כאשר אני מאונן, זה נמשך בין רבע שעה לשעה מאוד תלוי כמה אני רוצה לגמור.. כשאני ממש רוצה לסים עם זה מהר זה רבע שעה. שזה לא רע בסך הכל.. זה אפילו טוב כי אני לא גומר מהר מידי ואני אפילו שולט בגמירה שלי...
הבעיה מתחילה כשלא אני "המענג".
כחברה שלי עושה לי ביד או יורדת לי והקטע העצוב ביותר כשאנחנו שוכבים..
אני פשוט לא מגיע לאורגזמה.. אני יכול להמשיך עוד ועוד ועוד..
כשהיא יורדת לי או עושה לי ביד.. אחרי כמה זמן שאני מרגיש שזה קרוב אני מחליף אותה מאונן קצת וגומר.. שזה אומנם מעליב אבל לא כל כך נורא.. אבל כשאנחנו שוכבים (והיא אגב לא היחידה שזה קרה לי איתה זה לא כי אני לא מגורה ממנה מספיק או משו כזה) אני לא יכול פתאום להפסיק ולהביא ביד זה לא רק לא יפה זה גם הורס הכל.
ניסית כמה פעמים להבין מה מקור הבעיה.. כשהיא יורדת לי או עושה לי ביד.. היא פשוט לא עושה את זה נעים כמו שאני עושה.. ככה זה ניסיון של שנים=]... זה עדיין מעצבן אבל.. אבל בסקס הבעיה שונה.. איבר המין שלה הוא צר יחסית לאחרות ששכבתי איתן מה שאמור לגרום לי להנות יותר.. ואני בהחלט נהנה אני רק לא גומר.. לדעתי הבעיה שלי מתחילה היא שאחרי כמה דקות אני פשוט מרית לעצמי בראש "יאללה תגמור כבר" ואז כתגובה הפוכה אני יוצא מה"מוד" ובידיוק להפך.. לא גומר ולא נעליים..
זה נורא מעצבן כנון להיום כדי לגמור בסקס ולא על ידי אוננות אני מפנטז בראש עלי שוכב עם חברה שלי.. למרות שזה מפגר נורא כי הרי אני שוכב איתה באותו זמן..
אם למישו יש שיטה, דרך, רופא, שם של מישו שהוא מכיר שיודע, לא אכפת לי אפילו ללכת לדלת פתוחה אם אתם חושבים ששם יכולים לעזור לי..
זה הורס לי את חיי המין.. ויותר עצוב שאני הורס לחברה שלי את חיי המין..
תודה מראש לעוזרים

ציטוט ההודעה