קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. XD מה הולך בראשון, F16, גדודי צבא =|
    על ידי SinteL בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-04-2010, 03:09
  2. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 14:13
  3. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 14:07
  4. לול אני הולך לבצפר :\
    על ידי SlickK בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 13:45
  5. כנראה שאני הולך לקנות עוד מחשב.. (לצערי)
    על ידי Jacoby בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 23:23
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

לא הולך לי כלום..

ברירת מחדל לא הולך לי כלום..

שמעו , אני בן 17.5 כבר ולא הייתה לי חברה מעולם .. עכשיו התחלתי לחשוב על זה..ולא יודע מצד אחד אני דתי-מסורתי וזה קצת בעיה לגעת בבנות לפני הנישואים וכל זה למרות שזה לא מזיז לאף אחד כיום , מצד שני , יש את הלימודים שעוד חודש וחצי אני חוזר אליהם..וזאת שנה אחרונה בבית ספר ויש לי מגמה קשה מאוד וצריך להשקיע כך שלא יהיה לי זמן לקשרים עם בנות באופן רציני..
    האם אוכל למצואי משיהי בכלל ? , האם כדאי לי ? או שבכלל אני יחפש מישהי מהבית ספר.. ככה שיהיה לי יותר קל ? או ההפך - מישהי מהשכונה \מסיבות \פאבים..
    תעזרו לי קצת בבקשה.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

מישהי מהשכונה נראה לי
    יכול גם שנה שנתיים מתחתיך
    אתה בכלל ניסית להשיג בחורות ולא הצלחת או שפשוט לא ניסית כל השנים?

למדתי בבית ספר דתי עד כיתה ח' , בכיתה ו' הצעתי למישיהי חברות .. אבל זה לא היה רציני.. וכיתה ז'-ח' לא היו בנות בכלל.. הם עזבו..
    כיתה ט' באתי לבית ספר חדש ולא הלך לי טוב מבחינה חברתית והייתי מואד ביישן ולכן לא פיתחתי קשרים עם בנות..
    כיתה י' התחלתי לפתח קשרים עם בנות ..
    בכיתה י"א זה התפקשש .. דבר נגרר אחר דבר וכבר עברו הרבה שנים..

שוב זה מוזר אתה יודע ללכת ולחפש חברה כאילו זה איזה אייפוד.. אולי אני פשוט רוצה לעבור את זה כבר..או לחכות עוד עד שזה יבוא מאליו..

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

פיי באסה לחיות בחברה דתית-מסורתית כל כך הרבה זמן ואז להגיע למצב שאתה לא יודע בכלל איך ניגשים לבחורה ואין לך את האומץ לעשות את זה בכלל :\

הייתי מציע לך ללכת למישהי מהבצפר כי זה הרבה יותר קל.
    תשב לידה בשיעורים בשנה החדשה,דבר איתה בשיעורים,תצחקו תעשו כיף תתכתבו גם במכתבים ככה באמצע השיעור והכול.
    עכשיו הסוד בשביל לא להיגרר להיות ידיד שלה הוא שבשלב מסויים תוסיף גם אווירה מינית.
    איך יוצאים את זה ?
    אני שמח ששאלת !

בהתחלה זה אמור לבוא בעקיצות קטנות (עקיצה,ההפך ממחמאה,אבל זה לא קללה או משהו).
    דוגמא לעקיצה טובה זה "אז מה את פשוט תלכי ותנשקי כל אחד שימצא חן בעינייך ? זה ממש מוריד לך את הסיכויים להיות איתי,רק שתדעי לך." כמובן שאתה משתיל את זה באמצע השיחה ולא סתם ככה,תגרור את השיחה לנושא של כמה אנשים היא התנשקה והכול או כל מיני דברים כאלה...
    הרעיון פה שהעקיצה גם תיהיה עם נימה מינית.
    מה שמוסיף זה גם שאמרת שזה מוריד לה את הסיכויים שלה איתך,מה שהופך אותך לפרס שהיא תרצה לרדוף אחריו.

