אז בנינו אם גיששתם קצת בפורום הזה ורוב הסיכויים שגם אם לא,אתם בטח יודעים שהסוד להצלחה עם נשים הוא קודם כל ביטחון עצמי (טוב נו,קודם כל כוח רצון) אז אני יתן לכם פה כמה טיפים שעזרו לי ועזרו להרבה אחרים להעלות את הביטחון העצמי שלהם להתחיל עם בחורות ובכלל בחיים בכללי...
אני ימספר את השיטות מהפשוט אל היותר מסובך (לדעתי האישית)...כמה שיותר מסובך ככה האפקט בדרך כלל יותר גדול.
שיטות:
1.תעמוד מול המראה,תסתכל על עצמך,תראה איזה גבר אתה,תחייך לעצמך ותגיד "ואו אני חתיך" בשיא הרצינות ובידיעה ברורה שבחורות חושבות את זה עליך. זה נשמע מטופש בהתחלה אבל אין בזה שום סיכון אז פשוט תעשה את זה מידי בוקר ותראה את האפקט במהירות...
2.תתחיל שיחה עם מישהו או מישהי (עדיף מישהי אבל אם קשה בהתחלה אפשר גם עם מישהו) יכול להיות על כל דבר...אבל אני לא אומר שתתחיל שיחה עם מישהו ברחוב סתם ככה,אלא כשיחה יום יומים קצרה יחסית עם אותו בן אדם.
למשל תיכנס לחנות בגדים ותדבר עם המוכרת,שתמליץ לך על משהו שמחמיא לך ומשם תזרום.
עוד דוגמא לדבר עם הברמן ולשאול אותו מה המשקה האהוב עליו
לשאול אישה בתחנת אוטובוס אם קו מסויים עבר
לשאול מישהו מה התאריך היום
כל אלה נועדו בכדי שתתחיל איטראקציה עם אנשים לא בשביל להשיג את המידע אלא בשביל האינטרקציה עצמה ותבין שכשאתה מתכנן ללכת לדבר עם מישהו או מישהי זה לא כזה נורא והם לא יתעלמו ממך.
3.תלך למכון כושר או שתתחיל לעסוק בספורט כלשהו ג'ודו או שחיה או כל דבר אפילו רכיבה על אופניים...פעילויות ספורטיביות גורמות לך לפתח את הגוף ומשחחרות הורמונים שגורמים לך להרגיש טוב עם עצמך.
בכלליות הערכה העצמית שלך עולה ואתה מרגיש שאתה שווה משהו יותר.
4.תצא לקניון או מקום מרכזי יחסית ותעשה לעצמך בושות.
כן,שמעת אותי נכון...תשאל בחור ברחוב איפה זה רחוב לורנסקי (איזה חירטוט שלך) הוא יגיד לך שאתה לא יודע ותגיד לו "הו מעולה אז תראה אתה לוקח פה ימינה ואז בכיכר אתה תראה ציפור,תחכה שהיא תצפור 3 פעמים ואז תמשיך ישר ואתה שם." או כל דבר שיעשה לך יחסית בושות.
הרעיון המרכזי הוא להבין שאם אתה בא לבנדאם ועושה לעצמך בושות ענקיות אתה תבין שלגשת לבחורה ולהתחיל איתה שיחה נורמאלית בלי שום בושות,זה לא נורא בכלל
5.כל מה שנשאר לך זה ללכת ולהתחיל עם בחורות בשיא הביטחון העצמי !
אגב אם אתם שואלים למה להתחיל עם בחורות נחשב יותר מביך לבחורים מאשר לעשות לעצמך בושות ...אז איך לומר את זה,לבושות אין שדיים ומחשוף שלא משאיר מקום לדמיון.
עכשיו כל מה שנשאר זה לצאת לרחוב ולעשות את הדברים הללו (מה שבטח לא תעשו וסתם כתבתי את זה באחד וחצי בלילה אבל נו,שיהיה).

ציטוט ההודעה