנים החל מגיל 14, כאשר הם יכללו בדירוג הנוער עד גיל 18. לאחר מכן הם יעברו לדירוג הבוגרים שתוך כדי הכישורים שלהם מתפתחים. אם תתפסו שחקן טוב בגיל 14 הוא יכול להיות המדורג מס' 1 הבא. בנוסף לדירוג השחקנים יש גם דירוג מנהלים שבו תוכלו להתחרות מול מנהלים אחרים. בנוסף ניתן לראות את המשחקים של השחקנים שלך או של כל שחקן בשידור חי נקודה אחרי נקודה, אתם אפילו יכולים לראות לאחר המשחק כמה נקודות שבירה היו לכם או מה היו אחוזי ההגשה שלכם. בנוסף לכך שמות הטורנירים לקוחים מהמציאות כמו שמות טורנירי המאסרטס וטורנירי הגרנד סלאם. יש כמה עולמות משחק שהמהירות שלהם שונה, אני ממליץ לשחק בעומות המשחק המהירים יותר. כמו במציאות אפשר לשחק במשטחים שונים וכל שחקן מתמחה במשטח שהוא משחק בו יותר, כלומר אם תשחק יותר על חימר אז הסיכויים שלך לנצח על חימר יהיו גבוהים יותר.
למשתמשים זהב אשר משלמים למשחק קיימות אפשרויות נוספות כגון עולם משחק משהלהם עם מכסת שחקנים נמוכה, כלומר הגדלת הסיכוי למצוא שחקן טוב יותר בשוק, היכולת ליצור שחקן שלרוב הוא שחקן מוביל וחזק, היכולת לראות גרפי דירוג של השחקנים שלך ועוד ועוד (מומלץ בחום). עוד אפשרות חדשה שנוספה לאחרונה הי לראות את פניהם של השחקנים שלך.
הצטרפו למשחק ועזרו לקהילת המשתמשים הישראלים להתפתח עוד ועוד, אנחנו המדינה הרביעית בגודלה בכמות המשתמשים וחסרים לנו עוד כ-250 איש כדי לעלות למקום הראשון בדירוג גודל קהילת המשחק, בנוסף כל שחקן שיירשם על שמכם יהפוך אותכם למשתמשי זהב לשבוע בחינם וכל שחקן מביא עוד שבוא.
באתר המשחק קיימים מדריכים והסברים לכל דבר במשחק החל מאימון השחקנים עד להסבר על הטניס עצמו.
כמה תמונות המהמשחק:
קישור להרשמה: http://rockingrackets.com/?page=register&ref=David170
ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולם ומקווה שתצליחו :]
*קרדיט לפורום אחר...



ציטוט ההודעה