אחר כך זה יכול לעבור גם למחמאות "יש לך שפתיים עבות וסקסיות,אני מת על זה" זאת דוגמא טובה....חשוב מאוד לא לזרוק לה מחמאות כאילו שהן בוטנים והיא קוף בגן החיות,תתן לה איזה אחת או 2 ותגרום לה לרצות לקבל עוד,ואל תתן לה ! (מה שמשותף למחמאות ועקיצות זה שאת שניהם עושים בכמות קטנה יחסית ואת שניהם לא מעתיקים אחד לאחד ממה שכתוב אלא זורמים עם השיחה ומדברים ממה שמרגישים באמת).

דבר אחרון לבנתיים זה קינו.
    מה זה קינו ? קינו זאת מעבורת חלל של NSA ,אתה צריך להגיע לשם ואז לקחת משם את הפרח והשוקולדים ולהביא לבחורה,בתקווה שהיא תאהב אותך.

אה רגע,בטעות דיברתי כמו איזה אפס,קינו זה יצירת מגע,תזרום עם זה בשיחה וזה יצור משיכה וקרבה בניכם במהירות !
    דוגמא ממש חרושה לקינו טוב זה לנסות לקרוא לבחורה בכף היד (זה עובד אבל חרוש בצורה מטורפת).
    קינו שאני אוהב זה לשאול אותה איזה בושם זה,ואז להתקרב לצוואר שלה ולהריח,תגע לה בצוואר קצת עם האף והכול,אל תפחד להתקרב,בזמן שאתה מריח אתה יכול לגעת לה גם עם הידיים בכתפיים שלה כמאין משענת.
    חשוב מאוד לא לעבור ישר לחלקים המיניים בקינו,תשאיר את זה לאחר כך (כן יש גברים שישר קופצים לשם והורסים הכול).

אמממ זהו סוף חפירה לבנתיים תעדכן פה איך הולך לפי מה שהסברתי לך

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אל תדאג היה לך בסוף חברה ואישה וילדים

לחץ כאן כדי לעלות אותו רמה!

בבקשה תכנסו תעזור לי

לחץ כאן כדי לעלות אותו רמה

חובה כניסה!
    לחץ כאן

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

snopkin זה חתיכת בלבול מוח רציני! אם אני הייתי צריך ליישם את השטויות האלה בגילו הייתי לבד עד היום!
    אם אתה חי בחברה מסורתית דתית לדעתי תישאר שם אתה לא תפסיד אני מבטיח לך!
    אני אישית אחותי הכירה לי את אישתי כשיש שבע שנים הפרש בינינו הייתי בן 25 כשנפגשתי איתה לראשונה ואחרי שנה כבר היינו נשואים אז אל תלחיץ את עצמך תן לחיים להוביל אותך כי בנושאים האלה ככל שתלחץ יותר כך זה יברח יותר!
    ואם בכל זאת אתה מעוניין להכיר אז פשוט תסתובב עם חברים שיש להם חיי חברה קצת יותר מפותחים עם בנות וכאלה ותתחיל לזרום עם הזמן זה יבוא טיבעי. ורק שתדע, אני לא בדיוק התחלתי עם בנות עד גיל 18 וזה בגלל שהייתי ביישן תחת אז אתה לא בדיוק נמצא בקטגוריה גרועה.
    החברה ראשונה שלי היתה בגיל 16 כשהיא היתה בת 18 אבל זה נבע רק בגלל שהיא זאת שיזמה את הכל.
    מגיל 18 הסתובב לי פיוז ומאז הכל השתנה לטובה אמא שלי היתה קוראת לזה פריחה מאוחרת (מן כינוי כזה שמדביקים לכל המפגרים ) אז אולי גם אצלך זה ככה אל תתייאש ואל תלחץ מהמצב כי ככל שאתה תהיה לחוץ יותר ומיואש יותר אתה לא תגיע לכלום!
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    Let the game begin-mystery

שניכם לדעתי צודקים, גם סנופקין וגם למונגראס...
    אבל סופקין,אתה ממש ממש טועה לגבי מסגרת דתית! אני השנה סיימתי מסגרת דתית מאוד אפילו(!!!)
    וזה לא הרס לי שום דבר! אני ב''ה לא מתבייש בזה,ולכן גם הולך לי +- . ומה שלמונגראס אמר, הוא גם צודק מאוד, אחי, מסגרת דתית זה הדבר הכי טוב ! ולא יעזור 100000 שיכנועים אחרים, אז אל תתן לזה לבאס אותך!
    שהייתי בן 15 בערך זה היה מבאס אותי,והייתי חושב שלא יצא לי להכיר בחייים בנות,וכל שכן לא לבוא להתחיל עם כמה בנות יחד (חחח במסיבה ביום חמישי,לא משהו למתעניינים). אבל אתה בן 17.5 , לך אחי תקרא אולי כמה מאמרים פה והם יעזרו לך ללכת להכיר בנות בכל מקום!! אם אתה שואל אותי, בנות מבצפר, אם לא, מהעיר שלך,לך למקומות שכל הבני נוער בגיל שאתה מחפש הולכים לשם...ויאללה תתחיל להפציץ ^^

ולגבי הפחד שלא תכיר בחיים, אל תדאג, אין מצב כזה אחי, חחח יהיה בסדר אחינו
    ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
    אבל לא אנחנו .... אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
    ''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

דבר ראשוון,למון גראס,אלה שיטות שעובדות ומוכחות אז זה לא סתם זיוני שכל,זה שלא יצאת להכיר שום בחורה והבחורות עשו את כל העבודה השחורה בחיים שלך ויש לך מזל זה מקרה שונה לחלוטין.
    יש מלא אנשים שגם אחרי גיל 30 עדיין לא התחתנו....זה לא שפתאום מישהי תדפוק לך בדלת ותרצה אותך :\

דבר שני,אני לא לוחץ עליו בכלל ,ראית שהבאתי לו זמנים לעשות כל דבר ? הבאתי לו שיטות שיעזרו לו להתקדם,זה הכול...

דבר שלישי,אני ממש לא מסכים עם דרך החיים של "תן לחיים להוביל אותך" כי אתה תוכל לעשות הרבה יותר אם גם תפעל מידי פעם למען המטרות שלך !

ודבר אחרון,כמה שאני מאמין שמסגרת דתית עוזרת לבנדאם להתפתח ולהיות בנאדם יותר טוב (מתי ראיתם ערס בשכונה דתית ? ) מבחינת הבחורות המסגרת הדתית מורידה לך הרבה מאוד אפשרויות,בעיקר בגיל הצעיר יותר שכבר אפשר לפתח קצת ביטחון עצמי וללכת להכיר בנות...

תודה על התגובות שלכם ,
    אני אנסה ליישם אותם בפועל בתחילת הלימודים ואפילו אולי בחופש..
    תאחלו לי בהצלחה..
    ואם עוד מישהו רוצה להוסיף טיפ או משהו אני אשמח.
    תודה שוב.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

שיטות, זה מדהים ממתי יש שיטות בנושאים האלו?! אני כל הזמן לא מצליח להבין איך אנשים מפתחים שיטות שאמורות להתאים לכולם?! כל אדם הוא שונה וכל אחד מפתח את הדרכים שלו והחיים מובילים אותו לנקודות שהוא צריך להגיע אליהם.
    אצלכם זה תיכנון וכבישה זה נשמע כבר כמו מבצע צבאי לא כמו משהו שאמור להגיע טבעי.
    תחשוב על זה, מה אתה בעצם אומר לו? תכנן כל מהלך. ומה אני אומר? זרום עם החיים תחיה טבעי וזה יגיע.
    איך כל כך הרבה אנשים מסתדרים ללא שיטות? כמה אתה מכיר שפשוט זורמים והכל מסתדר? תשאל את אבא שלך אם הוא תכנן כל מהלך או שפשוט הלך עם הלב? ואתה כבר תבין הכל, זה טיפשי לחשוב ששיטות יעזרו לך אתה פשוט צריך לזרום הדברים יסתדרו מאליהם.
    וכן לזרום ולא לקפוץ, כי לקפוץ אומר להביא דברים לפני הזמן המתאים, לזרום אומר להגיע לדברים בזמן המתאים. אתה פשוט נסחף עם האירועים בחייך וכמובן תמיד מפעיל שיקול דעת, אבל נותן לחיים לסחוב אותך ולא אתה את החיים. כי כשאתה זורם עם החיים, אתה שומר על נעורים וכוח, כשאתה סוחב את החיים, אתה נהיה מבוגר לפני הזמן וכמובן מאבד את כל הכוח.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,726 | הודעות: 8,198,319 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect