אני מעוניין להעלות את הפרופיל והייתי שמח לשמוע על דרכים או אם משהו מכיר סיפור ככזה אישית
אני מעוניין להעלות את הפרופיל והייתי שמח לשמוע על דרכים או אם משהו מכיר סיפור ככזה אישית
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
|
|
כמה פרופיל יש לך ולכמה אתה רוצה לעלות?
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
ישלי 64 שזה לא פרופיל קרבי, הורידו לי על בעיה מולדת שיש לי בכליות, הדבר לא משפיע עליי בלל והתיפקוד שלי הוא 100% חוץ מזה שכל יום אני שותה תרופה..
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
חבר שלי ביטל בעיות גב כי הוא הביא פתק מהרופא..
לך לרופא שאתה מכיר טוב או של המשפחה ותגיד לו את זה שיביא לך אישור שזה לא פוגע בתפקוד יומיומי
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
תשמע, לרוב זה לא מסובך מידי, אתה צריך להביא אישור מרוםא מוסמך הייתי ממליץ על אחד שמתמחה בזה, תבקש ממנו8 אישור כזה..שאתה יכול לשרת בקרבי ושזה לא משפיע על התפקוד שלך, אם תצליח להוציא אישור כזה יעלו לך את הפרופיל.
תראה אני אספר לך את הסיפור שלי, אני גם כן היה לי 64, ורציתי לצאת לקורס מ"כים שרק מותר 72 ומעלה, אתה צריך ללכת לרופא יחידה, להסביר לי את הבעיה שלך ולמה אתה רוצה לעלות פרופיל, יעשו לך כל מיני בדיקות ועוד איזה ועדה כבר שחכתי איך היא נקראת, וזהו, זה סיפור של שבועיים עד חודש גג, בהצלחה לך!
אולי יש לי כומתה כחולה, אבל זה לא אומר שאני מ.צ
אני העלתי פרופיל..
אתה באמת צריך ללכת לרופא מומחה,ששם הוא יכתוב לך שהבעיה המולדת הזאת לא מפריעה[או שכן] בתפקוד,ואז אתה צריך לבקש וועדה רפואית ולנדנד להם ולבוא עם המסמכים האלו ושם מעלים לך פרופיל..
מננסיון..
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
העלתי מ72-97.
אתה פשוט רודף אחריהם בלי הפסקה..מביא אישורים מרופאים.
נגיד ואמרו לך אל תאכל מתוק..אז פשוט אל תאכל מתוק.
נגיד ואמרו לך אל תאכל מלח בשביל שהבעיה תעבור..אז כן אל תאכל מלח..עד שיהיו לך בדיקות תקינות ותעשה וועדות רפואיות.
ברגע שאתה נוטל תרופה בקביעות, ואין שום רופא שממליץ לחדול מכך, זה 64.
לך לרופא מומחא, שיבדוק אותך ויביא לך המלצה
אם באמת אין שום סכנה בכך שתהיה קרבי וועדות רפואיות...
תחפור להם עד שתקבל וועדה..
בהצלחה