2009 נראית שוממת יותר ויותר, כאשר גם MAG נדחק לתחילת 2010
אם להאמין לדיווחים, משחק חשוב נוסף עומד לאחר להגיע לשוק ולהדחות לשנה הבאה. רשתות חנויות המשחקים הגדולות GameFly ו- GameStop שינו את תאריך היציאה המשוער של משחק הפעולה MAG לינואר 2010. זאת, בניגוד לקו הרשמי של סוני, אשר טוענת שהיא לא הודיעה דבר לגבי איחור בתאריך היציאה, אשר נקבע לסוף 2009.
MAG הוא אחד המשחקים הבולטים של סוני השנה, ולו רק בזכות העובדה שמדובר במשחק פעולה לריבוי-משתתפים שתומך בלא פחות מ- 256 שחקנים בו-זמנית על אותו שרת.
כאשר רשת חנויות אחת מהמרת על דחיה בתאריך יציאה, זה עשוי להיות בטעות, אבל שתי רשתות נפרדות- זה כבר נראה כאילו יש להן מידע (ולרוב יש להן) שלנו עדיין אין.
אם הדחיה אכן תתרחש, MAG מצטרף בכך לשורה ארוכה של משחקים שנדחו או צפויים להדחות ל- 2010: מקס פיין 3, Heavy Rain,ביושוק2, מאפיה 2, ואולי גם Stracraft 2. לאט אבל בהתדמה, עונת החגים הנוצריים של 2009 מתחילה להפוך לאחת הדלילות ביותר בשנים האחרונות, עם משהו כמו עשרה משחקים בולטים לגיימרים כל הפלטפורמות ביחד.
המשחקים המובילים שעדיין אמורים לצאת השנה (אם פיספסתי מישהו, תזכירו לי בתגובות):
[VGAMES]
- Call of Duty: Modern Warfare 2 (לכל הפלטפורמות)
- Borderlands (לכל הפלטפורמות)
- Assassin's Creed 2 (לכל הפלטפורמות)
- Dragon Age: Origins (לכל הפלטפורמות)
- Wolfenstein (לכל הפלטפורמות)
- Batman: Arkam Asylum (לכל הפלטפורמות)
- Splinter Cell: Conviction (מחשב ו- X360)
- Left 4 Dead 2 (מחשב ו- X360)
- Tekken 6 (ל- PS3 ו- X360)
- Uncharted 2 (לפלייסטיישן 3)
- Ratchet & Clank (לפלייסטיישן 3)
- Halo 3: ODST (ל- X360)
- New Super Mario Bros. (ל- Wii)
- Brutal Legend (ל- PS3 ול- X360)
- Scribblenauts (ל- DS)
יאללה איזה באסה
אבל ברשימת המשחקים הבולטים שאמורים (עדיין) לצאת השנה
יש כמה משחקים שיכולים לפצות על רוב המשחקים שנדחו!




ציטוט ההודעה



