המשחק Combat arms בהורדה ישירה.
המשחק Combat arms
פרטים על המשחק
שם המשחק: Combat arms
קונסולות המשחק: PC
ז'אנר: ברשת , מולטיפלייר - יריות מגוף ראשון
תראיך יציאה: July 10, 2008
משווק: Nexon
לתמונות נוספות של המשחק תלחצו כאן.
להרשמה למשחק תלחצו כאן.
להורדת המשחק תלחצו כאן.
להורדת הפאצ' תלחצו כאן.
תקציר
חברת Nexon [כן, כן מהיוצרים של Maple Story] מביאה לנו משחק חינמי כשמו Combat Arms המראה לנו תצליל קרוב של החייל הרגלי במשחק. הרעיון היותר טוב במשחק הוא הכסף[הכסף הוירטואלי במשחק הוא ה-GP] ,כמה שיותר תשיגו ככה תוכלו להשכיר נשקים,חפצים ושיפורים.
אומנם הם לא נעלמים לאחר משחק אחד,הם נשארים איתך למספר זמן מוגבל [שאותו אתה תיבחר] של זמן זה תלוי בבחירת הזמן לפני ההשכרה והם משמשים אותך לקרבות, ככל שהזמן היה ארוך יותר ככה הכסף היה גדול יותר =\]. המשחק מתבסס על 16 שחקנים מקסימום בחדר, הכוללים מודים מסויימים והינה חלק מהם:
(Elemination (Team Deathmatch = - כל כוחות האויב חייבים להיות מסולקים מהתחום. הצוות (אלפא)Alpha נגד הצוות (בראבו)Bravo יתחרו על ההשג לניצחון.
כל הריגה שהקבוצה תהרוג תזכה אותה בנקודה, הקבוצה שתגיע למטרת ההריגות(שנמצא למעלה)ראשונה תנצח בקרב.
(One Man Army (Individual Deathmatch = - אתה נמצא כאן בכוחות עצמך בתור חייל יחיד,אתה נגד כולם כל יריב אשר יהרוג יקבל נקודה [מה שניקרא כולם על כולם].
השחקן הראשון שיגיע למטרת ההריגות(שנמצא למעלה) ראשון ינצח בקרב.
Search & Destroy = - השעון מתקתק... כל צוות חייב להשתיל ולפוצץ פצצה במטרה שנתונה, בזמן שאף הצוות האחר מגן על המקום! הצוות שישיג את מטרתו(ניטרול/השמדה) או יביס את הקבוצה היריבה ינצח בסיבוב.
הקבוצה שמגיעה למספר הסיבובים שנתון(שנמצא למעלה) מנצחת בקרב.
ועוד הרבה מודים!
דרישות מערכת
Minimum
* Windows 2000
* Intel Pentium II 1 GHz
* 256 MB RAM
* GeForce 2 MX
* DirectX 9.0c
* 2.0 GB free HD space
* 128 kbit/s ADSL or equivalent
Recommended
* Windows XP or Windows Vista Home Premium
* Intel Pentium 4 2.4 GHz
* 512 MB RAM
* GeForce FX 5600
* DirectX 9.0c
* 2.0 GB free HD space
* 128 kbit/s ADSL or equivalent
כול מי שצריך עזרה נתקע במשהוא יכול לשאול אותי אני בשמחה יעזור.
זה אחלה משחק ואני ממליץ בחום לשחק בו.

ציטוט ההודעה

אוהד