בארסה כנראה תחתים את השוודי זלאטן היברהימוביץ' בעד אטו+חלאב + 40 מיליון יורו.
אני מקווה שזה סתם ספין תיקשורתי ושיורנטה (נשיא ולנסיה) יוריד קצת במחיר של דויד ויאה..
http://www.youtube.com/watch?v=fnZPfWRxO14
בארסה כנראה תחתים את השוודי זלאטן היברהימוביץ' בעד אטו+חלאב + 40 מיליון יורו.
אני מקווה שזה סתם ספין תיקשורתי ושיורנטה (נשיא ולנסיה) יוריד קצת במחיר של דויד ויאה..
http://www.youtube.com/watch?v=fnZPfWRxO14
|
|
אם זה יקרה עסקה מדהימה לאינטר חחח אנסו אתכם במחיר
אבל את האמת אם רונאלדו שווה 94 מליון יורו אפשר להגיד שזלאטן שווה את המחיר
אולי בלי חלב \=
מזה השטויות האלה לא מתאים ללאפורטה,גם אטו גם אלכסנדר חלב וגם 40 מליון יורו מזה מכירת חיסול??
זלאטן החלוץ הכי טוב כיום ללא ספק,אני מקווה שהוא יבוא הלוואי אבל לא במחיר כזה.
הציעו לזלאטן סכום של כ 45 מיליון, חיזוק טוב לברצלונה ובשבילו הצעה מענינת.
הסכימו לזה אבל עדיין שום דבר לא סגור.
אטו וחלב יושאלו.
למה ברצלונה עושים את זה לאטו?! הוא מתת להישאר !!
לדעתי ברצלונה מפסידים שחקן אומנם לא צעיר אבל שחקן שיכול להפוך למין סמל שנלחם להבקיע בשביל הסמל שעל החולצה ובשביל האוהדים(מין ראול כזה אבל מה אני משווה בכלל?#^$%@!) ולעומתו מביאים את זלאטן שללא ספק חלוץ טוב יותר מאטו ודויד וויאה אבל לפי העיתונים הוא שוויצר,אגואיסט,חושב רק על התארים האישיים ויכול להולל מהומות בחדר ההלבשה מין כריסטיאנו כזה(אבל מה אני משווה בכלל?%&$#!).
נ.ב: ברצלונה מייצרת כוכבים לא קונה, לא ככה?
CR7 The Best In The World
לאטו שנה הבאה נגמר החוזה וכל קבוצה תוכל לרכוש אותו בחינם
וכך תעלה לאטו את המשכורת בהרבה מאד כסף. אם בארסה לא הייתה עושה את הצעד הזה היא הייתה מפסידה הרבה מאד כסף כך שההחלפה של אטו + 40 M היא הדבר הנכון לעשות.
נ.ב: ברצלונה מייצרת כוכבים לא קונה, לא ככה?
שמע לפעמים אתה כ"כ מפגר !!!
זה שבארסה מייצרת שחקנים זה אומר שאסור לקנות שחקנים אחרים? מה אתה חושב שכל ההרכב יהיה שחקני בית? נו באמת, חשבתי שאתה מבין טיפה יותר..

פיי איזה סרטון הבאת, מה זה המוזיקה הזאת :X
אז ככה שמעון:
כן, בארסה מייצרת כוכבים, זה נכון, ועובדה שהיא זאת לא שקנתה ארבע שחקנים חדשים ב200 מיליון יורו (או אולי יותר). בסך הכל צריך חיזוק לעמדה. לדעתי לאטו הייתה עונה טובה כי לקבוצה הייתה עונה טובה, אין לא יכולת אישית, הוא לא בועט מרחוק או בעיטות חופשיות, מקסימום בועט לשער כשמקבל כדור ברחבה. וזה שהוא יהפוך לסמל שנלחם להבקיע בשביל הסמל. הא? מה עדיף, חלוץ כמו ראול, שהוא 'מבקיע בשביל הסמל', אבל בעצם הוא חלוץ ברמה בינונית למדי, מבקיע בעקבות טעויות של שוערים, ועל זה נותנים לו כבוד?
או אולי עדיף חלוץ עם רמה עולמית, שיודע לעשות הכל, כולל בעיטות חופשיות ובעיטות מרחוק ויודע להבקיע גם בלי שהשוער ישמיט ואז הוא ייתן פס לרשת וכולם ייתלהבו שהוא הבקיע 300 שערים :|.
לא יודע. נראה לי זלטאן בסדר.
א. ברצלונה לא רוצים את אטו אם הם היו רוצים אותו הם היו מאריכים לו את החוזה ממזמן. אז אל תאכיל אותנו ב'נגמר החוזה'.
ב. זו הייתה שאלה רטורית, אוהדים כמוך גורמים לי לשנוא את ברצלונה!
וzipped ריאל מדריד גם מייצרת כוכבים או כישרונות צעירים תקרא לזה אייך שאתה רוצה הבעיה היא שהיא מוותרת עלייהם מהר.
בנוגע לאטו אין ספק שזלאטן יותר טוב ממנו בכל המובינים אבל לפי דעתי ברצלונה עשתה צעד שגוי שיכול להרוס לה את המשחק הקבוצתי, זלאטן רגיל להיות ה-סטאר של הקבוצה וזה לא ישתלב בברצלונה.
בקיצור גווארדיאולה מהמר פה. וויאה היה אופציה יותר טובה לברצלונה.
CR7 The Best In The World

הוא יתרגל לבארסה.
ותשמע, אטו לא חלוץ מספיק טוב בשביל בארסה, אין מה לעשות. הוא גונב גולים מדי פעם, אבל זה לא מספיק, צריך חלוץ שיודע לעשות הכל, חלוץ שמתאים ליכולת של הקשרים.
לא מבין למה הרבה מתפלאים שאטו עוזב, חוץ מהעובדה שכבר עונה שעברה גוורדיולה לא רצה אותו, הבן אדם לא הצליח להיות הטופ סקורר (שכחתי איך קוראים לזה) של ספרד! עם צ'אבי, אינייסטה, מסי והנרי לידו, עם כל הכדורים שלהם, הוא לא הצליח להבקיע 33 שערים. :|
כמובן שה-31 (נכון?) שערים שיש לו הם כמות יפה לכל חלוץ. אבל לא לחלוץ של בארסה, לפחות לא לחלוץ של בארסה של העונה.
לדעתי זאת עסקה מעולה פפ לא רוצה את אטו וחלאב כמעט לא משחק...
והיברהימוביץ' חלוץ תותח שיעזור לברסה ואם הוא יבוא גם השנה לריאל לא יהיה סיכוי..