תראו יש לי משתמש ב Torrent Leech עכשיו זה על הip כך שאסור שמשהו יכנס ממחשב אחר אחרת אני אקבל באן עכשיו פירמטתי את המחשב שלי והשתנה לי האיפי אין לי חייגן או משהו יש לי אוטומטי עם כבלים של hot מה לעשות כדי לא לקבל באן חייב עזרה בבקשה!
תראו יש לי משתמש ב Torrent Leech עכשיו זה על הip כך שאסור שמשהו יכנס ממחשב אחר אחרת אני אקבל באן עכשיו פירמטתי את המחשב שלי והשתנה לי האיפי אין לי חייגן או משהו יש לי אוטומטי עם כבלים של hot מה לעשות כדי לא לקבל באן חייב עזרה בבקשה!
|
|
למה שתקבל באן? שהיה לי TL נגיד הורדתי משהו, ואז עשיתי ריסטארט (יש חייגן) ואז התחלף לי האייפי ולא קרה כלום...
*תייגתי לך כותרת, להבא הקפד על כך או שאשכולך ינעל.
אממ נראה לי שלא תהיה בעיה לדעתי אסור בו זמנית אותו משתמש מאיפי שונה... אבל לא בו זמנית? לא נראה לי שזה משנה.
*כך את מה שאני אומר בערבון אני לא כל כך מבין בזה..
ועוד שאלה לא קשורה:
מותר להתחבר שתי חשבונות מאותו מחשב? יענו לא בו זמנית אבל על אותו אי פי
לא כי אז זה נחשב כאלו יש לך משתמש כפול
אבל לשתף שתי טורנטים שונים מאותו IP לשני משתמשים שונים זה מותר
מותר להשתמש מהחשבון שלך עד 3 IPים שונים
כבר ביררתי את זה בעבר (מדובר פה אך ורק על TL לא יודע לגבי אחרים)
יש מצב יהיה בעיה , אבל אולי לא , אל תקח סיכון דבר איתם .
אין שום בעייה אחי, קרה כבר כבר מס' פעמים.
אין להם בעיה שתתחבר מכמה אייפים העולם שאתה רוצה, רק לא בו זמנית (וביננו אפילו בו שמנית אם אתה רק מתחבר לאתר הם לא עושים כלום)
אני אומר לך את כל זה מניסיון אז ככה שאין לך מה לדאוג.
"מותר להתחבר שתי חשבונות מאותו מחשב? יענו לא בו זמנית אבל על אותו אי פי"
מותר? לא!
אבל לא בטוח שהם יביאו על זה באן, אבל בכללי לפי החוקים אסור!
לא מומלץ!
יש עוד שאלות? או שאפר לנעול?
על מה אתם מדברים בכלל.. הIP לא משנה אתה יכול להתחבר מIP שונה כול שניה, TL לא בודקים בכלל תIP , הם בודקים תPass Key, פעם הבא תסתכלו ב F.A.Q
להלן אם אתם לא מאמינים :
Multiple IPs (Can I login from different computers?)
Yes, our tracker is using the passkey system, so the ip of the user is of no relevance, as the identification of the user is being done by the means of checking the user's passkey and not the ip.