קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה| בעיה רצינית במשפחה של ידידה
    על ידי AtlaNTiS בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 29-03-2011, 16:39
  2. [עזרה]חבר'ה אני מיואששש (ידידה)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 02-06-2009, 13:35
  3. [עזרה] על מה לדבר עם ידידה שלי בפאלפון ?
    על ידי testeron בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-05-2009, 15:11
  4. מחלות מין | עזרה ותמיכה לבני נוער
    על ידי Beauty_Angel בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-01-2008, 18:20
  5. [עזרה]עם ידידה שלי
    על ידי bakes בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 03-05-2007, 22:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

[עזרה] מין מקרה קלאסי של ידידה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל [עזרה] מין מקרה קלאסי של ידידה

יש לי ידידה אחת שאני מת להפוך את זה לקשר עכשיו עוד כמה ימים יש טיול של עשרה ימים... עכשיו התכנון שלי זה לעשות את זה בטיול כי אם לא אז אני פוגש אותה פעם ב... עכשיו כבר קראתי על כל מיני דברים של אומנות הפיתוי וכאלה והבנתי את הרעיון (של לנסות לגרום לה לרדוף אחרי או בקיצור להימשך אליי) למרות שעדיין לא יצא לי לנסות ליישם אותו... (בן 16) חוץ מהעובדה שזה טיול כזה של התנועה וכבר דיי ידועה ששם תמיד כולם מתמזמזים אז גם חבר שלי שם עלייה עין... הוא אמר שבגלל שאני מכיר אותה ראשון והכל אז הוא ייתן לי לנסות ואם אני לא אצליח בטיול ואני ממש אוותר אז הוא ינסה (ולו יש ניסיון... הוא עלה על השיטה לבד...).
    אז כדי שתוכלו לעזור כמה שיותר אני אנסה לתת כמה שיותר פרטים על היחסים בנינו...
    אנחנו שומרים על קשר באינטרנט וצוחקים והכל ומדיי פעם אני מגיע עם חבר שלי והיא מגיעה עם חברות שלה...
    לפניי כמה זמן היה לי קשר לא ממש רציני עם מישהי והיא ניסתה לשכנע אותי לתקן ואני מפחד שזה רק יחמיר את המצב שלי לנסות בעוד שהיא חושבת שאני "לא פנוי ליחסים" או חרא אחר...
    אילו שהם טיפים למקרה הספציפי הזה?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אוקיי קודם כל תשמע,חבר שלך נשמע חבר טוב אז מה שתעשה תבקש ממנו טיפים ותצאו ביחד לקניון או לים או לכל מקום שאפשר לתפוס בו בחורות בקלות ופשוט תתחיל עם כמה שיותר,אמרת שאין לך ניסיון אז חבל שתעשה את כל הטעויות על הבחורה שאתה רוצה.

תצא ותתחיל עם כמה שאתה יכול ותנסה להוציא מספר (לא צריך להתקשר אליהן D: ) רק בשביל לקלוט אם הבנת את השיטה בצורה טובה
    אגב אם הרבה בחורות מסרבות לך תתעלם מזה,מה שנחשב זה עם כמה בחורות כן הצלחת
    תנסה להשיג בערך 5-10 מספרים ואז אתה מוכן לדעתי...

בקשר לבחורה האחרת תשים אותה על אש קטנה,אם משהו לא יסתדר עם הבחורה שאתה מתכנן עליה עכשיו ,זאת ששמת על אש קטנה נמצאת אצלך כגיבוי D:

אגב לבחורות שקוראות את זה,כן,זה נשמע מרושע אבל אני שונא תקופות יובש וזה נועד כדי למנוע אותן,אתן חייבות להבין (ובנינו,גם אם אתן לא מבינות זה עדיין בסדר מצידי D: )

משתמש מכור האוואטר של D.214
    שם פרטי
    פיני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    3;

אני יכול לתת לך טיפ שעזר לי להשיג את הנשיקה הראשונה שלי..
    גם אני נדלקתי על ידידה.. ואז פשוט נאמס לי מההדלקות אז הפסקתי להתקשר אלייה, לדבר איתה במסנג'ר וגם סתם כל פעם שהייתי לידה כזה התעלמתי.. אחרי 4 ימים היה יום שישי בערב היא אמרה לי כזה: "עשיתי לך רע או משהו?" אמרתי "בואי נלך לדבר" הלכנו לצד שנינו רק דיברנו וישבנו ממש צמודים הגיע השלב שהחלטתי שזהו הגיע הזמן לנשק אותה פשוט הפנתי עם היד את הפנים שלה אליי ונישקתי אותה.

בקיצור כמה ימים לפני הטיול תתחיל קצת לייבש, לסנן.. ואז בטיול (אני משער שזה טיול של לפחות לילה אחד..) בלילה לך איתה הצידה לשיחה תדברו סתם.. תגרום לה להשתחרר ואז תפוס את כל הביצים שבעולם ותנשק אותה. אתה יכול לחשוב על ההשלכות של זה תוך כדי השיחה ואתה יכול לחשוב עכשיו אבל תחליט עם עצמך שאתה עושה את זה 100% לא משנה מה. אם היא תייבש אתה תצא פחות הומו ממה שתצא אם לא תנסה בכלל.
    בקרוב חתימה[:

.Dolev

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חח לסנופקין תודה אבל את האמת אין לי ממש זמן להכנות וטיפים וואלה לא חסר... אה וגם חברה שלה לא ממש מעניינת אותי...
    ולD214 הטיול עוד שבוע אז אני לא יודע עד כמה זה יהיה להתרחק כי אנחנו אף לא נפגשים(גרה רחוק) וזה טיול של עשרה ימים אז יש זמן פשוט... זה נשמע ממש מוזר לעשות את זה ככה...
    לפי הטיפים של חבר שלי זה כל הקטע של שני צעדים קדימה צעד אחד האחורה... ואז אחר כך מתיי שאני מבין שאני כבר ממש מצליח אז לקחת אותה הצידה לדבר וזה שוב להבין שזה הזמן הנכון אז להתנשק וזה יעשה את זה...
    עזבו כמה אומץ זה לוקח זה גם נשמע ממש קשה להביא אותה למצב הזה...

משתמש מכור האוואטר של D.214
    שם פרטי
    פיני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    3;

אה אחי... חשבתי אתם ידידים קרובים.
    אז פשוט תדבר איתה, תחמיא לה קצת במהלך הטיול ובאחד הלילות פשוט קח אותה הצידה ותנשק..
    "קשה" לך להחליט מתי הזמן הנכון? בולשיט.. אתה מפחד קצת וזה בסדר..
    פשוט תחליט שאתה הולך על זה.. אין יותר מידי מה לחשוב.. תגיד לה "בא לך לטייל קצת?" קח אותה שבו באיזה פינה שקטה ולך על זה בלי לחשוב!
    בקרוב חתימה[:

.Dolev

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אז רגע... פשוט לעשות את זה? לקחת אותה הצידה ככה בערב ולעשות את זה? לא משנה הסיטואציה?
    כי זה נשמע הכי הזוי בעולם ונגיד ואני אנשק אותה ואז זה יהיה והכל ואז תיהיה שתיקה מוזרה כזאת... הריי היא לא תבין מה עכשיו קרה...

חח וואי... באמת אחלה פורום... מלא עזרה... חבל לא מצאתי אותו קודם... היה מציל אותי בהרבה סיטואציות...
    נערך לאחרונה על ידי אנו; 16-07-2009 בשעה 00:40. סיבה: חח פשוט רציתי להגיד משהו אחר אבל לא רציתי לעשות דאבל...

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי אנו צפיה בהודעה
    אז רגע... פשוט לעשות את זה? לקחת אותה הצידה ככה בערב ולעשות את זה? לא משנה הסיטואציה?
    כי זה נשמע הכי הזוי בעולם ונגיד ואני אנשק אותה ואז זה יהיה והכל ואז תיהיה שתיקה מוזרה כזאת... הריי היא לא תבין מה עכשיו קרה...

חח וואי... באמת אחלה פורום... מלא עזרה... חבל לא מצאתי אותו קודם... היה מציל אותי בהרבה סיטואציות...
    מישהי כוסית באה אליך,עם כל הביטחון העצמי בעולם ואומרת לך שהיא צריכה אותך איתה בספסל ההוא בצד,היא עושה לך עיניים ועושה לך סימן עם האצבע לבוא במטרה לנשק אותך שם,אתה לא תעשה את זה ?

נו מזה השטויות האלה "הכי הזוי בעולם" אחי אתה מחפש תירוצים למה לא לעשות את זה,תחשוב על כל הסיבות המעולות למה כן לעשות את זה
    -היא נראית מעולה
    -נשיקה ראשונה
    -יצא לך מזה משהו איתה
    -אתה תרוויח מערכת יחסים נפלאה
    -בחורה שתאהב אותך ותעשה אותך מאושר

לא חסר...הקיצר כשאתה מתחיל לקלוט שאתה מנסה לדחות את זה וממציא לעצמך תירוצים כמו "היא עסוקה" "אני יעשה לעצמי בושות" "ומה אם היא לא תסכים" "מה אני יגיד לה" ,תחליף אותם בסיבות הראשונות ותלך על זה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,647 | הודעות: 8,174,234 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect