אני מתלונן נגד המשתמש הרמאי " GamerMr " שמציג את עצמו כמשתמש אמין כביכול , אך זאת רק שמועה שהוא משתמש אמין ! ..
זהו בעצמם משתמש נוכל , רמאי , גנב לא אמין ! ואני מאחל לו שיחסמו אותו מעשינו עסק ואמן שגם מאטרף לתמיד !
למה ? :
שלחתי לו 760 נקודות ( כתבתי בהערה : " תזכור מה שהבחת ונשבעת " ) + משתמש לאתר וובקינז (Webkinz ) שעולה 200 שקל ! , על מספר איסיקיו 6 ספרות + תוכנה לפריצת משתמשים באתרים ובפורומים ! מה הוא שלח לי ? מדריך לפישינג שאני יכול להשיג בחינם או ב-פחות מ-10 נקודות ! . ( אפשר פשוט לכתוב בגוגל מדריך לפישינג ולמצוא אפילו עם וידיוא ) ! .
בקצור המשתמש רמאי , גזלן , גנב , לא אמין ויש המון תלונות נגדו ! , למנהלים : " תשכלו מה לעשות עם המשתמש הנ''ל " .
הייתי רוצה שתחזירו לי את הנקודות ואת המשתמש בווקינז ( Webkinz ) , אבל לצערי אין לי הוכחות חוץ ממה שכתבתי + כל התלונות נגדו שאומרות שהוא רמאי ושקרן + באשכול הזה http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=478381 , הוא רצה לפתוח אשכול כדיי למכור לי את לפריצת משתמשים באתרים ובפורומים ( חתיכת שקרן ) , בקצור ישר אחריי התגובה הראשונה שהגיבו לו ( זה היה מנהל ראשי שרצה לקנות , אז הוא עוד יותר נדלק ) והוא אמר לו תוכנה לפריצה לאיסיקיו , [ הוא שיקר כי הוא פחד שייתנו לו באן / אזהרה על זה שהוא מוכר כזה שדבר שאפשר לפרוץ לאטרף ( עלק ) , ואז הוא זרם עם האשכול כי באו קונים ] .
הכוונה האמיתית שלו זה כאילו לפתוח את האשכול למכור לי את התוכנת פריצה של למשתמשים ולאתרים ( גם כן תוכנה .. ועד שלא קיימת , כמה אמין ) .
מחכה לתשובה במהרה .