שלום יש לי כמה דברים שמטרידים אותי מאוד :
1.) כל כוסית שאני רואה ( בגילי או טיפה מעליי ) אני מתאהב בה , וזה לא ממש סתם כל אחת .. אחריי זה אני רואה את התכונות והכל , ולא שהיית לי חברה , היית לי ואפילו היא הטרידה אותי רצתה שנפגש כל הזמן וכל זה ואז נפרדתי ממנה .
2.) נגיד ועכשיו אני רוצה להזמין מישהי לסרט או משהו ? , אין לי בעיה לבזבז עליה כסף אבל ההורים שלי מעצבנים אותי .. סתם דוגמא אני מדבר עם ידידה לידיהם אז הם מנסים איכשהו לעצבן אותי ( לא בכוונה ) הם כאילו אומרים דברים שמשגעים , נגיד נדלקתי עליה וכל מיני חארטות .. וזה ממש נדחף ומעצבן ! .
3.) יש המון בנות ש-כשרציתי לצאת איתם לא יצאתי בסופו של דבר רק בגלל שפחדתי שלא יסכימו ( לדוגמא : אם היא טובה ממני בלימודים , או שהייתי נגיד מושעה .. זה קצת משפיל ליד-בנות מבלי לעשות פוזות .
4.) אני לא יודע מה לעשות , לא בא לי לחכות לגיל 15-16 בא לי עכשיו להזד**ן , וכאילו אני חרמן אש .. אבל שלא יגיע להגזמות כן ? ומזה אני גם חושש .. נגיד יהיה לי חברה חדשה וזורמת והכל אבל פתאום אני מגיע לסיטואצייה שאנחנו על המיטה שלי / שלה מתנשקים ופתאום אני כזה מנסה להפשיט אותה והיא מונעת את זה ? ,זה לא משפיל לדעתכם ? אני חייב עזרה ..
תנו לי עזרה דחופה בבקשה !!!

ציטוט ההודעה

אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי