תראו פעם הייתי יכול לשים בתוכנה של ווידוס סרטים של mp4 ועכשיו אחרי שפרמטי זה לא נותן לי יותר לשים סרטים כאלה וזה לא בעיה של קוגקים כי הורדתי את הכול זה מה לעשות תודה למי שעוזר
תראו פעם הייתי יכול לשים בתוכנה של ווידוס סרטים של mp4 ועכשיו אחרי שפרמטי זה לא נותן לי יותר לשים סרטים כאלה וזה לא בעיה של קוגקים כי הורדתי את הכול זה מה לעשות תודה למי שעוזר
קונה הרשמות לאתרים ביתמורה ל 300 נקודות לפרטים שלחו לי פרטית
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
איזה קודקים הורדת? כלומר איזה חבילות התקנת? תפרט את כולם!
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אחי יש את החבילת מגה של כול הקודקים אותה הורדתי
תוריד את אלה זה אמור לסדר את הבעיה
http://www.free-codecs.com/K_Lite_Co...k_download.htm
*תוריד את האחרון הוא הכי חדש
![]()
מעבד: I5 760 | לוח אם: H55M-D2H | קירור: BOX |זיכרונות:G-SKILL 4G DDR3 1333MHZ
כרטיס מסך: GTX460| ספק כח: VX450 | אחסון: 250G + 80G | מסך: SAMSUNG T260HD |מערכת קול:Microlab solo 7C
זה מה שהורדתי את ההכי חדש 5.0 וזה לא עזר מה אנ יעשה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תלך ל TOOLS שמה ל OPTIONS ואז תסמן את Down load codecs autoatilcally ואז OK, תעשה ריסט לוינדוס מובי מייקר ותנסה.
מ א ו ש ר
אם זאת החבילה שהתקנת אפשר לדעת איך התקנת? כלומר התקנה סטנדרטית או מלאה? כי יכול להיות שהקבצים שאתה מנסה לעבוד איתם מקודדים עם מקודד לא סטנדרטי.
בכל מקרה אתה בכלל יכול לצפות ב MEDIA PLAYER בקבצים האלו או שאתה מקבל הודעת שגיאה ואתה משתמש בתוכנה אחרת לצפייה בסרטים?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
המדיה פלייר מפעיל לי ושהורדתי הורדתי את החבילה של FULL
והעינין של הכלים והפעלת הורדה אוטומטית לא עובד
מ א ו ש ר
תמחק את החבילה מקודדים ותוריד K Lite Mega Codec Pack
ובהתקנה תחפש MP4 DECODER ותסמן אותו במידה והוא לא מסומן
מ א ו ש ר
או שפשוט תבחר בצורת התקנה של LOTS OF STUFF וזה כבר יסמן אותו ועוד כמה דברים שלפעמים מאוד מועילים.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!